ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
ρε παπαρίδη
τι σχέση έχει το τι έκαναν οι μακεδόνες
αγαμησου πουστακο
ρε παπαρίδη
τι σχέση έχει το τι έκαναν οι μακεδόνες
φιλοξενησε και εσυ εναν μπορεις!εεε όχι ρε φίλε,ντάξει,είστε για τον πούτσο,αλλά όχι κ να σας κρεμάσουν....
πλακα εχεις!!!!! ποιοι μενουν εκει; γιατι απο φραγκων περναω καθε μερα , σκατοχρωμοι πακιδες κατι βαλκανιοι και κατι φρικια
έχω μικρό σπίτι ρε φιλαράκι,με το ζόρι χωράω εγώ....αν αγοράζω απλά τροφή γίνεται,είμαι ιδεολογικά εντάξει;φιλοξενησε και εσυ εναν μπορεις!
τα φρικιά δεν έχουνε πάτριδα.τα φρικιά -ας πούμε- τι εθνικότητας είναι;
Να πάνε πίσω στις χώρες τους κολυμπώντας,να μην μας επιβαρύνουν με τα έξοδα μεταφορικών μέσων για να τους πάμε εμείς.Απ΄οτι διαβασα στο κτιριο δεν εμεναν μονο αλλοδαποι, αλλα και Ελληνες αστεγοι. Αλλα και μονο αλλοδαποι να εμεναν που το προβλημα ? Αφου κατα καποιο τροπο μας τους φορτωσαν εδω, θα πρεπει να πεθανουν απο κρυο και πεινα ?
ναι! αλλιως πισω στα δεντρα τουςΑπ΄οτι διαβασα στο κτιριο δεν εμεναν μονο αλλοδαποι, αλλα και Ελληνες αστεγοι. Αλλα και μονο αλλοδαποι να εμεναν που το προβλημα ? Αφου κατα καποιο τροπο μας τους φορτωσαν εδω, θα πρεπει να πεθανουν απο κρυο και πεινα ?
α τελικά δεν πρέπει να τους πάρουμε οι αριστεροί ως pets στα σπίτια μας,άλλαξες γνώμη;;;ναι! αλλιως πισω στα δεντρα τους
ναι! αλλιως πισω στα δεντρα τους
να σας ριξουν μαζι στα λιονταρια στο κολοσσαιο πρεπεια τελικά δεν πρέπει να τους πάρουμε οι αριστεροί ως pets στα σπίτια μας,άλλαξες γνώμη;;;
Ουτε εγω ειμαι υπερ της λαθρομεταναστευσης, αλλα αφου ηρθαν και αφουν το κρατος δεν μπορει ή δεν θελει να τους στειλει πισω στις πατριδες τους, δεν ειναι λυση να τους αφησουμε να πεθανουν απο πεινα ή απο το κρυο. Και ξανα γραφω οτι στο κτιριο στεγαζονταν και Ελληνες αστεγοι. Αυτοι τι πρεπει να γινουν ?
και αυτός που θα μπει να σε κλέψει, από ανάγκη μπαίνει, άμα σε σκοτώσει θα τον δικαιολογήσεις;ξανά μανά τα ίδια...
είπαμε: στην ΕΠΙΒΙΩΣΗ δεν έχει ΜΟΝΟ μετανάστες, αλλά και ντόπιους...
άμα δε νογά όμως ο άλλος, τι να πεις...
τσολιές - ψωλιές...
α τελικά δεν πρέπει να τους πάρουμε οι αριστεροί ως pets στα σπίτια μας,άλλαξες γνώμη;;;
αυτόν δεν τον ρωτάς αν το φαντάστηκε;στον ΚΑΙΑΔΑ!!! δεν αξίζουν να λέγονται "έλληνες"!!!
Όπα κ αναβίωση αρχαίων ρωμαϊκών εθίμων.να σας ριξουν μαζι στα λιονταρια στο κολοσσαιο πρεπει
αυτόν δεν τον ρωτάς αν το φαντάστηκε;
αλλά αποτελεί αξιόπιστη πηγή όταν μας συμφέρει.
κωλοτούμπας άφλα άφλα
ήδη τους έχετε σαν κατοικίδια ζώα.α τελικά δεν πρέπει να τους πάρουμε οι αριστεροί ως pets στα σπίτια μας,άλλαξες γνώμη;;;