apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
αντεχει τυπε!!! Αφού πιστεύει τον Αντωνάκη αντέχει πολλά χεριοτερατον απαξιωσες τυπε :-
αντεχει τυπε!!! Αφού πιστεύει τον Αντωνάκη αντέχει πολλά χεριοτερατον απαξιωσες τυπε :-
δλδ να μεγαλώσω τις τσέπες μου;; Τις κοντινά για να μην το καταλαβαίνω τώρα με τον Αντώνης θ τις μεγαλώσω;;; ΓΙΟΥΠΠΠΙΙΙΙτυπε ο αντωνης ειπε οτι αυτα τελος
απο τωρα θα αρχισει η αναπτυξη
να σου πω τυπε η τσέπη η δικιά μου ίδια θα ειναι είτε πάνω είτε κάτω. Με την νδ όλο δίνω απο αυτα που δεν εχω σε λιγο
σαμαρικος με την πολαν η με την ΝΔ; Ούτε νεκρός δεν έλεγε;;;; Τι άλλαξε πάλι;;ειναι σαμαρικος ο ανθρωπος τι να κανουμε τυπε
τυπε ο αντωνης ειπε οτι αυτα τελοςνα σου πω τυπε η τσέπη η δικιά μου ίδια θα ειναι είτε πάνω είτε κάτω. Με την νδ όλο δίνω απο αυτα που δεν εχω σε λιγο
στο είπα βρε ΕΑΝ ΤΑ ΜΜΕ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 18Φοβάσαι να πεις ένα αριθμό;
Ο Συριζα θα παρει 23 %
Η ΝΔ το πολύ 18 % .
ειναι σαμαρικος ο ανθρωπος τι να κανουμε τυπεαντεχει τυπε!!! Αφού πιστεύει τον Αντωνάκη αντέχει πολλά χεριοτερα
αφού το λες εσυ απόλυτε εγω μπορώ μονο να συμφωνησωσαμαρας ναναι και οπου ναναι τυπε
τυπε αρκει να τον ψηφισεις και θα σου φερει την αναπτυξηδλδ να μεγαλώσω τις τσέπες μου;; Τις κοντινά για να μην το καταλαβαίνω τώρα με τον Αντώνης θ τις μεγαλώσω;;; ΓΙΟΥΠΠΠΙΙΙΙ
σαμαρας ναναι και οπου ναναι τυπεσαμαρικος με την πολαν η με την ΝΔ; Ούτε νεκρός δεν έλεγε;;;; Τι άλλαξε πάλι;;
στο είπα βρε ΕΑΝ ΤΑ ΜΜΕ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 18
αν ερθουν ετσι και το πασοκ παρει κανα 5-6% παμε για εκλογες τυπεΣυριζα 23 % .
ΝΔ το πολύ 18 % .
κκ Παικτες ,ποντάρετε παρακαλώ !
αν ερθουν ετσι και το πασοκ παρει κανα 5-6% παμε για εκλογες τυπε
Ενω για να σωσουμε το λαο επρεπε να καταστρεψουμε τις τραπεζες...?
ευτυχως ρε τυπε που δεν ηθελες να πεις ποσοστα για αλλα κομματα επειδη ειναι ολα ρευσταΜόνο του ή μαζί με την Ελιά ;
ΜΟΝΟ του το Πασοκ πλέον θα πάρει < 5 % .
Εκλεισε !
Συριζα 23 % ,ΝΔ < 18 % ,Πασοκ < 5 % .
Γενικά Συριζα > ΝΔ + Πασοκ ( χωρίς την Ελιά )
ευτυχως ρε τυπε που δεν ηθελες να πεις ποσοστα για αλλα κομματα επειδη ειναι ολα ρευστα
σουχαρτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοάστο μεγάλε δεν θα αργησει η μέρα που θα σας πάρουμε στο κυνήγι...