Νέα

Έκλεψαν εξοπλισμό απόσταξης αλκοόλ του Δραγασάκη! Είχε άδεια;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Donald-Duck
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 31
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Οι "ψηφοφόροι" του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισαν να έρθουν πιο κοντά στους πολιτικούς του ΣΥΡΙΖΑ. :2funny: Το ερώτημα είναι: είχε άδεια ο μάστορας για να αποστάζει αλκοόλ; ο νόμος με τα λίγα που γνωρίζω, απαγορεύει απόσταξη αλκοόλ σε ιδιωτικό χώρο χωρίς άδεια. Τι σημαίνει "χόμπυ"; τι σημαίνει "συλλεκτικά"; μπορούμε κι εμείς να κάνουμε το ίδιο έτσι αερίτζιδικα; :confused:

Ααα...μην ξεχάσω. Ούτε με τον Κούλη είμαι, ούτε με κανέναν. Εδώ όμως φαίνεται πως έχουμε παρανομία.
Να μην το αναφέρουμε;

:rockon:

OP
OP
D

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Το τσίπουρο και γενικώς
το αλκοόλ, χαλάει τα δόντια. Λέτε για αυτό στο ΣΥΡΙΖΑ
να μην έχουν δόντια; :2funny:
είναι δηλαδή και ξεδοντιάρηδες; να μην ρωτήσω; καλά τα έλεγε
ο Τζίμης Πανούσης για τις αριστεράτζες.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.663
Πόντοι
6.946
Οι "ψηφοφόροι" του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισαν να έρθουν πιο κοντά στους πολιτικούς του ΣΥΡΙΖΑ. :2funny: Το ερώτημα είναι: είχε άδεια ο μάστορας για να αποστάζει αλκοόλ; ο νόμος με τα λίγα που γνωρίζω, απαγορεύει απόσταξη αλκοόλ σε ιδιωτικό χώρο χωρίς άδεια. Τι σημαίνει "χόμπυ"; τι σημαίνει "συλλεκτικά"; μπορούμε κι εμείς να κάνουμε το ίδιο έτσι αερίτζιδικα; :confused:

Ααα...μην ξεχάσω. Ούτε με τον Κούλη είμαι, ούτε με κανέναν. Εδώ όμως φαίνεται πως έχουμε παρανομία.
Να μην το αναφέρουμε;

Λες να τον μηνύσουν; Αναμένω την τυφλή δικαιοσύνη.

Μόνο να ανόιγαν τα σπίτια των πολιτικών, τι θα βρίσκαν! Από αρχαιοκαπηλία, χρυσό ράβδους, πίνακες κλεμμένους, εκατομμύρια μετρητά, χίλια δύο, μην σου πω μέχρι και σκλάβους στο υπόγειο.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.145
Πόντοι
3.846
χωρίς να είμαι ειδικός, μήπως ήταν το μικρό μέγεθος αποστακτηρίου που παράγει μικροποσότητες;
Το αδίκημα είναι να παράγεις αλκοόλ χωρίς άδεια και να βγάζεις κέρδος (αφού θα τα παίρνεις μαύρα). Αλλά για να το κάνεις αυτό πρέπει να έχεις εγκαταστάσεις για κάμποσα λίτρα. Αυτός ο εξοπλισμός όχι μόνο δε χωράει σε σπίτι αλλά και από τη μυρωδιά θα σε είχαν πάρει χαμπάρι σε 5 τετράγωνα. Το πιο πιθανό λοιπόν να είχε ένα μικρό ο τύπος. Για μένα σιγά το αδίκημα, δεν είναι αυτά τα σοβαρά. Και χωρίς να ειμαι ΣΥΡΙΖΑ ο Δραγασάκης είναι από τα πιο σοβαρά στελέχη εκεί μέσα.

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.480
Πόντοι
3.506
Ποτοαπαγόρευση οπως Σικάγο...
(Αυτά είναι τα κόλπα του Κασσέλ...)
IMG_20231120_122210.jpg

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.663
Πόντοι
6.946
Απαγορεύεται η παραγωγή αλκοόλ ακόμα και αν ΔΕΝ το πουλάς; Μπορεί ο τύπος να το έπινε ο ίδιος μαζί με οικογένεια και φίλους.

