apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
21 ειπανε τυπε ;)14 ιουλη
21 ειπανε τυπε ;)14 ιουλη
ερχομαστε21 ειπανε τυπε ;)
Ποιοι ειπανε τύπε?21 ειπανε τυπε ;)
Ποιοι ειπανε τύπε?
εχω παει στα κεντρικα τυπε και εχω μιλησει με τον κ.Παπαδοπουλο
οριστε μια χαρα πηγες τυπεΞεκίνησε ο εκλογικός σχεδιασμός στο Μέγαρο Μαξίμου
Η πληροφορία προέρχεται από αξιόπιστη πηγή που είναι σε θέση να γνωρίζει τους σχεδιασμούς του Αντώνη Σαμαρά. Από τα όσα συζητούνται τις τελευταίες ώρες στο Μέγαρο Μαξίμου, προκύπτει ότι ο πρωθυπουργός είναι αποφασισμένος να οδηγήσει την χώρα σε εκλογές, στην περίπτωση που κατά την διάρκεια της αυριανής σύσκεψης δεν επιτευχθεί συμφωνία. Όπως, αναφέρουν οι γνωρίζοντες το παρασκήνιο θα ακολουθήσει όλα όσα προβλέπει το Σύνταγμα. Με βάση λοιπόν, τις ημερομηνίες ως πιθανότερη ημερομηνία για να στηθούν οι κάλπες θεωρείται η 21η Ιουλίου. Αρχικώς, είχε ακουστεί ως πιθανή ημερομηνία διεξαγωγής εκλογών η 14η Ιουλίου.
Όμως, όπως, αποδείχθηκε ο χρόνος δεν επαρκούσε για να την ολοκλήρωση των διαδικασιών, με αποτέλεσμα οι κάλπες να στηθούν μια βδομάδα αργότερα. Ανεξάρτητα πάντως από τον χρόνο των εκλογών αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη οι συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά, έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία, προκειμένου να ετοιμαστεί ο μηχανισμός για να δώσει την κρίσιμη αναμέτρηση.
Η απόφαση σχετικά με την ημερομηνία των εκλογών, ελήφθη σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του parapolitika.gr, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε αργά το απόγευμα υπό την προεδρία του Αντώνη Σαμαρά.
Πηγή: parapolitika.gr
Δεν βλεπω να γινεται τιποτα τύπε, θα τα βρουν αυριο κανονικα.οριστε μια χαρα πηγες τυπε
ιαματικες
τυπε γιατι δεν κατεβαινεις υποψηφιος?εχω παει στα κεντρικα τυπε και εχω μιλησει με τον κ.Παπαδοπουλο
θελει πολλα λεφτα για παραβολα :-τυπε γιατι δεν κατεβαινεις υποψηφιος?
Μπορείς να μας αποκαλύψεις το περιεχομενο της συζητησης τύπε?εχω παει στα κεντρικα τυπε και εχω μιλησει με τον κ.Παπαδοπουλο
περι των θεσεων του κινηματος τυπε και σχετικα με τον βασιλιαΜπορείς να μας αποκαλύψεις το περιεχομενο της συζητησης τύπε?
καθαριζει ο Μεγαλειοτατος τυπεθελει πολλα λεφτα για παραβολα :-
περι των θεσεων του κινηματος τυπε και σχετικα με τον βασιλια
θες να μιλησεις και εσυ με τον προεδρο τυπε?Μπορείς να μας αποκαλύψεις το περιεχομενο της συζητησης τύπε?
δεν εχεις και πολυ αδικο!!!ο σα-χλα-μαρας δεν θελει γιατι εμφανως μειωνει τα ποσοστα του,αρα χανει το μπονους σιγουρα και κινδυνευει να χασει και την 1η θεση...ο συριζα παλι δεν καταφερνει να εξαργυρωση με κυβερνητικη πλειοψηφια τις μαλακιες της τρικοματικης χουντας,πασοκ,δημαρ,ανελ εξαφανιζονται (αντε να βγαλουν βια απο 10 βολευτες ο καθενας τους!), το κκε εχει μια ανοδο 1-2% αρα και αριθμου βολευτων κι ΧΑ υπερδιπλασιαζει τα ποσοστα της (καποιες πρεσβιες την δινουν και στο 20%),αρα και τους βουλευτες της!!!η εκπληξη ερχεται για οσους ξερουν απο Αλαβανο με το κομμα της δραχμης να χτυπαει ενα 5αρακι% για πλακα κι ερτηματικο το τι θα κανει την επομενη μερα....Εκλογές δε γίνονται. Η ΝΔ δε θέλει να ακυρώσει προσπάθεια 12 μηνών (με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε δόση, spreads, χρηματιστήριο, οίκους αξιολόγησης, τουρισμό κλπ.). Το Πασοκ, η Δημαρ και οι ΑνΕλ δε θέλουν γιατί θα υποδιπλασιασουν την κοινοβουλευτική τους δύναμη. Ο ΣΥΡΙΖΑ δε θέλει γιατί σήμερα χάνει με 2 μονάδες. Είναι ισχνή μειοψηφία ο Μιχαλολιάκος που έχει να κερδίσει για να το επιβάλλει. Η κυβέρνηση θα μείνει άλλα 2 χρόνια για να μην πω θα εξαντλήσει 4ετία. Άκυρο το thread.