Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.569
- Πόντοι
- 12.756
Πιο μάγκας και από τον Κωστόπουλο;
Κόψε κάτι...
εννοειται πιο μαγκας , και τοτε και τωρα
ειδικα τωρα
Πιο μάγκας και από τον Κωστόπουλο;
Κόψε κάτι...
Πώς λες να σας φωνάζουν στην φυλακή εσένα και τον Κωστόπουλο του ''μάγκες'',Αννούλα ή Μαρία;εννοειται πιο μαγκας , και τοτε και τωρα
ειδικα τωρα
Πώς λες να σας φωνάζουν στην φυλακή εσένα και τον Κωστόπουλο του ''μάγκες'',Αννούλα ή Μαρία;
Πάντως για να έχουν μπει μέσα τόσοι ''μάγκες'' και να μένεις έξω εσύ μάλλον όντως κάνεις πολύ καλά τσιμπούκια και γι'αυτό παινεύεσαι έτσι.τον Κωστοπουλο παπαζολη , εμενα κυριο με φωναζει η housekeeper μου
δεν πιστευω να εχεις προβλημα με τα αγγλικα ? τοσους τουριστες τσιμπουκωνεις
Πάντως για να έχουν μπει μέσα τόσοι ''μάγκες'' και να μένεις έξω εσύ μάλλον όντως κάνεις πολύ καλά τσιμπούκια και γι'αυτό παινεύεσαι έτσι.
Περιμένω την διεύθυνση.σκιζω κωλαρακια , δεν πλησιαζουν
Περιμένω την διεύθυνση.
http://[URL unfurl="true"]www.dimokratianews.gr/sites/default/files/gada564.jpg?1363035405[/img[/URL]]
εδω πες του να ερθει να ρωτησει πουστρακο , ευχομαι να ξερει να πεταει , γιατι θα τον στειλουν κατω απο το παραθυρο :birdman:
[/quote]
Ε στείλε ένα όνομα βρε,το μικρό έστω,τί φοβάσαι; :birdman: :birdman: :birdman:
Ε στείλε ένα όνομα βρε,το μικρό έστω,τί φοβάσαι;
Δε μου λες οι γεροντόπουστες σαν εσένα αύριο θα ψηφίσετε πρώτα και μετά θα πάτε καφενέ ή το αντίθετο;Θειος Ραμπο
Δε μου λες οι γεροντόπουστες σαν εσένα αύριο θα ψηφίσετε πρώτα και μετά θα πάτε καφενέ ή το αντίθετο;
Να πάω μεσημέρι λες για πιο ήσυχα ή πρωί-πρωί;
Ναι εσύ θα σκύβεις όπως και να΄χει,γεγονός.οι εκλογες ειναι για να νομιζουν οι φτωχοι σαν και εσενα οτι αποφασιζουν και εχουν λογο σε κατι , εγω οποιος και να βγει την δουλεια μου θα την κανω
Ναι εσύ θα σκύβεις όπως και να΄χει,γεγονός.
Τι σχεση εχουν αυτοι ρε τυπε με τους παπαδες? Πες διαφωνω/συμφωνω/χεστηκα. Για διαφωνουντα σε κοβω.μαζί σου.. αλλά και σ'αυτόν
και σ'αυτόν
Ναι εσύ θα σκύβεις όπως και να΄χει,γεγονός.
Αυτό να πετάγεσαι σαν πούτσα το χες πάντα ή είναι συνήθεια που απέκτησες εκεί στο πουστονήσι;ενω εσύ που είσαι άρειος, ψηλός, γεροδεμένος και ξανθός θα μπείς στην άρχουσα τάξη...
αααα ρε πουστράκι ας όψεται η μουνίτσα η σερβιτόρα... να της στήσεις άγαλμα ... ακόμη θα πονούσε ο σβέρκος σου...
ενω εσύ που είσαι άρειος, ψηλός, γεροδεμένος και ξανθός θα μπείς στην άρχουσα τάξη...
αααα ρε πουστράκι ας όψεται η μουνίτσα η σερβιτόρα... να της στήσεις άγαλμα ... ακόμη θα πονούσε ο σβέρκος σου...
Τι σχεση εχουν αυτοι ρε τυπε με τους παπαδες? Πες διαφωνω/συμφωνω/χεστηκα. Για διαφωνουντα σε κοβω.
ο τράνης είναι σαλιγκάρι.O τράνης είναι αναφανδόν υπέρ των τράγων. Τώρα πως κολλάει αυτό με το φιλελευθερισμό και το μικρό κράτος, τραβατρόμπας είναι αυτός.
O τράνης είναι αναφανδόν υπέρ των τράγων. Τώρα πως κολλάει αυτό με το φιλελευθερισμό και το μικρό κράτος, τραβατρόμπας είναι αυτός.