Νέα

Είσοδος 3 ευρω σε Κεντρο Υγείας!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα supernikos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
να σας εξηγησω κατι....φακελακι υπαρχει παντου και το καταδικαζω πρωτος ....ΑΛΛΑ

με μια διαφορα...παντου δινεις φακελακι για να παρανομησεις ουσιαστικα....πολεοδομια,εφορια,επιθεωρηση αγροτων κλπ....στην υγεια ουσιαστικα το δινεις για να φας την θεση και την σειρα καποιου εμμεσα ή αμεσα και για να λαβεις το αγαθο το δηθεν δημοσιο με ιδιωτικους ορους....οποιος καταλαβε καταλαβε...

βεβαια αυτα ειναι λιγο εκτος θεματος....επι της ουσιας και γω θα ημουν υπερ μιας πληρως δημοσιας υγειας οπως και παιδειας....αλλα για την παιδεια που ολοι οσοι θελουν το κατι καλο πανε στα ιδιωτικα και τα φροντιστηρια δεν βλεπω να μιλα κανεις......

ολοι πολεμαν την υγεια....τυχαιο ;δεν νομιζω...αν θελετε να σας το αναλυσω....
για κανε μια αναλυση ρε gl γιατι εχουν λιγο μπερδευτει οι καταστασεις νομιζω,
η δωραιαν παιδια υπαρχει και οποιος ενδιαφερεται δεν χρειαζεται ουτε ιδιωτικα ουτε φροντιστηρια, δωρεαν υγεια δεν υπαρχει μεσω τουλαχιστων της φορολογιας γιατι πληρωνεις ΙΚΑ που σε βεβαιωνω οτι σε συνολο εσενα και του εργοδωτη ειναι πιο ακριβο απο μια ιδιωτικη ασφαλεια για να ξαπλαρεις στα καλυτερα νοσοκομεια

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
μην το γελας...η χιλιοδοξασμενη αμερικη καπως ετσι λειτουργουσε.....εκει για μια μεση επεμβαση προστατη μπορει να θες και τρια χιλιαρικα την στιγμη που εδω θα την κανεις τζαμπα και αν ειναι να φας την σειρα κανενος αλλου ταλαιπωρου θα δωσεις κανα φακελακι κλαιν 200 ευρω και μετα ως μαγκας αφου τα εσταξες για να χεις περιποιηση και να μπεις πριν το ραντεβου σε δημοσιο νοσοκομειο και χωρις να πληρωνεις ουτε την γαζα ουτε τον ορο στο τελος θα λοιδωρεις και τον γιατρο στο καφενειο της γειτονιας σου ως κλασικος ελληναρας οτι σε εκλεψε....

ειναι η ιδια νοοτροπια που οδηγει την μεση ελλεηνιδα να σταζει εκατο ευρω για καθαρισμους προσωπου σε αισθητικους αλλα αν παει στα επειγοντα να την ραψουν μετα απο εναν τραυματισμο πχ ειναι αλητεια να σου ζητησουν τρια ευρω.... :jerking: :jerking: :jerking:

μην σου πω οτι με αυτα τα τρια ευρω θα κανεις εξετασεις που πιθανως εξω να σου ζητουσαν εκατο....οπως γινοταν περσι με τα γελοια τεστ γριπης που ηταν και ανευ σημασιας.... :jerking:

προστάτη με 3 χιλ ? στις ΗΠΑ ?

Τι λες ???!!!!

ισως 30χιλ θες να πεις ....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
προστάτη με 3 χιλ ? στις ΗΠΑ ?

Τι λες ???!!!!

ισως 30χιλ θες να πεις ....
σχημα λογου.....και οι ετησιες αποδοχες γιατρου μπορει να φτανουν τα 150  χιλιαρικα....εδω με το ζορι και διευθυντης να ειναι αντε να αγγιζει νομιμα τα 50χιλ....παρεχοντας λιγο πολυ ιδιο χρονο και κοπο εργασιας.....με τον ομοβαθμο του στην αμερικη και χωρις τις πολλες και εξοντωτικες εφημεριες....

