tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
ρε τυπε για μπιντε ειναι η φωτο που εβαλες σ αβαταρ.....σορρυ κιολας αλλα δν αντεξα ηθελα να το πω
γνώμη σου
ρε τυπε για μπιντε ειναι η φωτο που εβαλες σ αβαταρ.....σορρυ κιολας αλλα δν αντεξα ηθελα να το πω
Οχι βεβαια. Η ΧΑ ειναι ενσυνειδητα σε αποκλεισμο απο τα καναλια.Τον Κασίδα τον έδειξε κανά κανάλι που πήγε και ψήφισε;
Τον Κασίδα τον έδειξε κανά κανάλι που πήγε και ψήφισε;
Αντε ρε, εσπασε τον αποκλεισμο ο Αλφα??Ο Alpha.
Οχι βεβαια. Η ΧΑ ειναι ενσυνειδητα σε αποκλεισμο απο τα καναλια.
http://[URL unfurl="true"]www.makeleio.gr/wp-content/uploads/2014/05/ilias-kasidiaris-kalpi.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Εντυπωσιακό. Δεν το περιμενα.
Αντε ρε, εσπασε τον αποκλεισμο ο Αλφα??
που να εβλεπες τον ΠΠο να κλεινει φακελο τυπε, τι σαλιωμα, τι γλειψιμο, μεχρι και deep throat του κανει για να τον κλεισει ;) εχουν εκπαιδευτει στα στοματικα παιχνιδια τα τσυριζονια τυπε, τι τα περασες? ;)Ο Τσίπρας τον σάλιωσε για τα καλά τον φάκελο πάντως..
γνώμη σου
δηλαδη αμα ζουσε θα γουσταρες να την :S
Τρόμπα έχεις μια εβδομάδα καιρό να μου πεις αν σιχαίνεσαι περισσότερο τον Σύριζα ή την Χ.Α.όχι.. θα γούσταρα να τν έχω πρωθυπουργό της Ελλάδας για μια δεκαπενταετία...
Τρόμπα έχεις μια εβδομάδα καιρό να μου πεις αν σιχαίνεσαι περισσότερο τον Σύριζα ή την Χ.Α.
Σήμερα ψήφισα τα δύο για να'μαι σίγουρος,την άλλη Κυριακή μάλλον δεν θα έχω αυτή την επιλογή,οπότε κανόνισε.
Σε θέτω προ τον ευθυνών σου σαλιγκάρι....
τι νικ ειναι αυτο ρε βλακα;Τρόμπα έχεις μια εβδομάδα καιρό να μου πεις αν σιχαίνεσαι περισσότερο τον Σύριζα ή την Χ.Α.
Σήμερα ψήφισα τα δύο για να'μαι σίγουρος,την άλλη Κυριακή μάλλον δεν θα έχω αυτή την επιλογή,οπότε κανόνισε.
Σε θέτω προ τον ευθυνών σου σαλιγκάρι....
Μίλησε η ψόφια χοντρή κότα....όπως έχω πεί δεν ασχολούμαι με γατοεμέσματα σαν και σένα... το κατάλαβες Σπασμένη Καπότα ???
τι νικ ειναι αυτο ρε βλακα;
Το επόμενο: ''γκιλοτίνα''.τι νικ ειναι αυτο ρε βλακα;