Επισκέπτης
Πίσω από τον κώλο μου είσαι συνέχεια εσύ ρε πούστη;
Άει πέσε κοιμήσου...
Πίσω από τον κώλο μου είσαι συνέχεια εσύ ρε πούστη;
είναι μια καλή προοπτική να δώ τον παπα-Μήτσο (τον ταύρο που τον βλέπω και τρομάζω ακόμα και εγώ) να πουλάει κουλούρια...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Συμφέροντα.
Γι'αυτό και είναι σαλιγκάρια.
Ρε μαλάκα ειλικρινά δεν έχεις χαμπαριάσει ακόμα την παρομοίωση και το παίζεις και έξυπνος;
Πες στον φίλο σου τον Άγιο να στο εξηγήσει...
Κατάλαβες γιατί σε λέω σαλιγκάρι ρε μαλάκα ή ακόμα το σκέφτεσαι;πάντως σκουλίκι σαν και σένα δεν είμαι που βρωμίζεις τον τόπο με την υπαρξη σου..
Μακράν ο χειρότερος εφημέριος που έχει περάσει από την ενορία. Αμα ζούσε ο μακαρίτης ο Πάπα Μπόγδανος θα του την είχε ανάψει με το Webley & Scott.![]()
Κατάλαβες γιατί σε λέω σαλιγκάρι ρε μαλάκα ή ακόμα το σκέφτεσαι;![]()
![]()
Nαι οκ,την άποψη την κατάλαβες ή ακόμα σκέφτεσαι τί εννοεί ο ποιητής;το να έχει ένα γατοξέρασμα σαν και σένα τέτοια άποψη για μένα αποτελεί τίτλο τιμής...
Kρίμα που σε 2 μήνες φεύγεις και δεν θα σε έχουμε και το Μάιο του 2015 εδώ. Ισχύει γενικά ότι ο Μάιος (και ο Ιούλιος είναι οι καλύτεροι μήνες). Δε γουστάρεις πόσο μεγάλη μέρα έχουμε πλέον βαψομαλλιά;
Πέστα με δικά σου λόγια, παραγωγικέ![]()
![]()
γυμνοσάλιαγκα
![]()
μπα, όλα δρομολογήθηκαν πλέον. λυπάμαι, η πλαστογραφία είναι σοβαρότατο αδίκημα... :'( :'( :'( :'( :'(
θέλεις να αρχίσουμε ποστάρισμα...χάρτου?
θα βρεθείς ελλιποβαρής χοντρέ...
![]()
![]()
![]()
![]()
έτσι σε θέλω χοντρέ, να κλάνεις μέντες![]()
![]()
![]()
![]()
όχι δεν κατάλαβες. quid pro quo γυμνοσάλιαγκα![]()
![]()
![]()
Τί έγινε τρόμπα θα στο πονέσει το κωλαράκι μαθαίνωκαι τι ακριβώς περιμένεις ???
Τί έγινε τρόμπα θα στο πονέσει το κωλαράκι μαθαίνω![]()
![]()
Τί έγινε τρόμπα θα στο πονέσει το κωλαράκι μαθαίνω![]()
![]()
Αυτό που δεν κατάλαβα είναι αν είναι πλαστό και δεν ελέγχθηκε λόγω της δήλωσης ή δεν υπάρχει καθόλου,θα μου πεις εσύ ή να τον ρωτήσω;ιδού η ρόδος...
να προσέξει μόνο όταν σκύψει για το σαπούνι...
να αρχίσεις το κλαψομούνιασμα να μη σε καταγγείλω, γυμνοσάλιαγκα
ξέρεις, ξεκίνα να λες ότι η κυρά δεν έχει δεύτερο βρακί να βάλει, ο μπουχέσας κάνει πίπες στο σόχο για να πληρώνει την εστία κτλ.
καλά, αυτό για το βουβαλόπαιδο δεν θα με συγκινήσει. αφού τη δίνει την ασίστ![]()
![]()
και στην πραγματικότητα ο μπουχέσας...
Αυτό που δεν κατάλαβα είναι αν είναι πλαστό και δεν ελέγχθηκε λόγω της δήλωσης ή δεν υπάρχει καθόλου,θα μου πεις εσύ ή να τον ρωτήσω;
Εν τω μεταξύ τον Ρόβε κάποιος πρέπει να τον είχε αβατάρι εδώ μέσα,κάτι μου θυμίζει...![]()