memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
το ιδιο λεμε ;)...αν δε μπορείς να καταλάβεις τι ρόλο βαραει το ΕΠΑΜ και προσπαθείς να με καταταξεις κάπου, θυμήσου το ΕΑΜ, αλλά χωρίς τις μαλακίες του ΚΚΕ !
το ιδιο λεμε ;)...αν δε μπορείς να καταλάβεις τι ρόλο βαραει το ΕΠΑΜ και προσπαθείς να με καταταξεις κάπου, θυμήσου το ΕΑΜ, αλλά χωρίς τις μαλακίες του ΚΚΕ !
νταξ, το εεκ της ακροδεξιας εισαι, το πιασαμε ;) χαλαρωσε τωρα και αποδεξου το χαβαλε που κανουμε σε αντιστοιχου βεληνεκους κομματα
ο κοντογιωργης την απολυτη αληθεια που λεει οτι ξερει να την μοιραστει και με τους αλλους αν δε του κανει κοπο φτανει με τους παντογνωστες που ξερουν ολες τις λυσεις αλλα δε τις λενε πουθενα ;)
τον κοντογιώργη τον έχω παρακολουθήσει σε εκπομπές πολύ κλο κλο και από αβγό τίποτα
μην περιμενεις απο το διανοουμενο να ζωστει τα φυσεκλίκια !
στα λιγα που εχω παρακολουθησει ως τωρα τα λεει σωστα - το θέμα της εφαρμογης τους ομως ειναι δικη μας δουλεια !
ο μαρινακης συναντισε τυχαια τη δουρου στη ταβερνα και προτεινε συμφωνια οι του δριτσα στο β γυρο στηριζουν μωραλη και τελικα κερδιζει το φαβορι μιχαλολιακο,, και φυσικα οι θυρες του ολυμπιακου περνουν ,'γραμμη' και στηριζουν δουρου στην περφερεια, ο παιδοβουβαλος απο υποστηρικτης της χρυσης αυγης γινεται του συριζα ο συριζα θα φτασει το 30% και τα χρυσαυγουλα θα χασουν και το 7%
οταν ημουν φρεσκο μελος στο σαϊτ, νομιζα οτι ο ζουραρις ηταν ο ΠΠος :Sκαι ο ζουράρις μία από τα ίδια, απ'αυτόν μάλιστα είχα ακούσει αυτό που ανέφερες παραπάνω για το παλιό ΕΑΜ, που κατ'εμέ φανερώνει ότι έχουν τα μυαλά τους κολλημένα στο παρελθόν, δεν πας μπροστά με τύπους που ζούνε με τις αναμνήσεις του παρελθόντος, του εμφυλίου κλπ
για να τους ακούσεις σε μια συζήτηση πάντως είναι καλοί, για να τους επιφορτίσεις με αρμοδιότητες όμως...
οταν πρωτογραφτηκα στο σαϊτ τυπε δεν ειχαν σκασει ακομα τα θεματα για τη μακεδονια και τις υιοθεσιες των γκαιη, υπηρχε μονο η χαρακτηριστικη παραννοια ;)
μαν ο ζουράρις ανήκε πάντα στην πατριωτική αριστερά απ'όσο ξέρω τι σχέση να είχε με τον ανθέλληνα
A τοσο πολυ θα πεσει ο Συριζα δηλαδη υπερ του Ανταρσυα?Ενα σου λεω και να το θυμαστε.... ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην ευρωβουλη
οταν ημουν φρεσκο μελος στο σαϊτ, νομιζα οτι ο ζουραρις ηταν ο ΠΠος :S
ετσι που τα λεει ο ΠαΠιος, νομιζεις οτι χρησιμοποιει γουγλ τρανσλατε ;) ;)ναι αλλά τον πάπιο τον διάβαζες χωρίς λεξικό άρα ;)
οταν πρωτογραφτηκα στο σαϊτ τυπε δεν ειχαν σκασει ακομα τα θεματα για τη μακεδονια και τις υιοθεσιες των γκαιη, υπηρχε μονο η χαρακτηριστικη παραννοια ;)
πες την αληθεια οτι χεστηκες οταν σου ειπε ο γλ οτι παρακολουθουνται τα πιμιΠού πήγε ο Πίπης?
Περιμενουμε να διαβασουμε για τις πρεσβειες.
Βλεπετε λοιπον γιατι ηταν σωστο να αρθει η απαγορευση δημοσκοπησεων τις τελευταιες ημερες?
Για να αποφευγουμε αυτες τις πίπες ακριβως.
Βεβαια οποιος θελει να λεει πίπες, τις λεει ακομη και τωρα.
Επικαλούμενος οτι οι δημοσκοπησεις ειναι ψευτικες.
Λες και θελουν αυτοι που τις εχουν, να καταστραφούν.
Ας παρακολουθουνται μωρε, δεν εχω κανει τιποτα για να φοβαμαι.πες την αληθεια οτι χεστηκες οταν σου ειπε ο γλ οτι παρακολουθουνται τα πιμι
πες την αληθεια οτι χεστηκες οταν σου ειπε ο γλ οτι παρακολουθουνται τα πιμι
.....για τα βρισίδια μπιλάκο μην μιλάς είδα τα πμ σου από δίπλα όταν σου πήραν τον λογαρισμό ,
αυτά που μετά μας ζήτησες συγνώμη ή βλέπω πάλι φαντάσματα...
μη μου το παιζεις κουλ εμεναΑς παρακολουθουνται μωρε, δεν εχω κανει τιποτα για να φοβαμαι.
Κωστή χίλια συγνωμη αλλά δεν προκειται να τα χαρισω.Και μην ξεχνάς Αλεξ !
Στοίχημα 100 ευρώ ,ότι η ΝΔ θα πάρει το πολύ 18 %
σαν ακέραιο μέρος ( δεν ασχολούμαστε με τα δεκαδικά ψηφία ) .
Ετοιμάσου να μου δώσεις 100 ευρώ !