tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
ρε τυπε για μπιντε ειναι η φωτο που εβαλες σ αβαταρ.....σορρυ κιολας αλλα δν αντεξα ηθελα να το πω![]()
![]()
γνώμη σου
ρε τυπε για μπιντε ειναι η φωτο που εβαλες σ αβαταρ.....σορρυ κιολας αλλα δν αντεξα ηθελα να το πω![]()
![]()
Οχι βεβαια. Η ΧΑ ειναι ενσυνειδητα σε αποκλεισμο απο τα καναλια.Τον Κασίδα τον έδειξε κανά κανάλι που πήγε και ψήφισε;
Τον Κασίδα τον έδειξε κανά κανάλι που πήγε και ψήφισε;
Αντε ρε, εσπασε τον αποκλεισμο ο Αλφα??Ο Alpha.
Οχι βεβαια. Η ΧΑ ειναι ενσυνειδητα σε αποκλεισμο απο τα καναλια.
http://[URL unfurl="true"]www.makeleio.gr/wp-content/uploads/2014/05/ilias-kasidiaris-kalpi.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Εντυπωσιακό. Δεν το περιμενα.
Αντε ρε, εσπασε τον αποκλεισμο ο Αλφα??
που να εβλεπες τον ΠΠο να κλεινει φακελο τυπε, τι σαλιωμα, τι γλειψιμο, μεχρι και deep throat του κανει για να τον κλεισει ;) εχουν εκπαιδευτει στα στοματικα παιχνιδια τα τσυριζονια τυπε, τι τα περασες? ;)Ο Τσίπρας τον σάλιωσε για τα καλά τον φάκελο πάντως..
δηλαδη αμα ζουσε θα γουσταρες να την![]()
![]()
:S
Τρόμπα έχεις μια εβδομάδα καιρό να μου πεις αν σιχαίνεσαι περισσότερο τον Σύριζα ή την Χ.Α.όχι.. θα γούσταρα να τν έχω πρωθυπουργό της Ελλάδας για μια δεκαπενταετία...
Τρόμπα έχεις μια εβδομάδα καιρό να μου πεις αν σιχαίνεσαι περισσότερο τον Σύριζα ή την Χ.Α.
Σήμερα ψήφισα τα δύο για να'μαι σίγουρος,την άλλη Κυριακή μάλλον δεν θα έχω αυτή την επιλογή,οπότε κανόνισε.
Σε θέτω προ τον ευθυνών σου σαλιγκάρι....![]()
τι νικ ειναι αυτο ρε βλακα;Τρόμπα έχεις μια εβδομάδα καιρό να μου πεις αν σιχαίνεσαι περισσότερο τον Σύριζα ή την Χ.Α.
Σήμερα ψήφισα τα δύο για να'μαι σίγουρος,την άλλη Κυριακή μάλλον δεν θα έχω αυτή την επιλογή,οπότε κανόνισε.
Σε θέτω προ τον ευθυνών σου σαλιγκάρι....![]()
Μίλησε η ψόφια χοντρή κότα....όπως έχω πεί δεν ασχολούμαι με γατοεμέσματα σαν και σένα... το κατάλαβες Σπασμένη Καπότα ???
τι νικ ειναι αυτο ρε βλακα;
Το επόμενο: ''γκιλοτίνα''.τι νικ ειναι αυτο ρε βλακα;