ακομα δεν εχεις καταλαβει οτι ειμαι απο Εκατερινμπουργκ?σε ευχαριστώ, θα το θυμάμαι, αν επιτρέπεται από ποιο μέρος της ρωσσίας είσαι
εδω καρφοθηκα απο μονη μου, με καρφοσε και ο tramountana ;)
ακομα δεν εχεις καταλαβει οτι ειμαι απο Εκατερινμπουργκ?σε ευχαριστώ, θα το θυμάμαι, αν επιτρέπεται από ποιο μέρος της ρωσσίας είσαι
και ειμαι αυτησε ευχαριστώ, θα το θυμάμαι, αν επιτρέπεται από ποιο μέρος της ρωσσίας είσαι
απο τοτε εχει αλλαξει πολυ η πολη. Αν πας τωρα - δεν θα την αναγνωρισεις...τυπε ειχα κατσει εκατερινμπουργκ το 2004 για κανα διμηνο με μια γκομενα που δουλευε στο καζινο εκει
αν θες με πμ σου λεω οτι ξερω
Για πες ενα καλο λογο που θα μας εκανε να επισκεφτουμε το Εκατερινμπουργκ?ακομα δεν εχεις καταλαβει οτι ειμαι απο Εκατερινμπουργκ?
εδω καρφοθηκα απο μονη μου, με καρφοσε και ο tramountana ;)
Για πες ενα καλο λογο που θα μας εκανε να επισκεφτουμε το Εκατερινμπουργκ?
Εκτος βεβαια απο τις ωραιες κοπελλες...
Εχει ωραια μερη να επισκεφτεις?
ρε φιλε μονο η σφραγιδα στην δευτερη σελιδα φτανει! δεν ειναι αναγκη να ξερει ο καθενας να ξερει τα πληρη στοιχεια σουτυπε ειχα κατσει εκατερινμπουργκ το 2004 για κανα διμηνο με μια γκομενα που δουλευε στο καζινο εκει
αν θες με πμ σου λεω οτι ξερω
Εντυπωσιαστηκα...
пожалуйста ;) :-*Εντυπωσιαστηκα...
Πολυ ομορφη πολη. Και συγχρονη.
Spasiba.
;)пожалуйста ;) :-*
σε δύο μήνες ίσως να σε επισκεφθώ ;)και ειμαι αυτη
σε 2 μηνες θα ξανα εχω φυγει για Ταυλανδι μεχρι το καλοκαιρι ;) :-*σε δύο μήνες ίσως να σε επισκεφθώ ;)
σε 2 μηνες θα ξανα εχω φυγει για Ταυλανδι μεχρι το καλοκαιρι ;) :-*
το καλοκαίρι που θα έχω περισσότερο χρόνο ίσως να σε 'δω, άμα είσαι 'δω... :-*σε 2 μηνες θα ξανα εχω φυγει για Ταυλανδι μεχρι το καλοκαιρι ;) :-*
Τί γκόμενες να δεις και να λιγουρευτείς ρε παίχτη; Εκεί τώρα που τα γράφουμε αυτά έχει -4,0 και χιονίζει. Το Γενάρη και το Φλεβάρη κάνει και -35,0 με δυο μέτρα χιόνι!! Με ήλιο και -10.0 τους φαίνεται καλοκαιρία.
Κατά τα άλλα όντως έχει τις πιο όμορφες Ρωσίδες.
Είχα γνωρίσει μια από εκεί. Ήταν όμορφη γυναίκα και λίγα χρόνια πριν είχε υπάρξει ΠΟΛΥ όμορφη, μόνο που στα 30 της είχε ήδη γεράσει. "Στην πατρίδα μου στα 30 μας θεωρούν γριές!" είχε παραδεχθεί η ίδια.
Μου είχε πει και το πόσο "όμορφα" περνούσαν. Οι τοπικοί άρχοντες είναι ενεργούμενα της ντόπιας μαφίας. Αυτή ελέγχει όλη την οικονομική και κοινωνική ζωή στην πόλη (μιλάμε για 1,5-2 εκατομμύρια ανθρώπους). Όλη η πόλη έχει 4 καλά εστιατόρια (σε ένα τέτοιο δούλευε κι αυτή) και 4 κλαμπς συνολικά. ΟΛΑ στη μαφία ανήκουν.
Οι δρόμοι επί σοβιετικού καθεστώτος δεν είχαν καν ταμπέλες και ονόματα! Ούτε τα κτήρια αριθμούς. Ήταν "απαγορευμένη" πόλη διότι ήταν το κέντρο της σοβιετικής πολεμικής βιομηχανίας. Τώρα δεν είναι τίποτα! Απλά δυστυχία.
Της είχα πει πως θα πήγαινα να την βρω στην πατρίδα της. Δεν με είχε πιστέψει και δίκιο είχε, γιατί ποτέ δεν πήγα, ούτε καν που το σκέφτηκα σοβαρά. Μια μαλακία είχα πετάξει μόνο.
Τώρα, 3 χρόνια μετά, δεν ξέρω καν αν ζει...
να κάνει μασάζ να ξεπιαστεί ίσως; Αλλιώς τανδρικό σέξ μου το 'χουν πει και αυτό στην μικρή ζωή μου ελληνίδα όμως.Τι θα κάνεις στην Ταυλάνδη?
λες να με φακελωσε η KGB ?αν με ρωτησουν ποιος ειναι ο λογος της επισκεψης σας στη ρωσσια οταν ξαναπαω θα απαντησω¨=ρε φιλε μονο η σφραγιδα στην δευτερη σελιδα φτανει! δεν ειναι αναγκη να ξερει ο καθενας να ξερει τα πληρη στοιχεια σου
ντα τακογιε μι χατιμ!такой же хотим но это очень трудный а не неважможное
Επειδή θα κάνω τρία χρόνια να το γράψω στα ρώσσικα το λέω στα ελληνικά:ντα τακογιε μι χατιμ!
ετα τρουντνογιε αντνακα παλουτσιτσα σκορο!!
ετα μιτστα βσεχ πορνο-μουσιν !!!
μαγια πιπετσκα ουζε ουσταλα β γρετσικισταν!νιε μαγκου ουζε τερπιτ πιρφορισμα!!!
ανα χοτσετ νορμαλνουγιου σεξουαλνουγιου ζιζν!
πορνο-ιμιγκραντι γκατοβιγιε!!!!παγιεχαλι ζιτ νορμαλνουγιου σεξουαλνουγιου ζιζν!!!!!!!!
καντσαγιου!!!!!!!σιλναααααα!!!!στρογκααααα!!!