Επισκέπτης
σχημα λογου.....και οι ετησιες αποδοχες γιατρου μπορει να φτανουν τα 150  χιλιαρικα....εδω με το ζορι και διευθυντης να ειναι αντε να αγγιζει νομιμα τα 50χιλ....παρεχοντας λιγο πολυ ιδιο χρονο και κοπο εργασιας.....με τον ομοβαθμο του στην αμερικη και χωρις τις πολλες και εξοντωτικες εφημεριες....
βλεπεις απο που ξεκινανε τα φακελακια?

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
στις ΗΠΑ δεν πληρωνεις νταβατζιλικι ικα αν εισαι ασφαλισμενος με αυτα τα λευτα που δινεις εδω δεν πληρωνεις μια
ποσα λεφτα δινεις?
3000 το χρονο?
μαζι με τα λεφτα για την συνταξη
σιγα την σοβαρη ασφαλεια που θα ειχες

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
για κανε μια αναλυση ρε gl γιατι εχουν λιγο μπερδευτει οι καταστασεις νομιζω,
η δωραιαν παιδια υπαρχει και οποιος ενδιαφερεται δεν χρειαζεται ουτε ιδιωτικα ουτε φροντιστηρια, δωρεαν υγεια δεν υπαρχει μεσω τουλαχιστων της φορολογιας γιατι πληρωνεις ΙΚΑ που σε βεβαιωνω οτι σε συνολο εσενα και του εργοδωτη ειναι πιο ακριβο απο μια ιδιωτικη ασφαλεια για να ξαπλαρεις στα καλυτερα νοσοκομεια
να σου το αναλυσω.....αυτοι που σου πουλαν το παραμυθι της δημοσιας υγειας δεν θα πανε αν αρρωστησουν στο λαικο ή τον ευαγγελισμο αλλα στο υγεια....εσυ δεν εχεις αλλη επιλογη...ενα το κρατουμενο..

δευτερον το εχω ξαναπει....γιατροι μπορει να υπαρχουν πολλοι....πρωτης γραμμης και χρησιμοτατοι δεν αμφιβαλλει κανεις και αυτοι....αυθεντιες ομως στον τομεα τους καλως κακως μπορει να ειναι λιγοι....πες πχ οτι εγω ειμαι αυθεντια πχ στο να χειρουργω καρδιες....κανω αψογη δουλεια και εγγυημενη....εσυ ως ασθενης ερχεσαι με εμφραγμα ως επειγον αλλα θες σε ενα δημοσιο συστημα υγειας να σε χειρουργησω εγω οχι οποιος λαχει να εφημερευει πχ...απο την αλλη σαν τακτικο περιστατικο λογου χαρη μπορει να παρεις ενα ραντεβου μετα απο εξι μηνες....αλλα εσυ ο μαγκας ο ελληνας θελεις να χειρουργηθεις αυριο...παλι σε ενα δημοσιο νοσοκομειο το τονιζω....αρα;τι κανεις;δινεις φακελο....

απο την αλλη εγω ειμαι ο εν λογω γιατρος....γιατι αφου ειμαι αυθεντια καθομαι σε ενα δημοσιο παρακμασμενο συστημα υγειας και προσφερω τις καλες δεν λεω υπηρεσιες μου και δεν παω στο διαβαλκανικο;τι κινητρο εχω;αν ειμαι πανεπιστημιακος πες εχω το κινητρο της λοξας και της φιλοδοξιας....αντε να το δεχτω....στο ΕΣΥ τι κερδιζω;οταν ο ομοβαθμος μου στο ιδιωτικο παιρνει τριπλασιο μισθο;κανε τις αναγωγες σου...

αλλα και το συστημα απο την αλλη με θελει....γιατι αν δεν με εχει παει κατα διαολου .....αρα με καλυπτει και δεν αποθαρρυνει την λαμογια μου...γιατι αν φυγω  εκει ερχεται να καλυψει το κενο που θα αφησω ο οσμαν και ο χασαν....δεν εχω τιποτα με τους μουσουλμανους κλπ αλλα οπως η αγγλια μπορει και συ αυριο να εχεις ενα ΕΣΥ με γιατρους β και γ διαλογης απο φτωχες χωρες με αμφιβολα πτυχια και δεξιοτητες και θα σου λεει αυτος ειναι κυριε ο γιατρος σου ο τζαμπα...αν δεν θες  πηγαινε στο ιδιωτικο....

