Επισκέπτης
ο "πολύς" Richard Gere
Η μόνη ταινία που κατάφερα να παρακολουθήσω με δαύτον είναι αυτή:
ο "πολύς" Richard Gere
Η μόνη ταινία που κατάφερα να παρακολουθήσω με δαύτον είναι αυτή:
http://[URL unfurl="true"]www.cinemablend.com/images/reviews/1665/The_Hoax_11721165158848.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
εγώ δεν κατάλαβα το τι σπουδαίο με δαύτον;
σε άθλιες ταινίες έπαιζε η υποκριτική του για πήλινο φοινικόφυλο
και γενικά μία αδιάφορη εμφάνιση αν όχι ενοχλητική, σε αυτήν την ταινία
μόνο μου άρεσε αλλά γιατί ο ρόλος μου ήταν γλοιωωδώς αντιπαθείς, του ταίριαζε δηλαδή.
εν τέλει το μόνο πράγμα που χρειάζεσαι σε αυτήν τη ζωή είναι ο σωστός γκόμενοςΕίχε άκρες λόγω γκαιϋλίκι.
σας ευχαριστώ αλλά από τον ΠΜ δεν περιμένω και πολλά πια μια φιγούρα ήθελε να κάνει την έκανε και την έκανε δεν έχω λάβει κάποια σοβαρή απάντηση σε σοβαρή ερώτηση που του έχω κάνει άρα μας μένει η ντάρια και όποιος άλλος έχει πάει, ζήσει ή μείνει εκεί.Ό πορνομετανάστης τά ξέρει σωστά αυτά. Καί ή Ντάρια άμα πηγαίνει καί καθόλου πιά.
το καλοκαιράκι μάλλον θα πάω για να μπορέσω να ξεσχιστώ άμα ξεκλέψω χρόνο θα πάω και πιο νωρίς.Πάνε στή Ντάρια νά ρίξεις καί ένα νά τά πείτε κιόλας. Δέν χάνεις, καί χρόνο νά μήν έχει νά τά πείτε πολύ, είναι δυνατή στό άθλημα.
βασικά έλληνες δεν στέκονται στο εξωτερικό γενικά μόνο εξαιρέσεις, τη γλώσσα τη μαθαίνω.Φίλε μου ξεκινάει από τιμές επαρχιακής Ελληνικής μεγαλούπολης το πράγμα από πλευράς τιμών, αλλά φτάνει στο διάστημα.
Αν είναι να φυτοζωήσεις ΟΚ, για παραπάνω καλύτερα πήγαινε.... Νέα Υόρκη.
Για γυναίκες τι να σου πω γούστα είναι αυτά.
Δουλέιές υπάρχουν άπειρες ειδικά αν είσαι πολυτεχνειακής μορφώσεως, αλλά μόνο αν μιλάς Ρώσικα οπότε να υποθέσω δεν καλύπτεσαι.
Αν δεν μιλάς, θα σε αφήσουν να πεθάνεις στο δρόμο, μιας που δεν είναι και ιδιαίτερα φιλάνθρωποι.
Αλλά όλα αυτά για πλάκα στα λέω βασικά γιατί Έλληνας δεν στέκεται εκεί πάνω με τίποτα έτσι κι αλλιώς.
Αυτο θα πει προγραμματισμος...το καλοκαιράκι μάλλον θα πάω για να μπορέσω να ξεσχιστώ άμα ξεκλέψω χρόνο θα πάω και πιο νωρίς.
Muai Thai.... ;)να κάνει μασάζ να ξεπιαστεί ίσως; Αλλιώς τανδρικό σέξ μου το 'χουν πει και αυτό στην μικρή ζωή μου ελληνίδα όμως.
να θωρακήσεις τον εαυτό σου δηλαδή, έξυπνο κορτίτσι.Muai Thai.... ;)
εν τέλει το μόνο πράγμα που χρειάζεσαι σε αυτήν τη ζωή είναι ο σωστός γκόμενος
Muaiy Thai.... ;)
εφτιαχνα τετοια τωρα ουτε που θυμαμαι τι εχουν...
εφτιαχνα τετοια τωρα ουτε που θυμαμαι τι εχουν...