Νέα

Εκκριση ασπρου υγρου..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blooddead
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
137
Πόντοι
396
Ρε παιδια χρειαζομαι τα φωτα σας λιγο..Εδω και κανα μηνα συμβαινει αυτο. Βγαζει το πεος μου ενα ασπρο υγρο το οποιο ΔΕΝ βγαινει απο την ουρηθρα και το οποιο μυριζει πολυ ασχημα. Βγαινει κυριως κατα την διαρκεια του σεξ η της μαλακιας, αλλα βγαινει και απο μονο του. Απο τοτε ειναι πιο ευαισθητο στα αγγιγματα κλπ επισης. Και καμια φορα μετα απο πολυ δραστηριοτητα αρχιζει και τσουζει και ποναει και βγαζει πολυ απο αυτο το υγρο. Εννοειται οτι το πλενω καθε μερα 1-2 φορες με νερο και του ριχνω και σαπουναδα πανω του αλλα το προβλημα δεν περναει. Τι παιζει να ειναι? Καμια μολυνση? Υποδηλωνουν μηπως αυτα τα συμπτωματα καποιο ΣΜΝ?  Οποιαδηποτε βοηθεια ειναι θεμιτη. :rolleyes: Να λειπουν τα κακοβουλα σχολια. :birdman:

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Εγώ το γνωρίζω........ εσύ δεν λες από που τρέχουν τα ζουμιά

Να πλένεις τα χέρια πριν το σεξ!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ρε παιδια χρειαζομαι τα φωτα σας λιγο..Εδω και κανα μηνα συμβαινει αυτο. Βγαζει το πεος μου ενα ασπρο υγρο το οποιο ΔΕΝ βγαινει απο την ουρηθρα και το οποιο μυριζει πολυ ασχημα. Βγαινει κυριως κατα την διαρκεια του σεξ η της μαλακιας, αλλα βγαινει και απο μονο του. Απο τοτε ειναι πιο ευαισθητο στα αγγιγματα κλπ επισης. Και καμια φορα μετα απο πολυ δραστηριοτητα αρχιζει και τσουζει και ποναει και βγαζει πολυ απο αυτο το υγρο. Εννοειται οτι το πλενω καθε μερα 1-2 φορες με νερο και του ριχνω και σαπουναδα πανω του αλλα το προβλημα δεν περναει. Τι παιζει να ειναι? Καμια μολυνση? Υποδηλωνουν μηπως αυτα τα συμπτωματα καποιο ΣΜΝ?  Οποιαδηποτε βοηθεια ειναι θεμιτη. :rolleyes: Να λειπουν τα κακοβουλα σχολια. :birdman:
τυπε μου αστο κανα χρονο
θα γιανει απο μονο του :grin:

pitbull86

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
6
φιλαρακι  και εσυ ακαποτες???!!!!  :jerking: παιζει να ειναι βλενοροια

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775
φιλαρακι κοιτα, φυσιολογικο δεν το λες αρα πρεπει να το κοιταξεις. μπορει να μην ειναι κατι επικινδυνο αλλα μονο γιατρος μπορει να στο πει και μην ακουσεις κανεναν αλλο.
μπορει να ειναι απλα μια λοιμωξη που θα περασει σε λιγο αλλα μπορει να ειναι και οτιδηποτε αλλο μικροβιο.

παντως το μονο που μπορω να σου πω και ΔΕΝ κανω πλακα ειναι να παρεις για καλο και για κακο betadine και να κανεις πλυσεις αντι για σαπουνι. ξερεις αυτο το κοκκινο σα σαπουνι υγρο το οποιο το χρησιμοποιουν στα νοσοκομεια για απολυμανσεις πριν απο εγχειρησεις και σε τραυματα. ειναι φθηνο <15 ευρω και ειναι καταλληλο για τετοιου ειδους αντιμικροβιακες λυσεις μεχρι να σου πει ο γιατρος ακριβως.

OP
OP
blooddead

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
137
Πόντοι
396
Εγώ το γνωρίζω........ εσύ δεν λες από που τρέχουν τα ζουμιά

Να πλένεις τα χέρια πριν το σεξ!

δεν ειμαι ακριβως σιγουρος απο που βγαινουν...Η απο το πετσακι η απο τον κορμο κατω απο την βαλανο..Και νταξει δεν τρεχουν ζουμια μια μικρη ποσοτητα βγαινει καμια σταγονα δλδ..

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Ρε παιδια χρειαζομαι τα φωτα σας λιγο..Εδω και κανα μηνα συμβαινει αυτο. Βγαζει το πεος μου ενα ασπρο υγρο το οποιο ΔΕΝ βγαινει απο την ουρηθρα και το οποιο μυριζει πολυ ασχημα. Βγαινει κυριως κατα την διαρκεια του σεξ η της μαλακιας, αλλα βγαινει και απο μονο του. Απο τοτε ειναι πιο ευαισθητο στα αγγιγματα κλπ επισης. Και καμια φορα μετα απο πολυ δραστηριοτητα αρχιζει και τσουζει και ποναει και βγαζει πολυ απο αυτο το υγρο. Εννοειται οτι το πλενω καθε μερα 1-2 φορες με νερο και του ριχνω και σαπουναδα πανω του αλλα το προβλημα δεν περναει. Τι παιζει να ειναι? Καμια μολυνση? Υποδηλωνουν μηπως αυτα τα συμπτωματα καποιο ΣΜΝ?  Οποιαδηποτε βοηθεια ειναι θεμιτη. :rolleyes: Να λειπουν τα κακοβουλα σχολια. :birdman:

πιθανών να είναι ουρεόπλασμα, αλλα καλύτερα να πας στον γιατρό, δεν παίζουν με αυτά...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
δεν ειμαι ακριβως σιγουρος απο που βγαινουν...Η απο το πετσακι η απο τον κορμο κατω απο την βαλανο..Και νταξει δεν τρεχουν ζουμια μια μικρη ποσοτητα βγαινει καμια σταγονα δλδ..
τυπε μηπως δεν βγαινει τιποτα και ανοιξες το θρεντ για να κανεις χαβαλε? :grin:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Αφου δεν βγαινει απο την ουρηθρα, τοτε απο ποιο σημειο του πεους βγαινει ? :think:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:??????

φίλε από την ουρήθρα βγαίνει,αλλά όταν βγαίνει εσύ δεν το βλέπεις γιατί προφανώς δεν κυκλοφορείς 24 ώρες με το παπάρι έξω...

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.769
Πόντοι
41.129
μηπως ειναι προσπερματικα υγρα?

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
μολυσμένο τραύμα χαλινού που τρέχει πύον.

στο δερματολόγο γρήγορα.

όχι δραστηριότητες!

aficionado30

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
1
Πρωι, πρωι Δευτερας στο γιατρο, μη το σκεφτεσαι.

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Το πεος σου πασχει απο νεκρωτικη σηψη, πας για ακρωτηριασμο

Stories