Νέα

Εκλογές 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Hirayama
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 160K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιο κόμμα θα ψηφίσετε στις ερωεκλογές στις 25-5-2014?

• ΝΔ

Ψήφοι: 51 10,3%
  • ΣΥΡΙΖΑ

Ψήφοι: 90 18,1%
  • ΕΛΙΑ (ΠΑΣΟΚ)

Ψήφοι: 9 1,8%
  • ΧΑ

Ψήφοι: 143 28,8%
  • ΑΝΕΛ

Ψήφοι: 14 2,8%
  • ΚΚΕ

Ψήφοι: 15 3,0%
  • ΔΗΜΑΡ

Ψήφοι: 2 0,4%
  • ΠΟΤΑΜΙ

Ψήφοι: 25 5,0%
  • ΛΑΟΣ

Ψήφοι: 16 3,2%
  • ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ

Ψήφοι: 2 0,4%
  • ΔΡΑΣΗ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ

Ψήφοι: 29 5,8%
  • ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Ψήφοι: 7 1,4%
  • ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ

• ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ

Ψήφοι: 6 1,2%
  • ΕΕΚ Τροτσκιστές

• ΕΠΑΜ

Ψήφοι: 9 1,8%
  • ΔΡΑΧΜΗ 5 ΑΣΤΕΡΩΝ

• ΣΧΕΔΙΟ Β

Ψήφοι: 3 0,6%
  • ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ

Ψήφοι: 1 0,2%
  • ΟΑ ΚΚΕ

Ψήφοι: 3 0,6%
  • ΜΛ ΚΚΕ

Ψήφοι: 1 0,2%
  • ΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

Ψήφοι: 11 2,2%
  • ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ

Ψήφοι: 16 3,2%
  • ΔΞ - ΔΑ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    497

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Το πιστευεις για τον συριζα,ο οποιος δεν εχει κυβερνησει ποτε,αλλα δεν το πιστευεις για την ν.δ.
που αποδεδειγμενα εχει μειωσει κατα πολυ τους μισθους και τις συνταξεις και εχει γονατισει τον μεσο Ελληνα. :headbang:

οι μισθοι και οι συνταξεις εχουν παει εκει που επρεπε να ειναι

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16
Ε δεν σε πολυνοιάζει κιόλας

Γαμημένε νοικοκυραίε.

Σε ξέρω καλά.
Είσαι εσύ που όταν τα παιδιά στο διπλανό σπίτι γιόρταζαν με δυνατές μουσικές και γέλια, φώναζες τους μπάτσους γιατί τάραζαν τη νεκρική γαλήνη σου.
Είσαι εσύ που όταν η μπάλα των παιδιών έπεφτε στην αυλή σου δεν την έδινες ποτέ πίσω.
Είσαι εσύ που όταν βλέπεις νέους γύρω σου να φιλιούνται και να ερωτεύονται, μιλάς για "κατάντια της νεολαίας".
Είσαι εσύ που όταν οι εργάτες απεργούν, δηλώνεις υποταγή στον προϊστάμενο τρίβοντας τα χέρια σου.
Είσαι εσύ που δεν πουλιέσαι μέχρι να βρεθεί η κατάλληλη τιμή.

Γαμημένε νοικοκυραίε.
Πάνω στη σιωπή σου γεννήθηκε αυτό το τέρας.
Όπου και να πάω σε βρίσκω μπροστά μου και δεν μπορώ πια ούτε να γελάσω μαζί σου, ούτε να σε λυπηθώ.
Σαράντα χρόνια νύχτα χρέωσε τα όνειρα των παιδιών η "δουλίτσα" σου και το "σπιτάκι" σου.

