jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
Αν εχει περασει καποιος καιρος αγαμιας ναι,χορτατος λιγο δυσκολο
άρα την γαμούσαμε.
όμορφα.
Αν εχει περασει καποιος καιρος αγαμιας ναι,χορτατος λιγο δυσκολο
φιλε εγω λεω θα κατεβουν αθηναιοι να ψοφησουνΟ Συριζα δεν εχει καμια ισχυ στην επαρχια.
Δεν μας χέζετε με τις σαβουρόχοντρες.Μετά το παίζετε και μοντελογαμήκουλες.Αιντε..Τύπε για την Παπακώστα τη άποψη έχεις?
Κατ΄αρχην σου διαφευγει κατι πολυ σημαντικο.φιλε εγω λεω θα κατεβουν αθηναιοι να ψοφησουν
Δεν υπάρχει περίπτωση να εχει μονοψήφιο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Δεν μας χέζετε με τις σαβουρόχοντρες.Μετά το παίζετε και μοντελογαμήκουλες.Αιντε..
Για συνεχίστε με τις εκλογές τώρα..
Εδω αυτοι με τα εξιτ πολς ντραπηκανε για το 27-23 που δωσανε σημερα και το αποσυρανε, για να μην γινουν ρεζιλι οπως με το 31% της Δουρου, και εσυ επιμενεις?ΣΥΡΙΖΑ 26
ΝΔ 22
ΚΚΕ 9
ΠΟΤΑΜΙ 8
ΠΑΣΟΚΟΕΛΙΑ 8
ΝΕΟΝΑΖΙ 8
ΑΝΕΛ 5
ΔΗΜΑΡ 4
ΓΕΦΥΡΕΣ 3
ΛΟΙΠΟΙ 7
μετα τα σημερινα αποτελεσματα αναθεωρω λιγο τις προβλεψεις μου για τις ευρωεκλογες
σαβουρόχοντρες - μοντελογαμήκουλες
Εδω αυτοι με τα εξιτ πολς ντραπηκανε για το 27-23 που δωσανε σημερα και το αποσυρανε, για να μην γινουν ρεζιλι οπως με το 31% της Δουρου, και εσυ επιμενεις?
ΣΥΡΙΖΑ 26
ΝΔ 22
ΚΚΕ 9
ΠΟΤΑΜΙ 8
ΠΑΣΟΚΟΕΛΙΑ 8
ΝΕΟΝΑΖΙ 8
ΑΝΕΛ 5
ΔΗΜΑΡ 4
ΓΕΦΥΡΕΣ 3
ΛΟΙΠΟΙ 7
μετα τα σημερινα αποτελεσματα αναθεωρω λιγο τις προβλεψεις μου για τις ευρωεκλογες
ΣΥΡΙΖΑ 26
ΝΔ 22
ΚΚΕ 9
ΠΟΤΑΜΙ 8
ΠΑΣΟΚΟΕΛΙΑ 8
ΝΕΟΝΑΖΙ 8
ΑΝΕΛ 5
ΔΗΜΑΡ 4
ΓΕΦΥΡΕΣ 3
ΛΟΙΠΟΙ 7
κα ιεγω σου λεω θα κατεβουν για μπανακι και ψηφο εχω πληροφοριες
εγω λεω τις δικες μου εκτιμησεις, δε υποστηριξα κανενα εξιτ πολΕδω αυτοι με τα εξιτ πολς ντραπηκανε για το 27-23 που δωσανε σημερα και το αποσυρανε, για να μην γινουν ρεζιλι οπως με το 31% της Δουρου, και εσυ επιμενεις?
Καλα τα λες...Ισως στην Ελια διαφωνουμε λιγο μονο...Κόψε λίγο Σύριζα ,βάλε λίγο ΝΔ, κόψε λίγο πασοκελιά βάλε λίγο νεοναζί, κόψε λίγο ανελ και κόψε και λίγο κκε και κάπου εκεί είσαι ;)
Το οποιο εξιτ πολ αν το ξαναδεις, να μου γραψεις.αυτά έδινε και το Βήμα σήμερα. σε έγκζιτ πολ.