Eσυ? Τιποτα. Ειχες την ευκαιρια σου και την εχασες.
Εγω θα κανω.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καλά γαμήσια τύπε,αλλά δεν πρόκειται να σου κάτσει...γιατί απλά δεν θα την βρεις... λάθος στοιχεία τύπε,γιατί ψυλιάστηκα τι πούστης είσαι...χαχαχα
Eσυ? Τιποτα. Ειχες την ευκαιρια σου και την εχασες.
Εγω θα κανω.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Όχι, για πες...
τυπε σε βλεπω να τρεχεις σε διαλεξεις για τον μαοEσυ? Τιποτα. Ειχες την ευκαιρια σου και την εχασες.
Εγω θα κανω.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Να μην στησει κωλο επρεπε.Να κανει δημοψηφισμα και να ακολουθουσε μετα το αποτελεσμα.
Μετα δεν θα μπορουσε να του πεις κανεις τιποτα.
Το 1890 ο Βόλος είχε μεγάλη αυστριακή παροικία (εμπόρους κύρια λόγω του λιμανιού). Το 1987 έγινε ο πόλεμος με την Τουρκία, στον οποίο οι Τούρκοι (λόγω φυσικά ανυπαρξίας του ελληνικού στρατού τον οποίον ο Τρικούπης τον είχε αποκαλέσει αγέλη) έφτασαν έξω από την Λαμία καταλαμβάνοντας όλη την Θεσσαλία. Οι Βολιώτες κρεμάσανε όλοι αυστριακές σημαίες στα σπίτια τους για να αποφύγουν τυχόν σφαγιασμό τους. Από τότε τους κολλήσανε το παρατσούκλι “Αυστριακοί"
Όλα αυτά το 1987;
Κοιτα ρε που δεν πήραμε χαμπάρι τίποτα...![]()
Όλα αυτά το 1987;
Κοιτα ρε που δεν πήραμε χαμπάρι τίποτα.
Tότε με το σισμικ ήταν ρε..
Και το Βόλο τον κατέχουν ακόμα οι τούρκοι;![]()
Θα με κάνουν να ψηφίσω Τσίπρα τα μουνοπανα την Κυριακή με τα δύο χέρια και τα τρία ποδια
πιθανολογείται πως ναι… θα γνωρίζομεν την επόμενην Κυριακήν έαν θα έχουν Μπέον ως διοικητή
Πριν μιση ωρα ο προεδρος της Ενωσης Κεντρωων μιλησε για τις θεσεις του κομματος στην Νεριτ![]()
Προφανώς το : "Μπέος" είναι κεκαλυμένο : "Μπέης".![]()
παλιοτερα ειχε πει 3 τυπεζητησε 2 ευρωβουλευτες τυπε![]()
![]()
![]()
τυπε να τις βγαζει και ο λιακοπουλοςΈκανε καινούργια προφητεία τύπε![]()