Γαμημένε νοικοκυραίε
Είσαι εσύ που όταν οι εθελοντές που φρόντιζαν τα αδέσποτα ζώα στη πλατεία έφυγαν, έριξες τροφή με δηλητήριο για να "ησυχάσεις" από αυτά μια και καλή.
Είσαι εσύ που μέσα στο "σπιτάκι" σου χτυπάς τη γυναίκα σου και τρομοκρατείς τα παιδιά σου.
Είσαι εσύ που όταν πνιγόμασταν στους δρόμους από τα δακρυγόνα και σου χτυπήσαμε την πόρτα για βοήθεια δεν άνοιξες.
Είσαι εσύ που σύρθηκες στην ουρά στα "συσσίτια" των χρυσαυγιτών γιατί..."ε, εντάξει μωρέ...Και τι έγινε;...Κορόιδο τους έπιασα. Δεν θα τους ψηφίσω."

Γαμημένε νοικοκυραίε.
Δεν θα είμαι ψύχραιμος πια μαζί σου.
Λερώνεις με τις μίζερες παντούφλες σου τα όνειρά μας.
Αντάλλαξες σαράντα χρόνια τώρα την ελπίδα μας με δυο κατσαρόλες, δυο καρέκλες και μια γαμημένη τηλεόραση.
Όπου σε βρίσκω θα σε φτύνω στα μούτρα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Ας μου πει ο Συριζα τι θα εφαρμοσει, να το συζητησω.
Τρια χρονια περιμενω και δεν ακουω τιποτα.
Το τιποτα δεν το ψηφιζω.
Εδω εισαι λαθος απο προεκλογικες παπαριες εχουμε χορτασει,εργα θελουμε να δουμε.Χιλιες φορες να μην πουν τιποτα
και να κανουν 2-3 καλα παρα να υποσχεθουν 20 καλα οπως ο σαμαρας και να μην εχει κανει τιποτα.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Ας μου πει ο Συριζα τι θα εφαρμοσει, να το συζητησω.
Τρια χρονια περιμενω και δεν ακουω τιποτα.
Το τιποτα δεν το ψηφιζω.

υποχρεωτικα δανεια 

φορο στους μεγαλοεισοδηματιες των 20000χιλ ευρω

και αλλα που δεν θυμαμαι

α αυξησεις στον κατωτερο μισθο οχι σε ολους αλλα σε αυτους τους εργαζομενους μετα το 2010

δηλ σε κανενα

αν θυμηθεις αλλα..

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
οι μισθοι και οι συνταξεις εχουν παει εκει που επρεπε να ειναι
Αυτο μπορεις να το τεκμηριωσεις με επιχειρηματα;Δηλαδη τι επιχειρηματα τετοιο ζωον που εισαι αλλα τελος παντων.
Γιατι εγω δεν βλεπω να πεφτουν οι τιμες,παρα μονο οι μισθοι.

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Ναι, γιατι το 100 ευρω μισθος ειναι χειροτερα απο 400.

Ε για πες μας εσυ που ξέρεις τον λόγο που ψηφίζεις αυτό που ψηφίζεις πως θα φτιάξουν ακριβώς τα πράματα; Εγώ με την αλλαγή πολιτικής μπορώ να σου δώσω παραδείγματα όπως αυτό της Ιρλανδίας που φτιάξαν τα πράγματα. Στην δικία σου πολιτική τι θα φτιάξει. Πέρνεις δάνειο για να ξεπληρώσεις δάνειο. Ρουφάς το αίμα του λαού, ξεπουλάς κοψωχρονιά κάθετι κρατικό και μετά πως φέρνεις την ανάπτυξη; Με τάματα; Πως θα ανεβάσεις τους μισθούς ως δια μαγείας στο μέλλον; Θα ρθουν επιχειρήσεις που είναι στην Κίνα ήδη και στην Ινδία με μισθούς 10 ευρώ τον μήνα; Αγροτιά δεν έχεις γιατί την πήδηξες, τουρισμό έχεις αλλά τον πηδάς με την πρώτη ευκαιρία, βιομηχανία βαρυά δεν έχεις και οτιδήποτε παράγεις το παράγουν και άλλες χώρες 10 φορές πιο φθηνά. Φέρε την ανάπτυξη.

