Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.001
- Πόντοι
- 3.936
Εσυ μάλλον είσαι ο αρχηγός τους.
Γεια σου τσολιά μ
Σε ζαίους απευθύνομαι.
Εσύ γιατί τσιμπάς;
Εσυ μάλλον είσαι ο αρχηγός τους.
Γεια σου τσολιά μ
Εμένα έκανες παράθεση. Είσαι κ λεβέντης είσαι και μαλακαςΣε ζαίους απευθύνομαι.
Εσύ γιατί τσιμπάς;
αφου κανεις χαζες ερωτησεις βρε μαλάκα πως θες να σου απαντησω για να καταλάβειςΤΙ κατεβατό χαζού νταϊμα είναι αυτο ρε μπούστη?
Θές να πείς ότι ελέγχουν τα ΜΜΕ και έτσι..
Λογικό αφού αυτοί (και Πασοκ πρώτα)τάϊσαν πολλά στόματα και κάποια στιγμή πρέπει να εισπράξουν....
Οι τρίβλακες οι συριζαίοι δεν πρόλαβαν να στήσουν πλήρως μηχανισμό και έμειναν στην μέση....
Εμένα έκανες παράθεση. Είσαι κ λεβέντης είσαι και μαλακας
Γεια σου τσολιά μου.Και εσυ τσίμπησες;
Μπας και είσαι κρυφοσυριζώο;
Γεια σου τσολιά μου.
Ότι κ αν είμαι , να είσαι σίγουρος ότι δεν είμαι λευκή οικιακή συσκευή σα του λόγου σουΤσιγγανοπασοκοσυριζώο;
Σε βάλανε στο Σύνταγμα και χόρεψες σα γίδι
μα αμέσως την επόμενη σου δώσαν ένα αρχίδι
Μνημόνια σου είπανε θα σκίσουν με ένα άρθρο
«go back» και αλλά αγγλικά σου πούλησαν με πάθος
Σου έκλεισαν τις τράπεζες και έλεγες και «Ζήτω»
τον Βαρουφάκη υπουργό μας φόρτωσες για λίγο
Ψεύτικο δημοψήφισμα μας έστησες για πλάκα
κάποιοι σε πήραν σοβαρά μα είσαι για τα μπάζα
Μακεδονία ντρόπιασες γιατί είσαι πουλητάρι
τους λάθρο υποδέχτηκες με ψέμματα και πάλι
Για τη Novartis σου λεγαν πως βρέθηκε λαυράκι
μα όσο κι αν τους έψαξαν δε βρήκαν ταληράκι
Νοσοκομεία έκλεισες, διαλυσες την υγεία
και τον Παυλάρα έστειλες να κάνει χειρουργεία
Κι αν όλα οσα σου ταξαν κατέληξαν της πλάκας
εσύ σα ζαιος γνήσιος παρέμεινες ...
ΔΙΚΟ ΣΑΣ……
η όλη φάση μοιάζει με σκυλάδικο Εθνικής, από έξω Ταζ Μαχάλ και πίσω τσιμεντόλιθοι-κόντρα πλακέ, νοβοπάν...αυτα που βλεπουμε με τα μουνοπανα δεν αποτελουν καμια εκπληξη...οι τυποι θυμιζουν σε προπαγανδα κατι παλια βιντεο της χουντας που ντυνανε πιτσιρικαδες αρχαιους πολεμιστες και φτιαχνανε ναους κιτς απο φελιζολ για παραστασεις...ειναι ποτε δυνατον κυβερνηση της λεζαντας ,της εικονας,του ιματζ μεηκινγκ ,να ειναι κυβερνηση της προκοπης?......αυτοι οι μαλακες εχουν γινει τοσο επαγγλματιες στη λεζαντα ,ωστε να κρυψουν την ανεπαρκεια τους και τις πουστιες τους,που καποιος ευκολα αν σκεφτει λογικα μπορει να καταλαβει πως η διαφθορα εχει φτασει μεχρι το μεδουλι.......πωλητικοι,μεγαλο επιχειρηματιες ,καναλαρχες,τραπεζιτες ,μεγαλοδημοσιογραφοι ,δικαστικες αρχες ,ειναι ολοφανερα στη μηχανη ,δουλευομαστε μεταξυ μας ρε τυποι.....και να σας πω και κατι... μαζι τους τετοιο γαμησι θελουν οι ιθαγενεις μπας και βαλουν μυαλο....πεντε χρονια πουτσα και λεζαντα και διαβαζω σε διαφορα σοσιαλ απελπισμενους δεξιους φασιστες να γραφουν κατι μαλακιες "πως οι αριστεροι καινε την χωρα για να πληξουν την κυβερνηση".....ε μωρη πουτανα κυβερνηση αν τα διαβαζεις αυτα ,ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΣ ΤΙΣ ΖΩΟΥΛΕΣ .......
Inox μωρή φτωχιάΌτι κ αν είμαι , να είσαι σίγουρος ότι δεν είμαι λευκή οικιακή συσκευή σα του λόγου σου
τον εφτιαξα ομως τον ξεκωλιαρη τον ουγκαντεζο την ημερα που απολυομουν πηγα στην μοιρα να παρω το απολυτηριο μου μαζι με αλλους 4 σειρα μου χαιρετηθηκαμε στην συγκεντρωση στρατοπεδου με τον υποδοιηκητη και ηρθε και αυτος να μας χαιρετησει ολοι του εδωσαν το χερι εγω του ειπα εσεις κυριε ποιος ειστε ...τον εκανα ρομπα μπροστα σε ολη την μοιρα μετα μου ελεγε ακομη εισαι φανταρος για 48 ωρες ας πηρες το απολυτηριο και του λεω αντε καλος πολιτης και εφυγαΚαλά σου είπε....
Ήθελες και τιμητική.....
Ένα μεγάλο μπράβο τύπε, τα λες ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ.Να βγάζουν τέτοιες ανακοινώσεις φανταστείτε το χάος και την ασυνεννοησία που έχουν.
Η ΔΕΗ κάθε καλοκαίρι καθαρίζει υποσταθμους αλλιώς θα γίνει γενικό black out.
Η αεροπορία δεν έχει καθάρισει ούτε τις αποθήκες πυρομαχικών και έχουμε φτάσει να σηκώνουμε τα αεροπλάνα για να μη καούν.....
Αυτή είναι η αληθινή Ελλάδα ας τσούζει ας πονάει ούτε πετρελαίο για το καθαρισμό από ξεροχορτα με τρακτέρ και μπουλντόζες, αλλά το κυριότερο με διοικητες καραβαναδες με υπουργούς μαλακες, ανάξιους να διοικήσουν και να ιεραρχήσουν τις εργασίες τους και τις υποχρεώσεις τους. Κόψτε παρελάσεις κόψτε το φαι στις λέσχες κόψτε τον λαιμό σας καθαρίστε τα χορτάρια.
Αν ήμουν υπουργός Άμυνας θα έβαζα αύριο με το τσαπι όλους τους πτέραρχους και τους διοικητές από το πρωί μέχρι το βράδυ να τους δείχνουν τα κανάλια ως δείγμα ανίκανων.
Αν ήμουν πρωθυπουργός θα έβαζα και τον υπουργό Άμυνας.
Μη περιμένετε πολλά από τον ελληνικό στρατό όπως είναι τώρα σας το έχω γράψει ξανά όχι για ρίξω το ηθικό, αλλά για την τιμή της αλήθειας, να μη κοροϊδεύουμε μεταξύ μας ο ένας τον άλλο. Και μην περιμένετε και πολλά από τους πολιτικούς δεν υπάρχει ευθιξία και διάθεση για έργο, απλά μόστρα και tik tok και facebook... Δεν καθαρίζονται έτσι τα χορτάρια, με 5000 πτέραρχους 5000 πολιτικους και έναν κατακαημενο φαντάρο να καθαρίσει όλο το στρατοπεδο, που αυτός θα φάει και την καμπάνα στο τέλος.
αγορασες πλυντηριο πιατων? τι μαρκα? γιατι θελω να παρω και εγωΌτι κ αν είμαι , να είσαι σίγουρος ότι δεν είμαι λευκή οικιακή συσκευή σα του λόγου σου
Είναι Rob.C . Κ των ρούχων είναι sevagio. Αλλά δεν το βλέπω να ξεπλένει καλά στους 40. Θέλει στους 60αγορασες πλυντηριο πιατων? τι μαρκα? γιατι θελω να παρω και εγω
Ασχέτως πολιτικών πεποιθήσεων συμφωνώ με τα πρισσότερα που λές, το πρόβλημα όμως είναι πως 10ετίες τώρα δεν κάνουμε τίποτα για να βρούμε τους δολιοφθορείς , ποιοί είναι; (Τούρκοι; Μεσίτες; Εργολάβοι; Πυρομανείς;) γιατί το κάνουν κλπ.ρε μαγκες καλως σχολιαζει ο καθενας συμφωνα με οσα γνωριζει . μηπως , ομως, δεν τα γνωριζουμε ολα ?
1) οταν ημουν εγω φανταρος προ του 1995 , οι φωτιες καιγανε τις αποθηκες πυρομαχικων μονο οταν οι ηγετες μας ειχαν πουλησει τα μπλιμπλικια στους αραβες και τους αφρικανους ή επρεπε να ανανεωσουμε τον οπλισμο μας με οποιεσδηποτε συνεπειες και δαπανες.
2) οσοι εχτε παει φανταροι ξερετε οτι ειναι πιο ευκολο να μπει καποιος στο στρατοπεδο απο το να καει λογω φωτιας περιξ.
3) δεν μιλαμε για καποιο στρατοπαιδο στο πουθενα. μιλαμε για πτερυγα μαχης απο τις 3 πιο σημαντικες . με αποθηκες υπογειες που δεν παραβιαζονται ουτε με βομβαρδισμο.
4) μονο τυχαιο δεν θεωρω το γεγονος οτι δεν καιγονται μερη που υπαρχουν "μεταναστες" εξ ανατολων . ουτε θεωρω τυχαιο οτι οι καμενες περιοχες γινονται πεδια επενδυσεων .
μην ακουτε τους δημοσιογραφους και τους λοιπους υπαλληλους .οι περισσοτεροι ειναι ασχετοι και παρουσιαζονται ειδικοι για τα παντα . απο το βιτριολι που ριχνει καποιος μεχρι τα πυρομαχικα των F35. και ΟΛΟΙ τους λενε αυτα που θελουνε να ακουσουμε . πρεπει να θεωρουμε τυχερους τους εαυτους μας που παπαδκηδες, ευαγγελατοι και λοιποι δημαγωγοι δεν εχουν αυτη τη στιγμη εκπομπη .αναρρωτιεμαι τί αλλο θα ειχαν ακουσει τα αυτια μας για τις φωτιες αν αυτοι δεν ητανε διακοπες με τα σκαφη τους στα νησια.
προσωπικα , η δουλεια μου μυριζει δολιοφθορα τοσο στην αγχιαλο οσο και στη ροδο αλλά εγω μπορει να ειμαι αφελης ή κακεντρεχης .η ιστορια θα δειξει.
δεν της ξερω δεν πιστευω να ειναι κινεζικαΕίναι Rob.C . Κ των ρούχων είναι sevagio. Αλλά δεν το βλέπω να ξεπλένει καλά στους 40. Θέλει στους 60
Οχι βέβαια. Αλλά. Με αυτόν έχουμε ξεφύγει..τυπε με τον κουλη χαλασε η ελλαδα,πριν ηταν καλη