Ζμπούτσαμ
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Ακόμα να μου πει κάποιος τους δεξιούς κολοσσούς του πνεύματος;
Έναν αξιόλογο διανοούμενο έχετε -παρά τη γραφικότητα του- που και αυτόν από την αριστερά
τον πήρατε γενίτσαρο
Ακόμα να μου πει κάποιος τους δεξιούς κολοσσούς του πνεύματος;
Έναν αξιόλογο διανοούμενο έχετε -παρά τη γραφικότητα του- που και αυτόν από την αριστερά
τον πήρατε γενίτσαρο
εχουν αυτον...Ακόμα να μου πει κάποιος τους δεξιούς κολοσσούς του πνεύματος;
τον πήρατε γενίτσαρο
Τύπε μην το παίζεις κουλτουριάρης, δεν το έχεις!
όσοι δεν ντρέπονται το δηλώνουν,κάποιοι που ντρέπονται δεν το δηλώνουν.Κανένας σοβαρός άνθρωπος του πνεύματος δεν είναι λογικό να δηλώνει πολιτική (πόσο μάλλον κομματική!) ένταξη σήμερα. Ασφαλώς και έχει αλλά δεν έχει κανέναν λόγο να την δημοσιοποιεί.
Αν την δηλώνει, ακόμα περισσότερο αν είναι φανατικός μ' αυτήν, αμφισβητείται η σοβαρότητά του ως πνευματικού ανθρώπου...
όσοι δεν ντρέπονται το δηλώνουν,κάποιοι που ντρέπονται δεν το δηλώνουν.
Σαν και σένα, ντοκ μου, που για να μειώσεις το Γλέζο συγκρίνεις τα διεθνή βραβεία του με τα σικέ στεφανώματα της Τσαουσέσκου στην πρώην ΕΣΣΔ, σίγουρα όχι.
Θα μας πεις και για το "μύθο" της σημαίας στην Ακρόπολη επειδή στα στρατόπεδα γίνεται υποστολή κάθε βράδυ;
Εν ζωή;
ακόμη δεν μας είπες ποιά είναι τα διεθνή του βραβεία
Μασημενη τροφη θελεις;
Δημοσιογραφιας το 1958, χρυσο μεταλλιο του Παγκοσμιου Συμβουλιου Ειρηνης το 1959, και το Λενιν της ΕΣΣΔ το 1963.
Μασημενη τροφη θελεις;
Δημοσιογραφιας το 1958, χρυσο μεταλλιο του Παγκοσμιου Συμβουλιου Ειρηνης το 1959, και το Λενιν της ΕΣΣΔ το 1963.
Ε, πέστο ρε παιδί μου πως έχει βραβείο Λένιν ο άνθρωπος να το ξέρουμε κι εμείς!
Τα άλλα δύο να υποθέσω (και από τις χρονολογίες μεταξύ άλλων) ιδίας προελεύσεως, ε;
Ρε δεν το πήρατε ακόμα χαμπάρι πως αυτό το μαγαζί έχει κλείσει;
Τρομάζει ακόμα πάντως ευχάριστα το ''κλειστό'' μαγαζί,ευχάριστο.
Κατ' αρχας βραβειο ανευ πολιτικης σκοπιμοτητας δεν υπαρχει. Οποιοδηποτε ατομο >12 ετων το αντιλαμβανεται.
Προφανως τα νομπελ ειρηνης του ...Ομπαμα πριν καν γινει προεδρος και του Κισινγκερ ειναι πιο αξιοπιστα για σας.
Απλα για την ιστορια με το Λενιν εχουν τιμηθει μεταξυ αλλων Μπρεχτ, Πικασο, Ιντιρα Γκαντι, Μαντελα, Αραγκον, Εσπινοζα. Σαπακια τελειως, ε;