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
δλδ με 200 το μηνα δεν παιρνεις ενα καλο νοσοκομειακο? και στις ηπα εχεις ενσιμα για συνταξη
λεω οτι αυτα που δινεις τωρα ειναι συνταξη και ασφαλεια μαζι
και αν δινεις 200  παιρνεις καλο νοσοκομειακο αλλα με εξαιρεσεις

Επισκέπτης
να σου το αναλυσω.....αυτοι που σου πουλαν το παραμυθι της δημοσιας υγειας δεν θα πανε αν αρρωστησουν στο λαικο ή τον ευαγγελισμο αλλα στο υγεια....εσυ δεν εχεις αλλη επιλογη...ενα το κρατουμενο..

δευτερον το εχω ξαναπει....γιατροι μπορει να υπαρχουν πολλοι....πρωτης γραμμης και χρησιμοτατοι δεν αμφιβαλλει κανεις και αυτοι....αυθεντιες ομως στον τομεα τους καλως κακως μπορει να ειναι λιγοι....πες πχ οτι εγω ειμαι αυθεντια πχ στο να χειρουργω καρδιες....κανω αψογη δουλεια και εγγυημενη....εσυ ως ασθενης ερχεσαι με εμφραγμα ως επειγον αλλα θες σε ενα δημοσιο συστημα υγειας να σε χειρουργησω εγω οχι οποιος λαχει να εφημερευει πχ...απο την αλλη σαν τακτικο περιστατικο λογου χαρη μπορει να παρεις ενα ραντεβου μετα απο εξι μηνες....αλλα εσυ ο μαγκας ο ελληνας θελεις να χειρουργηθεις αυριο...παλι σε ενα δημοσιο νοσοκομειο το τονιζω....αρα;τι κανεις;δινεις φακελο....

απο την αλλη εγω ειμαι ο εν λογω γιατρος....γιατι αφου ειμαι αυθεντια καθομαι σε ενα δημοσιο παρακμασμενο συστημα υγειας και προσφερω τις καλες δεν λεω υπηρεσιες μου και δεν παω στο διαβαλκανικο;τι κινητρο εχω;αν ειμαι πανεπιστημιακος πες εχω το κινητρο της λοξας και της φιλοδοξιας....αντε να το δεχτω....στο ΕΣΥ τι κερδιζω;οταν ο ομοβαθμος μου στο ιδιωτικο παιρνει τριπλασιο μισθο;κανε τις αναγωγες σου...

αλλα και το συστημα απο την αλλη με θελει....γιατι αν δεν με εχει παει κατα διαολου .....αρα με καλυπτει και δεν αποθαρρυνει την λαμογια μου...γιατι αν φυγω  εκει ερχεται να καλυψει το κενο που θα αφησω ο οσμαν και ο χασαν....δεν εχω τιποτα με τους μουσουλμανους κλπ αλλα οπως η αγγλια μπορει και συ αυριο να εχεις ενα ΕΣΥ με γιατρους β και γ διαλογης απο φτωχες χωρες με αμφιβολα πτυχια και δεξιοτητες και θα σου λεει αυτος ειναι κυριε ο γιατρος σου ο τζαμπα...αν δεν θες  πηγαινε στο ιδιωτικο....
η διαφωνεια μας ποια ειναι???
εγω απλα λεω οτι ολα αυτα γινονται λογο του οτι ειμαστε  ολοι φυλακισμενοι σε ενα "δωρεαν" συστημα υγειας

Επισκέπτης
λεω οτι αυτα που δινεις τωρα ειναι συνταξη και ασφαλεια μαζι
και αν δινεις 200  παιρνεις καλο νοσοκομειακο αλλα με εξαιρεσεις
ναι αλλα τωρα ειμαι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να τα δωσω για μια μουφα ασφαληση που θα δινω φακελακια και μια χαλια συνταξη της πεινας και αν θελω το κατι παραπανω πληρωνω μια αλλη ασφαλεια

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
καλα τα λεει ο γλ για την υγεια :birdman:

δεν το περιμενα :birdman: ξερει τι παιζει :birdman:

νομιζα οτι βλεπει τσοντες ολη μερα :birdman:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
καλα τα λεει ο γλ για την υγεια :birdman:

δεν το περιμενα :birdman: ξερει τι παιζει :birdman:

νομιζα οτι βλεπει τσοντες ολη μερα :birdman:
δεν επρεπε να βαλεις και στην μεση ανθρωπακι  :birdman: χαλαει την αρμονια.....