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.835
Πόντοι
206
Απαγορεύεται η παραγωγή αλκοόλ ακόμα και αν ΔΕΝ το πουλάς; Μπορεί ο τύπος να το έπινε ο ίδιος μαζί με οικογένεια και φίλους.
Σε λίγο άμα έχεις και δικές σου ελιές (όπως εγώ π.χ)… θα σου λέει απαγορεύεται να τις κανείς λάδι

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
10.915
Πόντοι
2.606
Γι' αυτό το θέμα υπάρχουν εξειδικευμένα μέλη του μπου τα οποία μπορούν να μας δώσουν τα φώτα τους:
@baros
@brabus67
@Μπιρλας
@Maximilien

Στον σχολιασμό:
@athinaios44

Παρακαλώ...:coffee:

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.654
Πόντοι
2.456
Γι' αυτό το θέμα υπάρχουν εξειδικευμένα μέλη του μπου τα οποία μπορούν να μας δώσουν τα φώτα τους:
@baros
@brabus67
@Μπιρλας
@Maximilien

Στον σχολιασμό:
@athinaios44

Παρακαλώ...

:coffee:
Νομίζω ότι το πλέον κατάλληλος είναι ο φίλος Βάρος ,κάθε βράδυ ανοίγει εκλεκτό κρασί :coffee:

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.754
Πόντοι
2.816

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.834
Πόντοι
3.656
Έτσι είναι αν είσαι χαλαρά στη δουλειά και εχεις ελεύθερο χρόνο βρίσκεις χόμπι να περνάει η ώρα :coffee:

VaR22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2016
Κριτικές
1
Like
1.217
Πόντοι
201
Εντάξει ρε παιδιά, απόσταξη έκανε. Δεν είχε ντε και 1.062 αρχαία αντικείμενα, τα οποία χρονολογούνται από το τέλος της 4ης χιλιετίας π.Χ. μέχρι τον 3ο αιώνα μ.Χ. σπίτι του

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456

Να μην το αναφέρουμε;

στα παπαρια μας....εσενα τωρα τι σε καιει σε αυτο ?θες και συ να φτιαξεις κρασι και δε σε αφηνουν? βρες εκει καμια γκομενα μπας και ηρεμησουμε

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.736
Πόντοι
2.306
ενα τενεκε ξεγανωτο βλεπω για καζανι.... που μάλιστα πρεπει να εχει φαει και πολλες κλωτσιες......
εγω και οι φιλοι μου εχουμε αποστακτηρες καλυτερους απο του Johnnie Walker που βγάζει το ελληνικό διαφανες υγρό που καιει..... NOEITAI EΛΛΗΝΑΣ να μην ξερει να αποστάζει, που ζειτε βρε ήθελα να ξερα πραγματικα σε θερμοκοιτιδες σας έχουν;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.834
Πόντοι
3.656
ενα τενεκε ξεγανωτο βλεπω για καζανι.... που μάλιστα πρεπει να εχει φαει και πολλες κλωτσιες......
εγω και οι φιλοι μου εχουμε αποστακτηρες καλυτερους απο του Johnnie Walker που βγάζει το ελληνικό διαφανες υγρό που καιει..... NOEITAI EΛΛΗΝΑΣ να μην ξερει να αποστάζει, που ζειτε βρε ήθελα να ξερα πραγματικα σε θερμοκοιτιδες σας έχουν;
μια φορά είχα ξεχάσει κάτι κρεμίδια σε ένα συρτάρι στην κουζίνα και τα βρήκα μήνες μετά είχαν γίνει ζουμί

μετράει αυτό για απόσταξη? :think:

piato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2016
Κριτικές
14
Like
947
Πόντοι
311
Δεν ξέρω τους εμπλεκομενους ούτε θα ασχοληθώ πολιτικά. Αλλά αν κυνηγούσαν όσους κάνουν απόσταξη στα χωριά θα είχε ερήμωσει η επαρχία. Τώρα για άδειες και τα σχετικά δεν ξέρω αλλά αρκετοί φτιάχνουν τσίπουρο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom