sbl
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Εγώ έριξα 100 ευρώ να βγει ο Κασίδας στο @9,50 απόδοση
Που ρε φίλε παίζει αυτή η απόδοση;
Εγώ έριξα 100 ευρώ να βγει ο Κασίδας στο @9,50 απόδοση
Τι να βγει ο Κασιδας?
Θέλω να πιστεύω ότι έχουμε ίδιες πιθανότητες λοιπόνΕγω εχω πει οτι θα μεταναστευσω την ημερα που θα ορκισθει (?) πρωθυπουργος ο Τσιπρας.
Που ρε φίλε παίζει αυτή η απόδοση;
Aν φτασει εκει που λες, θα το πονταρω κι ας χασω.
τυπε να πεις στο παπια σε ποια χωρα θα πας για να αγωνιστει για τα δικαιωματα σουΕγω εχω πει οτι θα μεταναστευσω την ημερα που θα ορκισθει (?) πρωθυπουργος ο Τσιπρας.
Οι αποδοσεις αλλαζουν επειδη προφανως πεφτουν λεφτα στην πρωτια του Συριζα.4,60 είναι ήδη. Αμα άλλαξαν 3 φορές μέσα σε μια μερά, υπολόγιζε μεθαύριο θα το έχει φτάσει.
Δηλαδή ποτέΕγω εχω πει οτι θα μεταναστευσω την ημερα που θα ορκισθει (?) πρωθυπουργος ο Τσιπρας.
Πονταρισες 100 ευρω να βγει δημαρχος ο Κασιδας?
Και δεν τα εδινες στο χαμογελο του παιδιου?
Του ειχα πει να παω στα Σκοπια και ειπε οτι θα βαλει κατι δικους του να με περιμενουν...τυπε να πεις στο παπια σε ποια χωρα θα πας για να αγωνιστει για τα δικαιωματα σου
Α δεν ξερω. Εγω θυμαμαι καποτε ειχα ανοιξει ενα θρεντ για το "ποιος θα ειναι ο επομενος πρωθυπουργος".Δηλαδή ποτέ
αλεξ ελπίζουμε να ξεχαςεις εδώ τον κωδικό πρόσβασης στο μπου φεύγοντας .....Εγω εχω πει οτι θα μεταναστευσω την ημερα που θα ορκισθει (?) πρωθυπουργος ο Τσιπρας.
Οι αποδοσεις αλλαζουν επειδη προφανως πεφτουν λεφτα στην πρωτια του Συριζα.
Τι επαθες ματια μου?Δε σε πιστευω ομως!!!
Οριστε ενας σοβαρός λόγος για να μεταναστεύσουμε
Του ειχα πει να παω στα Σκοπια και ειπε οτι θα βαλει κατι δικους του να με περιμενουν...
Οι αποδοσεις αλλαζουν επειδη προφανως πεφτουν λεφτα στην πρωτια του Συριζα.
αλεξ ελπίζουμε να ξεχαςεις εδώ τον κωδικό πρόσβασης στο μπου φεύγοντας .....
Επεσα εξω? Γινανε εκλογες?Όλα προφανή είναι για σένα φυσικά.
Τώρα πως τα κατάφερες κ έχεις πέσει ήδη έξω στην σειρά της κατάταξης των κομμάτων μάλλον θα οφείλεται ότι σε θάμπωσε η προφάνεια