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
το τζαμπα πέθανε σε κάθε δρατσηριότητα της ελληνικής κοινωνίας ....

καιρός να χρεωθεί κάθε υπηρεσία ...

όσοι δεν έχουν ας πεθάνουν ...

ωραιος εισαι φιλε μου δηλαδη ο ανεργος τι να κανει να πεθανει δεν πειραζει ενας λιγοτερος αχρηστος στην κοινωνια
μια πολυτεκνη οικογενεια τι να κανει???? ωχου μωρε αφου ειπαμε οποιος δεν εχει λεφτα να ψοφησει ειναι αχρηστος

συγχαρητηρια φιλε μου εγινες σωστος γιανκης ολοι πρεπει να κανουμε τα παντα για τα χρηματα αν θελουμε να ζησουμε

poutano-maniac

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Επειδή λίγο πολύ κάποιοι ξέρουν τι γίνεται στο ΕΣΥ. Να συμπληρώσω ότι οι γιατροί μπορεί να ζητάνε φακελάκια, αλλά αν θέλετε τη γνώμη μου είναι πολύ δικαιολογημένο να ζητάνε, διότι οι μισθοί που παίρνουν (για τα χρόνια των σπουδών τους) είναι ξεφτύλα..... Έχουμε φτάσει σε σημείο η κάθε ψώλα όταν παντρεύεται να δίνει 2000€ σε φωτογράφο, χωρίς κανένα ενδοιασμό και πρόβλημα, για μυστήριο και γλέντι κι όταν της ζητήσει ο γιατρός φακελάκι της φαίνεται άσχημο...... Ε δε γαμιόμαστε να ασπρίσουμε..... Και πόσα άλλα επαγγέλματα υπάρχουν που είναι υπερκοστολογημένα και δεν έχουν το ίδιο κοινωνικό αντίκτυπο σε σχέση με τους γιατρούς. Εσάς θα σας άρεσε να έχετε διαβάσει 10 χρόνια και μετά να πέρνατε νόμιμα χρήματα ελάχιστα. Έχετε δει τα μισθολόγια των ανειδίκευτων υπαλλήλων στο Δημόσιο πόσα είναι? Για κάντε τα σύγκριση με αυτά των γιατρών (και μιλάμε για αυτούς που είναι σε εφημερίες και Γ' επιμελητές, όχι διευθυντές ή πανεπιστημιακούς) και βγάλτε συμπεράσματα. Εδώ οι περισσότεροι κάνουν ένα μεταπτυχιακό και θέλουν ένα σωρό λεφτά, ο γιατρός δηλαδή πόσα να ζητήσει ??? Δεν είπα να πεθάνουν όσοι δεν είναι γιατροί και να μην πληρώνονται, αλλά έχει χαθεί το μέτρο.

Όσοι μιλάνε για την Αμερική, να μας πουν τι λύση έχει το αμερικάνικο σύστημα υγείας για τους ανέργους και τους άπορους, σε θέματα περίθαλψης. Και το καλύτερο σύστημα υγείας στον πλανήτη το έχει η Κούβα. Από τις πιο χαμηλές τιμές φαρμάκων στον κόσμο. Ψάχτε το... Υπάρχει και σχετική ταινία για αυτό...

