Μαλακοπιτουρα επειδή εσύ δεν ξέρεις ότι με 3 κλικ γίνεται να δεις 4κ περιεχόμενο στο Kodi με 5.1 ήχο ή και Atmos, δε σημαίνει ότι δεν χρησιμοποιείται από πολύ άλλο κόσμο.
Επίσης για να απαντήσω σε άλλα παιδιά, είναι και θέμα ταχύτητας.
- Στο Kodi πατάς στην ταινία και ξεκινάς να βλέπεις. Μάλιστα οι υπότιτλοι συνήθως ξεκινάνε αυτόματα.
- Στα torrent θες: κατέβασμα για λίγη ώρα, μετά να βρεις το αρχείο στον φάκελο, να το ανοίξεις με κάποιον player, να διαλέξεις ξεχωριστά τον υπότιτλο.
να βρεις το αρχειο στο φακελο;
να διαλεξεις υποτιτλο; (τα mkv files φανταζομαι σου ειναι αγνωστα)
καλα το πας...
με κατοσταρα συνδεση ή/και με οπτικη ινα, πολυ συχνα κολλανε στο buffering αυτα που "ξεκινας και βλεπεις".
Εχω κατεβασμενες 100+ ταινιες και 20+ σεζον απο σειρες, ετοιμοπολεμες στο λαπτοπ. Παω στο χωριο, παω διακοπες στο νησι, παω εξωτερικο, βρεξει χιονισει εχω υλικο να περασω την ωρα μου. Ουτε να ψαχνω καλο ιντερνετ, ουτε να καιω τζαμπα gigabytes, ουτε καν να περιμενω. Βιντεο κλαμπ ειναι ο σκληρος μου.
Τι μας φλεξαρεις ακριβως; το kodi;;;
κατεβαζεις games/ebooks απο αυτο; οχι, θα αναγκαστεις να μπεις στα τορρεντς. εμεις δεν εχουμε αναγκη στρεμιο, εσυ εχεις αναγκη τορρεντς. Μπορω να κατεβασω στρεμιο, αλλα δεν το κανω, δεν με βολευει, το χεζω.
Σουρβαιβορ βλεπεις ρε μαγκα και θα μας πεις για "χαμενο χρονο"; Ελα μανα μου αραξτην πετσα σου, σε 5 χρονια οι πλατφορμες σου μπορει να μην υπαρχουν καν, τα torrents 20 χρονια τωρα εχουν αποδειξει οτι ειναι αθανατα, γιατι βασιζονται στον διαμοιρασμο μεταξυ χρηστων που δεν ειναι παρταλια, πραγμα που δεν περιμενω να το καταλαβεις, γιατι εισαι απο αυτους που δεν δινεις νερο του αγγελου σου. Αραξε.
Αν ειχες μυαλο θα καταλαβαινες οτι ειμαστε στην ιδια μερια της ιστοριας (πειρατεια), αλλα θες να μας το παιξεις καποιος με τις πλεον boomer τακτικες. Σοβαρεψου επι τελους και μην αναζητας μπινελικια παντου, δεν ειναι τιμη σου να εισαι αλαζονας και αντιπαθητικος, καταλαβε το. Μπηκες εδω μεσα να μας την πεις για τα τορρεντς, τα θελει ο κωλος σου τυροβλαχο