kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
κοβεις τη ΔΕΗ στο σπιτι, βαζεις ένα αντισκηνο στην αυλη, βαζεις και μια φωτογραφια του αντωνη να την βλέπεις κάθε μερα
εχουμε 2 ξυλοσομπες και τζακι τυπε
κοβεις τη ΔΕΗ στο σπιτι, βαζεις ένα αντισκηνο στην αυλη, βαζεις και μια φωτογραφια του αντωνη να την βλέπεις κάθε μερα
Ενω εσεις το αιωνιο παραμυθι της κουλτουραςχαιλ χιτλερ
απορω που θα παρετε και 7% στις εκλογες τετοιοι ναζι που ειστε
ουτε να κρυψετε ποιοι ειστε (νεοναζι) παραμονη εκλογων δε μπορειτε μπας και παρετε καμια ψηφο παραπανω απο
κανεναν αγραμματο κακομοιρη
Για πες για Ελλάδα να γελάσουμε λίγο,άσε το εξωτερικό(που και εκεί δεν νομίζω να'ναι/ήταν τίποτα χουνταίοι)Το ποιοι εχουν ελλαδα και εξωτερικο τις κορυφες
σε συγραφεις φιλοσοφους και μουσικους ασε μην το ψαξεις θα στεναχωρηθεις
Αυτά τα τρία ονόματα που αναφέρεις μπορούν να χαρακτηριστούν φιλοχουντικοί;Ο ΠΑΛΑΜΑΣ ΣΟΥ ΦΤΑΝΕΙ
ΜΗΠΩΣ Ο ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗΣ Η Ο ΒΑΛΑΩΡΙΤΗΣ
ΑΧ ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΑΡΟ ΘΥΜΙΣΕ ΜΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ
Για πες για Ελλάδα να γελάσουμε λίγο,άσε το εξωτερικό(που και εκεί δεν νομίζω να'ναι/ήταν τίποτα χουνταίοι)
πιο γίδια από τους χουντικούς δεν υπήρξαν και ούτε θα υπάρξουν
Ο ΠΑΛΑΜΑΣ ΣΟΥ ΦΤΑΝΕΙ
Άμα είσαι ηλίθιος έχουν.Τι σχέση έχουν αυτοί οι μεγάλοι Έλληνες που αναφέρεις με την χούντα; Ας τους να ηρεμήσουν, μην τρίζουν τα κόκκαλά τους, λίγο σεβασμός ρε τύπε.
ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΗΛΙΘΙΕ
η αριστεροκουμουνιστες ποιον ειχαν
Τι σχέση έχουν αυτοί οι μεγάλοι Έλληνες που αναφέρεις με την χούντα; Ας τους να ηρεμήσουν, μην τρίζουν τα κόκκαλά τους, λίγο σεβασμός ρε τύπε.
Ο ΠΑΛΑΜΑΣ ΣΟΥ ΦΤΑΝΕΙ
απλα επειδη οι αριστεροι ειστε μορφωμενοι και οι εθνικιστες ηλιθιοι
περιμενω τους κολοσους σας και το εργο τους
Δηλαδή εσύ κρίνεις τον κόσμο από αυτό που ΕΣΥ νομίζεις ότι υποστηρίζει; Δηλαδή ΑΝ ένας από αυτούς ήταν αριστερός θα ήταν μικρότερος άνθρωπος και θα άφηνε μικρότερο έργο;
Τύπε ο με διαφορά μεγαλύτερος Έλληνας ποιητής πάντως ήταν αδελφή, απροκάλυπτα μάλιστα και ταυτόχρονα δεξιός, το ίδιο απροκάλυπτα...
μετα τον παλαμα λες και για πες μας το ονοματακι του μηπως καβαφης
εσεις σαν αριστεροι ποιους εχετε???
ΕΛΕΟΣ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ
Και επίσης ο μεγαλυτερος ελληνας μουσικοσυνθετης, ηταν απροκαλυπτα δεξιος και απροκαλυπτα αδελφη...Τύπε ο με διαφορά μεγαλύτερος Έλληνας ποιητής πάντως ήταν αδελφή, απροκάλυπτα μάλιστα και ταυτόχρονα δεξιός, το ίδιο απροκάλυπτα.
Τώρα για το πόσο μεγάλος ποιητής υπήρξε ο Παλάμας, άστο καλύτερα να το πάρει το ποτάμι...
Το θεματακι ειναι, οτι οι αριστεροι καλλιτεχνες και φιλοσοφοι ειναι και "στρατευμενοι"...Δηλαδή εσύ κρίνεις τον κόσμο από αυτό που ΕΣΥ νομίζεις ότι υποστηρίζει; Δηλαδή ΑΝ ένας από αυτούς ήταν αριστερός θα ήταν μικρότερος άνθρωπος και θα άφηνε μικρότερο έργο;
Δεν είμαι αριστερός. Και δεν απάντησες στην ερώτησή μου.
Το θεματακι ειναι, οτι οι αριστεροι καλλιτεχνες και φιλοσοφοι ειναι και "στρατευμενοι"...