ΥΓ1 : Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το επάγγελμα του φωτογράφου, απλώς τα ανέφερα ως παράδειγμα
ΥΓ2 : Κι όποιος μιλήσει για γιατρούς, να σκεφτεί πρώτα αν θα μπορούσε να γίνει ο ίδιος, γιατί εδώ στην Ελλάδα είμαστε όλοι μηχανικοί, οικονομολόγοι, γιατροί, φαρμακοποοιοί, τα πάντα όλα......
ΥΓ3 : Έχουν και τα αρνητικά τους οι γιατροί, αλλά τώρα μιλάμε για τα μισθοδολόγιά τους.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Επειδή λίγο πολύ κάποιοι ξέρουν τι γίνεται στο ΕΣΥ. Να συμπληρώσω ότι οι γιατροί μπορεί να ζητάνε φακελάκια, αλλά αν θέλετε τη γνώμη μου είναι πολύ δικαιολογημένο να ζητάνε, διότι οι μισθοί που παίρνουν (για τα χρόνια των σπουδών τους) είναι ξεφτύλα..... Έχουμε φτάσει σε σημείο η κάθε ψώλα όταν παντρεύεται να δίνει 2000€ σε φωτογράφο, χωρίς κανένα ενδοιασμό και πρόβλημα, για μυστήριο και γλέντι κι όταν της ζητήσει ο γιατρός φακελάκι της φαίνεται άσχημο...... Ε δε γαμιόμαστε να ασπρίσουμε..... Και πόσα άλλα επαγγέλματα υπάρχουν που είναι υπερκοστολογημένα και δεν έχουν το ίδιο κοινωνικό αντίκτυπο σε σχέση με τους γιατρούς. Εσάς θα σας άρεσε να έχετε διαβάσει 10 χρόνια και μετά να πέρνατε νόμιμα χρήματα ελάχιστα. Έχετε τα μισθολόγια των ανειδίκευτων υπαλλήλων στο Δημόσιο πόσα είναι? Για κάντε τα σύγκριση με αυτά των γιατρών (και μιλάμε για αυτούς που είναι σε εφημερίες και Γ' επιμελητές, όχι διευθυντές ή πανεπιστημιακούς) και βγάλτε συμπεράσματα. Εδώ οι περισσότεροι κάνουν ένα μεταπτυχιακό και θέλουν ένα σωρό λεφτά, ο γιατρός δηλαδή πόσα να ζητήσει ???

ΥΓ1 : Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το επάγγελμα του φωτογράφου, απλώς τα ανέφερα ως παράδειγμα
ΥΓ2 : Κι όποιος μιλήσει για γιατρούς, να σκεφτεί πρώτα αν θα μπορούσε να γίνει ο ίδιος, γιατί εδώ στην Ελλάδα είμαστε όλοι μηχανικοί, οικονομολόγοι, γιατροί, φαρμακοποοιοί, τα πάντα όλα......
ΥΓ3 : Έχουν και τα αρνητικά τους οι γιατροί, αλλά τώρα μιλάμε για τα μισθοδολόγιά τους.
άντε ρε μαλάκα φτύσε τα αρχίδια σου να γλιστράνε μην συγκαείς.
πήγε ο παπούς μου να κάνει εγχείρηση προστάτη και έδωσε φακελάκι και την έκανε αμέσως, ενώ ήταν σε πρώιμο στάδιο και δεν πόναγε.
ένας γέρος ήταν ήδη 2  μέρες όταν πήγαμε στο νοσοκομείο, κατούραγε ήδη αίμα και βόγγαγε από τον πόνο, έκατσε 2 μέρες... όσο ήμασταν εκεί και ο γιατρός του είπε να πάει σπίτι του γιατί δεν είχε να δώσει φακελάκι... ενώ ο παπούς μου που είχε... έδωσε και έφυγε.
να πούμε και για τις πουτάνες τις αποκλειστικές; το νοσοκομείο δεν υποτίθεται ότι πρέπει να φροντίζει; ΕΕΕΕΕ;γαμώ το γελέκι σας...

ακολουθούν χριστοκάντηλα αλλά δεν τα γράφω.... love is in the air...

να παει να γαμηθεί ο καριόλης ο γιατρός και να μην σπουδάσει άμα δεν γουστάρει να σπουδάζει τόσα χρόνια.γαμώ τα σπίτια σας παλιοπούστηδες επίορκοι γιατροί.

εμένα αργά η γρήγορα θα με δείτε στις ειδήσεις για φόνο γιατρού ή πολιτικού. να το έχετε υπόψιν σας. θα με καταλάβετε όταν χαιρετάω το σάιτ.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
αααα και να πούμε και για το νοσοκομείο του αγρινίου....
διοικητής νοσοκομείου πολιτικός μηχανικός. πασόκος....
εεε είναι μετά να μην αφήσεις μπουρμπουάρ για τις υπηρεσίες..

να γαμηθείτε ρε για να ασπρίσετε.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
εμένα αργά η γρήγορα θα με δείτε στις ειδήσεις για φόνο γιατρού ή πολιτικού. να το έχετε υπόψιν σας. θα με καταλάβετε όταν χαιρετάω το σάιτ.

:2funny: :2funny:

αχαχαχαχα μου φανηκε πολυ γλυκουλι  :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom