sbl
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
θα αλλαξουμε και την ονομασια των πι εμ σε αλ εξ
Αλληλογραφία
Εξερχόμενη
θα αλλαξουμε και την ονομασια των πι εμ σε αλ εξ
Οι πάντες δινουν 50ευρα στους γυφτους. κι αυτοι ψηφιζουν τελικα οποιον γουσταρουν. Κυριως ΠΑΣΟΚ βεβαια.Ισχύει ότι ο Σαμαράς δίνει 50εύρα στους γύφτους να τον ψηφίσουν;
ΚαλοΑλληλογραφία
Εξερχόμενη
http://[URL unfurl="true"]www.sherv.net/cm/emoticons/evil/chainsaw-smiley-emoticon.gif[/img[/URL]]
[/quote]θα εχει λιγο μπελα στο καθαρισμα αλλα χαλαλι, εναν αλεξ τον ειχαμε :)
θα στρωσουμε ναιλα τυπεθα εχει λιγο μπελα στο καθαρισμα αλλα χαλαλι, εναν αλεξ τον ειχαμε
Τύπε εγω θελω αποτέφρωση, και τοποθετηση σε γαλαζια λήκυθοθα εχει λιγο μπελα στο καθαρισμα αλλα χαλαλι, εναν αλεξ τον ειχαμε
Δυσκολο, πιο πιθανο ειναι να αρπαξεις εσυ!!!Τι φοβασαι? Μην με αρπαξει καμια?
ωραίος τύπε!!!!
Οταν γινεσαι κτητικη, με φτιαχνεις πολυ.Δυσκολο, πιο πιθανο ειναι να αρπαξεις εσυ!!!
Ισχύει ότι ο Σαμαράς δίνει 50εύρα στους γύφτους να τον ψηφίσουν;
Ελληνική Αυγή για την περιφέρεια τότε.
Αφού δεν μπορείς τον Λιακουρα το κομμάντο μας.
Τύπε εγω θελω αποτέφρωση, και τοποθετηση σε γαλαζια λήκυθο
αυτοι οι νεωτερισμοι δεν ειναι καλοι τυπε, δεν πιανουν καλα τα τρισαγια...παραδοσιακη τελετη για να εισαι σιγουρος ;)Τύπε εγω θελω αποτέφρωση, και τοποθετηση σε γαλαζια λήκυθο
Ρε σεις τωρα το ειδα. Πότε εγινε φαβορι ο Μωραλης στο Πειραια?????
την προηγούμενη φορα στα τσιπουρα δηλαδη την δευτερα που μας περασε 1 κιλο τηγανιτες σαρδελες(ζυγισμενες οι σαρδελες μπροστα μας πριν τις τηγανίσει ) 2 χωριατικες σαλατες Μισο κιλο φετα κανα 2 πιατακια με ελιες 1,5 ψωμι 1 50αρακι τσιπουρο απο τοπικο παραγωγό. Και μισο λιτρο γραπα δηλαδη χωρις γλυκανισο παλι απο τοπικο παραγωγο δωσαμε 2 ατομα απο 10,50 Ευρω ο καθενας στον καφετζη στο χωριο που πηγαμε ΥΓ.. Τα λεφτα που εδωσα μετα τα πηρα πισω στον γυρισμο κερασε εξολοκληρου ο φιλος Με τα εδωσε στο αμαξι γιατι ηθελε να κερασει αυτος μετα πηγαμε σε ενα αλλο χωριο και με κερασε και εκει να σβησουμε απο 2 μεγαλες μπυρες αλφα Τα ιδια θα κανουμε και στις εκλογεςΑφου δεν θα ψηφισει Σαμαρα, του βαζω και τα τσιπουρα για να μην εμφανισθεί τύπε
Δεν πειραζει, οι περιφερειες μας νοιαζουν για τον χαρτη.Ωϊμέ!
Πως θα βαφτεί γαλάζιος ο χάρτης τώρα;
Από όταν τον στηρίξουν στον 2ο γύρο οι Συριζαίοι για να σας τρολλάρουν.
Δεν πειραζει, οι περιφερειες μας νοιαζουν για τον χαρτη.