Νομίζω ότι τα πασόκια και οι νεοδημοκράτες που παλιά βριζόσασταν πλέον ζείτε παρέα σε έναν μαγικό κόσμο όπου παίρνοντας δάνειο για να ξεχρεώσεις παλιότερο δάνειο (οικονομικά που δεν τα χειρίζεται έτσι ούτε το μπακάλικο του χωριού) ξαφνικά έρχεται η μαμά ευρώπη και σου λέει νταξ τώρα ήρθε η ανάπτυξη και ξαφνικά έχεις λεφτά για να πάρεις καινούργιο αμάξι. Αη στην σειρά τώρα για τα τρένα ή για τον μπόγια.

komma.jpg

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Αυτο μπορεις να το τεκμηριωσεις με επιχειρηματα;Δηλαδη τι επιχειρηματα τετοιο ζωον που εισαι αλλα τελος παντων.
Γιατι εγω δεν βλεπω να πεφτουν οι τιμες,παρα μονο οι μισθοι.

μαλιστα θελεις και επιχειρηματα

εγω να στα πω εσυ θα τα καταλαβεις;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
μαλιστα θελεις και επιχειρηματα

εγω να στα πω εσυ θα τα καταλαβεις;
Tι να πεις βρε αμοιβαδα,αφου δεν εχεις επιχειρηματα.
Το ποσο χαζος εισαι φαινεται στο οτι εισαι ακομη με το πασοκ.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.571
Πόντοι
566
Λογική του στυλ "Αν ψοφήσεις είναι καλύτερα για σένα να σε θάψουν από το να σε φάνε τα ψάρια"..

Για εσένα ισχύει το αντίστροφο, αν ψοφήσεις είναι καλύτερα να σε φάνε τα ψάρια από το να σε θάψουν...

mounta

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
6
καλησπερα.αν και καινουργιος μπαινω πολυ καιρο και σας διαβαζω,αλλα δεν κρατηθηκα αλλο,επρεπε να γινω μελος.επισης δεν ειμαι καποιος κλωνος καποιανου,για να σας προλαβω.λοιπον,jhonny64 εσυ φιλε μου εαν δεν σε πληρωνει το πασοκ,η δεν σε εχει βολεψει καπου για να μην γνωριζεις το τι πραγματικο ρολο επαιζε ο τζεφρυ στη θεση που τον εβαλαν,τοτε σε λυπαμαι.alex,και συ αντισατοιχα,πες μου για την παραταξη σου που θελει να μας σωσει σε παρακαλω.πες μου για τα δανεια  και το σχεδιο εξοντωσης της χωρας μου απο τη στιγμη που προσγειωθηκε το αεροπλανο στο ελληνικο.πες μου εσυ θα τα ξερεις καλυτερα ως κομματοποιημενος νδιτης.
 υ.γ. δεν ψηφισα,διοτι αναγκαζομαι να δουλευω σαιζον για 2500 μοικτα το 5μηνο και δεν μπορουσα να παω αθηνα.διοτι ο αλεξ και κατι αλλοι τετοιοι,το κλεψιμο το λενε σωσιμο πλεον.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
καλησπερα.αν και καινουργιος μπαινω πολυ καιρο και σας διαβαζω,αλλα δεν κρατηθηκα αλλο,επρεπε να γινω μελος.επισης δεν ειμαι καποιος κλωνος καποιανου,για να σας προλαβω.λοιπον,jhonny64 εσυ φιλε μου εαν δεν σε πληρωνει το πασοκ,η δεν σε εχει βολεψει καπου για να μην γνωριζεις το τι πραγματικο ρολο επαιζε ο τζεφρυ στη θεση που τον εβαλαν,τοτε σε λυπαμαι.alex,και συ αντισατοιχα,πες μου για την παραταξη σου που θελει να μας σωσει σε παρακαλω.πες μου για τα δανεια  και το σχεδιο εξοντωσης της χωρας μου απο τη στιγμη που προσγειωθηκε το αεροπλανο στο ελληνικο.πες μου εσυ θα τα ξερεις καλυτερα ως κομματοποιημενος νδιτης.
 υ.γ. δεν ψηφισα,διοτι αναγκαζομαι να δουλευω σαιζον για 2500 μοικτα το 5μηνο και δεν μπορουσα να παω αθηνα.διοτι ο αλεξ και κατι αλλοι τετοιοι,το κλεψιμο το λενε σωσιμο πλεον.
Παρακολουθουσες καιρο το σαιτ τυπε?
Αρα τις απαντησεις απο μενα τουλαχιστον, τις γνωριζεις.

