Καλο θα ηταν οι αστυνομικοί να οπλοφορούν και να χρησιμοποιησηουν επιτέλους τα όπλα τους.
Δεν ειμαι Αναρχικος και την ιδια θεση θα ειχα για οποιοδηποτε κομμα,παραταξη,ομαδα,συλλογικοτητα κτλ κτλ.Κ εγω διαφωνω και φρικαρω με τα πιτσιρικια που βγαινουν καθε 3 και λιγο και κανουν πλιατσικα,ταλαιπωρουν τους πολιτες,καταστρεφουν περιουσιες και ολα αυτα τα ωραια πραγματα που κανουν καλυμμένοι πισω απο εναν δηθεν ιδεολογικο μανδυα ΑΛΛΑ ολα αυτα που ανεφερα ειναι λογος να τους αφαιρεσεις την ζωη?
Οι Δημοκρατιες δεν εκδικουνται,φτιαχνουν,αλλαζουν πραγματα,βρισκουν τροπους,αυτη ειναι η διαφορα μεταξυ ενος σκεπτομενου ανθρωπου κ ενος βλακα(προς θεου δεν αναφερομαι σ εσενα).
Με την ιδια λογικη μετα την πτωση της χουντας θα επρεπε την αλλη μερα ολοι οι υπαιτιοι να ειχαν εκτελεστει μαζι με ολους τους βασανιστες της χουντας,αν η Δημοκρατια εκανε αυτο απλα δεν θα ηταν δημοκρατια,τα ιδια μετα το τελος του εμφυλιου.
Ολα φτιαχνουν,ολα αλλαζουν,ολα διορθωνονται οταν υπαρχει βουληση πραγμα που δεν εχει συμβει παρα πολλες φορες στην πατριδα μας..
Οχι ποναει κεφαλι κοψει κεφαλι...
Φιλικα παντα
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως είμαι αντικομμουνιστης-οπως κάθε λογικος ανθρωπος-οπως και αντιφασιστας!
Εδω ειναι με τεραστια διαμαχη που εχω απο μικρο παιδι μεχρι και σημερα που ειμαι 45.Το προβλημα δεν ηταν ποτε το "βιβλιο" αλλα η μεταφορα του στην πραγματικη ζωη.Δεν ειμαι κομμουνιστης αλλα εχω διαβασειαρκετα γι αυτην την ιδεολογια και ειμαι σιγουρος οτι αν το κανεις κ εσυ θα εκπλαγεις με το ποσα πραγματα θα βρεις να συμφωνησεις.Στην πραξη ομως ηταν ολα ολοκληρωτικα καθεστωτα,μονο αιμα και πονο ειναι αυτο που εβλεπες σ αυτα τα καθεστωτα.
Φταιει η Κομμουνισμος σαν θεωρια η οτι τον χρησιμοποιησαν κατα το δοκουν?Οτι και αν επραξαν δεν ειχε καμια σχεση με την θεωρια,μα καμια.
Φταιει ο κομμουνισμος η οι Κομμουνιστες?
Δεν ειμαι Χριστιανος αλλα επισης εχω ασχοληθει αρκετα και εχω μιλησει και διαβασει πολλους γεροντες.Αν διαβασεις για τον λογο του Χριστου και γενικα για τον Χριστιανισμο θα δεις οτι μιλαμε για κοινωνιες Αγγελων,αγαπη,συγχωρεση,ομορφια,χαρα.Εχεις δει τιποτα απ ολα αυτα στην ιστορια της εκκλησιας απο την γεννεση της μεχρι σημερα?ΤΙΠΟΤΑ.Παπαδες που λενε και κανουνε οτι τους κατεβει και το μονο που καταφερνουν ειναι να στρεφουν τον κοσμο εναντιον της εκκλησιας.Εχει καμια σχεση το "βιβλιο" και η θεωρια του μ αυτο που πραττουν και επραταν οι θρησκευτικες ηγεσιες?
Φταιει ο Χριστιανισμος η οι Χριστιανοι?
Το ιδιο για τον Εθνικισμο και παει λεγωντας.
Δεν υπαρχει κακο μεσο,ολα εξαρτουνται απο την χρηση που του κανουμε.