apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
πως αυξανονταν τυπε;;; τυχαια;Δεν ειναι τα τελευταια χρονια,απο παλια υπηρχε το αιτημα και οσο αυξανονταν γινοταν
και πιο αναγκαιο για αυτους.
Ειπαμε.να πληρωσουν νατην εξασκησουν εγω δεν πληρωνω.
Οποιος γουσταρει αγοραζει οικοπεδο, χτιζει, πληρωνει χαρατσια και κανει ότι γουσταρει.
Οι μαλακες λιγοστεψανε... Αλεξ ακους;
Παπαρια.
Οι παρανομοι ειναι πλεον ελαχιστοι.
Συγνωμη για τον πατερα σου. Αληθεια.ΑΝ ΘΕΣ ΜΑΛΑΚΟΗΛΙΘΙΕ ΑΣΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΗΣΥΧΟ ΠΕΘΑΝΕ ΤΟ 98
ΕΓΩ ΣΑΣ ΕΧΩ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ
ΟΧΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΤΕ
ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ
ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΤΙΜΟΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΕΗ
Ετσι.Εσυ μπορει να μην πληρωνεις μην ξεχνας ομως οτι υπαρχουν και Ελληνες μουσουλμανοι που πληρωνουν
κανονικα τους φορους τους και τα χαρατσια τους στο κρατος και εχουν και αυτοι τα ιδια δικαιωματα με εσενα και εμενα.
Και υπαρχουν και στην Αθηνα αρκετοι.
Δεν ειναι τα τελευταια χρονια,απο παλια υπηρχε το αιτημα και οσο αυξανονταν γινοτανγιατί δεν έγινε το 80, ή το 90 τότε και σκίζονται να το ανεγείρουν τα τελευταία χρόνια?
http://[URL unfurl="true"]www.sherv.net/cm/emoticons/bad/drunk-smiley-emoticon.gif[/img[/URL]]
[/quote]
το παραδοξο συμβαινει οταν ειναι ξεμεθυστος τυπε :rolleyes:
Ναι μόνο τριπλασιασμό αναφέρει η Frontex το πρώτο τετράμηνο του 14 σε σχέση με πέρσυ!
Ενώ το 86% των Ελλήνων ζητάει λιγότερους
http://[URL unfurl="true"]www.elkosmos.gr/images/thumbnails/images/stories/2013_foto/PG-2014-05-12-EU-3-01-400x300.png[/img[/URL]]
[URL unfurl="true"]http://www.pewglobal.org/2014/05/12/chapter-3-most-support-limiting-immigration/[/URL]
Μια χαρά θα τα πάτε με αυτήν την ατζέντα
:2funny: :2funny: :2funny:
[/quote]
Η εισοδος λαθρομεταναστων εχει μειωθει 90%. Λες ανακριβειες.
Οπότε αφου δεν εγινε το 1980, ας μην γινει καθολου.
Δεν πας για υπνο?
αφου ο λακης δεν εχει παει στα συνορα τυπε, πως γινεται αυτο?Η εισοδος λαθρομεταναστων εχει μειωθει 90%. Λες ανακριβειες.
δεν καταλαβες... Μιλαω για το μπουρδελο που θελουν να φτιαξουν...Εσυ μπορει να μην πληρωνεις μην ξεχνας ομως οτι υπαρχουν και Ελληνες μουσουλμανοι που πληρωνουν
κανονικα τους φορους τους και τα χαρατσια τους στο κρατος και εχουν και αυτοι τα ιδια δικαιωματα με εσενα και εμενα.
Και υπαρχουν και στην Αθηνα αρκετοι.
Η εισοδος λαθρομεταναστων εχει μειωθει 90%. Λες ανακριβειες.
Εσυ μπορει να μην πληρωνεις μην ξεχνας ομως οτι υπαρχουν και Ελληνες μουσουλμανοι που πληρωνουννα πληρωσουν νατην εξασκησουν εγω δεν πληρωνω.
Οποιος γουσταρει αγοραζει οικοπεδο, χτιζει, πληρωνει χαρατσια και κανει ότι γουσταρει.
Οι μαλακες λιγοστεψανε... Αλεξ ακους;
Τις προβλεψεις μου τις εδωσα. Δεν πονταρω σε κατι που δεν θεωρω σιγουρο.Ναι όπως τα λες είναι,
4,40 έφτασε η Ν.Δ πότε υπολογίζεις να ποντάρεις στην νίκη της
Συγνωμη για τον πατερα σου. Αληθεια.
Δεν ξερω ποιος σε ταιζει αλλα πες του ότι είναι μαλακας που ταιζει έναν κηφηνα
Επειδη σας περιμενουμε καμια τετραετια και βαρεθηκαμε, να φερω καμια καρεκλα μην περιμενουμε ορθιοι?Ερχόμαστε τρωκτικά, στις τρύπες σας!!!
ναι και ο λακης εχει ένα οπλοστασιο στο σπιτι του αλλα δεν παει ουτε για μπυρα με τον αγιο...ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΚΑΛΑ
ΕΧΩ ΤΗΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗ 2 ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ
ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΩ ΜΕ ΧΩΡΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ
αφου σου μιλαω για 17+ μαλλον
πρεπει να εχω βγαλει το λυκειο
τυπε η οικονομια παει καλαΗ εισοδος λαθρομεταναστων εχει μειωθει 90%. Λες ανακριβειες.
Τις προβλεψεις μου τις εδωσα. Δεν πονταρω σε κατι που δεν θεωρω σιγουρο.