koyiot1312

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2013
Κριτικές
14
Like
80
Πόντοι
26
Γαμημένε νοικοκυραίε.

Σε ξέρω καλά.
Είσαι εσύ που όταν τα παιδιά στο διπλανό σπίτι γιόρταζαν με δυνατές μουσικές και γέλια, φώναζες τους μπάτσους γιατί τάραζαν τη νεκρική γαλήνη σου.
Είσαι εσύ που όταν η μπάλα των παιδιών έπεφτε στην αυλή σου δεν την έδινες ποτέ πίσω.
Είσαι εσύ που όταν βλέπεις νέους γύρω σου να φιλιούνται και να ερωτεύονται, μιλάς για "κατάντια της νεολαίας".
Είσαι εσύ που όταν οι εργάτες απεργούν, δηλώνεις υποταγή στον προϊστάμενο τρίβοντας τα χέρια σου.
Είσαι εσύ που δεν πουλιέσαι μέχρι να βρεθεί η κατάλληλη τιμή.

Γαμημένε νοικοκυραίε.
Πάνω στη σιωπή σου γεννήθηκε αυτό το τέρας.
Όπου και να πάω σε βρίσκω μπροστά μου και δεν μπορώ πια ούτε να γελάσω μαζί σου, ούτε να σε λυπηθώ.
Σαράντα χρόνια νύχτα χρέωσε τα όνειρα των παιδιών η "δουλίτσα" σου και το "σπιτάκι" σου.

Γαμημένε νοικοκυραίε
Είσαι εσύ που όταν οι εθελοντές που φρόντιζαν τα αδέσποτα ζώα στη πλατεία έφυγαν, έριξες τροφή με δηλητήριο για να "ησυχάσεις" από αυτά μια και καλή.
Είσαι εσύ που μέσα στο "σπιτάκι" σου χτυπάς τη γυναίκα σου και τρομοκρατείς τα παιδιά σου.
Είσαι εσύ που όταν πνιγόμασταν στους δρόμους από τα δακρυγόνα και σου χτυπήσαμε την πόρτα για βοήθεια δεν άνοιξες.
Είσαι εσύ που σύρθηκες στην ουρά στα "συσσίτια" των χρυσαυγιτών γιατί..."ε, εντάξει μωρέ...Και τι έγινε;...Κορόιδο τους έπιασα. Δεν θα τους ψηφίσω."

Γαμημένε νοικοκυραίε.
Δεν θα είμαι ψύχραιμος πια μαζί σου.
Λερώνεις με τις μίζερες παντούφλες σου τα όνειρά μας.
Αντάλλαξες σαράντα χρόνια τώρα την ελπίδα μας με δυο κατσαρόλες, δυο καρέκλες και μια γαμημένη τηλεόραση.
Όπου σε βρίσκω θα σε φτύνω στα μούτρα.
στο μυαλο μου εισαι ζμπουτσαμ!!!! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

mounta

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Παρακολουθουσες καιρο το σαιτ τυπε?
Αρα τις απαντησεις απο μενα τουλαχιστον, τις γνωριζεις.

δυστυχως δουλευω 9 ωρες σπαστα την ημερα,οποτε οπως καταλαβαινεις σκλαβοποιουμαι συστηματικα και δεν εχω χρονο να διαβασω 400 σελιδες και αλλα τοσα σε αλλα θρεντ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom