Νέα

Είσοδος 3 ευρω σε Κεντρο Υγείας!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα supernikos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

supernikos

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
28
Πόντοι
0
Αγαπητοί μου συναγωνιστές, επειδη έχω εκνευριστεί αφάνταστα και ειλκρινα ειναι απο τις φορές που σηκώνεις τα χέρια και λές...τωρα τι να κάνω;;; Να πάρω ενα τουφέκι και να αρχίσω;;; Να πάρω των "οματιών" μου;;;

Σε συγκεκριμένο Κέντρο Υγείας για να προσέλθεις εντός, ζητώντας την όποια υπηρεσία απο αυτό, πρέπει να καταβάλεις 3 € !!!!!!!!!!!!

Επειδή δεν έχω νομικές γνώσεις και θέλω στο απώτερο μέλλον να δώσω διάσταση στο θεμα αυτο...ειλικρινα όσοι έχουν γνώσεις (νομικές κατα κανόνα), ας μας πούν αν κατι τέτοιο είναι νομιμο και αν ειναι κάτι που συνηθίζεται και εγω απλά έχω μαύρα μεσάνυχτα..

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
Αγαπητοί μου συναγωνιστές, επειδη έχω εκνευριστεί αφάνταστα και ειλκρινα ειναι απο τις φορές που σηκώνεις τα χέρια και λές...τωρα τι να κάνω;;; Να πάρω ενα τουφέκι και να αρχίσω;;; Να πάρω των "οματιών" μου;;;

Σε συγκεκριμένο Κέντρο Υγείας για να προσέλθεις εντός, ζητώντας την όποια υπηρεσία απο αυτό, πρέπει να καταβάλεις 3 € !!!!!!!!!!!!

Επειδή δεν έχω νομικές γνώσεις και θέλω στο απώτερο μέλλον να δώσω διάσταση στο θεμα αυτο...ειλικρινα όσοι έχουν γνώσεις (νομικές κατα κανόνα), ας μας πούν αν κατι τέτοιο είναι νομιμο και αν ειναι κάτι που συνηθίζεται και εγω απλά έχω μαύρα μεσάνυχτα..
για κλωτσες ειναι οι πουσταραδες

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16

είναι νόμιμο και θα 3πλασιασθεί το τίμημα το επόμενο διάστημα όπως δήλωσε σήμερα ο Υπουργός υγείας κ. Λοβέρδος .

Ermenegildos

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0

Καλό μέτρο για είσπραξη χρημάτων,λίγα από τους πολλούς
Κανέναν δεν χαλάνε τα 3 ευρώ,ας είμαστε ειλικρινείς
Και να σκεφτείτε ότι αυτοί που πάνε στα εξωτερικά ιατρεία,οι περισσότεροι πάνε για ψύλλου πήδημα,το ξέρω από πρώτο χέρο,πονάει ο λαιμός μου,έχω πονοκέφαλο

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

στον γιατρο εξω δεν πληρωνεις επισκεψη;

OP
OP
supernikos

supernikos

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
28
Πόντοι
0
Καλό μέτρο για είσπραξη χρημάτων,λίγα από τους πολλούς
Κανέναν δεν χαλάνε τα 3 ευρώ,ας είμαστε ειλικρινείς
Και να σκεφτείτε ότι αυτοί που πάνε στα εξωτερικά ιατρεία,οι περισσότεροι πάνε για ψύλλου πήδημα,το ξέρω από πρώτο χέρο,πονάει ο λαιμός μου,έχω πονοκέφαλο
Δηλαδή εσύ θεωρείς ότι είναι μονο λίγα απο τους πολλους;;; Δηλαδη όλοι οι φόροι πλέον παύουν να ανταποδοτικοί για υγεία και παιδεία (λέμε τωρα) και είναι μονο για τα δάνεια και αυτό είναι πρόοδος;;;
Λοιπόν ας μην ανοίξουμε τέτοια συζητηση διότι δεν θα οδηγήσει πουθενά όπως δεν οδηγεί και πουθενά αυτη η κατάσταση που ζούμε...
Εγω δεν ρώτησα αν είναι καλό μέτρο...αλλα αν είνα νομιμο μέτρο και άν προβλέπεται και μπορεί το κάθε κέντρο υγείας ή δημόσιο νοσοκομείο να πέρνει τετοια μετρα χωρις υπουργική έστω έγκριση...!

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097

αμα πας με το βιβλιαριο υγειας του ικα παλι πληρωνεις η ισχυει μονο για τους ανασφαλιστους?

Ermenegildos

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Δηλαδή εσύ θεωρείς ότι είναι μονο λίγα απο τους πολλους;;; Δηλαδη όλοι οι φόροι πλέον παύουν να ανταποδοτικοί για υγεία και παιδεία (λέμε τωρα) και είναι μονο για τα δάνεια και αυτό είναι πρόοδος;;;
Λοιπόν ας μην ανοίξουμε τέτοια συζητηση διότι δεν θα οδηγήσει πουθενά όπως δεν οδηγεί και πουθενά αυτη η κατάσταση που ζούμε...
Εγω δεν ρώτησα αν είναι καλό μέτρο...αλλα αν είνα νομιμο μέτρο και άν προβλέπεται και μπορεί το κάθε κέντρο υγείας ή δημόσιο νοσοκομείο να πέρνει τετοια μετρα χωρις υπουργική έστω έγκριση...!

Νομίζω υπάρχει νόμος που το προβλέπει εδώ και αρκετά χρόνια,αλλά δεν εφαρμόστηκε ποτέ

OP
OP
supernikos

supernikos

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
28
Πόντοι
0
αμα πας με το βιβλιαριο υγειας του ικα παλι πληρωνεις η ισχυει μονο για τους ανασφαλιστους?
Αν ήταν μονο για τους ανασφάλιστους δεν θα άνοιγα το θέμα που εκεί μαζί σας ότι καλος να γίνει και όντως είναι μέτρο που απλα δεν είχε εφαρμοστεί....
το θέμα είναι ότι τά ζητάνε απο όλους ( εκτός ΟΓΑ)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ο ιατρός έξω όμως δεν πληρώνεται απο το δήμόσιο...σκέψου λίγο!
και ο γιατρος μεσα επισης ετσι οπως παμε...οποτε κανε τις αναγωγες σου....

σας ειχα γραψει ενα μακροσκελες σεντονι πριν πεντε μηνες που βαριεμαι να ψαξω τωρα και σας το χα πει....ξεχαστε το τζαμπα....το τζαμπα πεθανε....

θα γυρισετε στην εποχη του 1970 που ανθουσαν οι ιδιωτικες κλινικες και λεξεις οπως ΕΣΥ και εκαβ ηταν αγνωστες λεξεις.....αν θελετε θα σας πω και λεπτομερεις....

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16

το μέτρο είναι νομιμο και το ποσο θα αυξηθεί στο 3πλάσιο σύμφωνα με δηλώσεις του Υπουργού Λοβέρδου (σημερα στον ΑΝΤ1 στις 8μμ)

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
και ο γιατρος μεσα επισης ετσι οπως παμε...οποτε κανε τις αναγωγες σου....

σας ειχα γραψει ενα μακροσκελες σεντονι πριν πεντε μηνες που βαριεμαι να ψαξω τωρα και σας το χα πει....ξεχαστε το τζαμπα....το τζαμπα πεθανε....

θα γυρισετε στην εποχη του 1970 που ανθουσαν οι ιδιωτικες κλινικες και λεξεις οπως ΕΣΥ και εκαβ ηταν αγνωστες λεξεις.....αν θελετε θα σας πω και λεπτομερεις....

το τζαμπα πέθανε σε κάθε δρατσηριότητα της ελληνικής κοινωνίας ....

καιρός να χρεωθεί κάθε υπηρεσία ...

όσοι δεν έχουν ας πεθάνουν ...

Επισκέπτης
Το ΙΚΑ έχει δικά του νοσοκομεία,να πας εκεί αν δε θέλεις να πληρώσεις.Τα νοσοκομεία σου δίνουν το εισιτήριο και πας στο ταμείο και εισπράτεις το αντίτιμο.Αυτό το είχε ξεκινήσει ο Μητσοτάκης και καλά για να αποσυμφορηθούν τα νοσοκομεία.Τότε φυσικά ήταν 1000δρχ.Και φυσικά το κράτησαν όλες οι κυβερνήσεις έκτοτε αφού για να κόψεις έναν κωδικό είσπραξης από τον προϋπολογισμό,πρέπει να βρεις άλλον να τον αντικαταστήσεις.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
το τζαμπα πέθανε σε κάθε δρατσηριότητα της ελληνικής κοινωνίας ....

καιρός να χρεωθεί κάθε υπηρεσία ...

όσοι δεν έχουν ας πεθάνουν ...
μην το γελας...η χιλιοδοξασμενη αμερικη καπως ετσι λειτουργουσε.....εκει για μια μεση επεμβαση προστατη μπορει να θες και τρια χιλιαρικα την στιγμη που εδω θα την κανεις τζαμπα και αν ειναι να φας την σειρα κανενος αλλου ταλαιπωρου θα δωσεις κανα φακελακι κλαιν 200 ευρω και μετα ως μαγκας αφου τα εσταξες για να χεις περιποιηση και να μπεις πριν το ραντεβου σε δημοσιο νοσοκομειο και χωρις να πληρωνεις ουτε την γαζα ουτε τον ορο στο τελος θα λοιδωρεις και τον γιατρο στο καφενειο της γειτονιας σου ως κλασικος ελληναρας οτι σε εκλεψε....

ειναι η ιδια νοοτροπια που οδηγει την μεση ελλεηνιδα να σταζει εκατο ευρω για καθαρισμους προσωπου σε αισθητικους αλλα αν παει στα επειγοντα να την ραψουν μετα απο εναν τραυματισμο πχ ειναι αλητεια να σου ζητησουν τρια ευρω.... :jerking: :jerking: :jerking:

μην σου πω οτι με αυτα τα τρια ευρω θα κανεις εξετασεις που πιθανως εξω να σου ζητουσαν εκατο....οπως γινοταν περσι με τα γελοια τεστ γριπης που ηταν και ανευ σημασιας.... :jerking:

Επισκέπτης
μην το γελας...η χιλιοδοξασμενη αμερικη καπως ετσι λειτουργουσε.....εκει για μια μεση επεμβαση προστατη μπορει να θες και τρια χιλιαρικα την στιγμη που εδω θα την κανεις τζαμπα και αν ειναι να φας την σειρα κανενος αλλου ταλαιπωρου θα δωσεις κανα φακελακι κλαιν 200 ευρω και μετα ως μαγκας αφου τα εσταξες για να χεις περιποιηση και να μπεις πριν το ραντεβου σε δημοσιο νοσοκομειο και χωρις να πληρωνεις ουτε την γαζα ουτε τον ορο στο τελος θα λοιδωρεις και τον γιατρο στο καφενειο της γειτονιας σου ως κλασικος ελληναρας οτι σε εκλεψε....

ειναι η ιδια νοοτροπια που οδηγει την μεση ελλεηνιδα να σταζει εκατο ευρω για καθαρισμους προσωπου σε αισθητικους αλλα αν παει στα επειγοντα να την ραψουν μετα απο εναν τραυματισμο πχ ειναι αλητεια να σου ζητησουν τρια ευρω.... :jerking: :jerking: :jerking:

μην σου πω οτι με αυτα τα τρια ευρω θα κανεις εξετασεις που πιθανως εξω να σου ζητουσαν εκατο....οπως γινοταν περσι με τα γελοια τεστ γριπης που ηταν και ανευ σημασιας.... :jerking:

+1

Μεγαλύτερη μαλακία από το να πληρώσεις για να κλέψεις τη σειρά ενός άλλου δεν υπάρχει.Αν στην κλέψουν τότε το καταλαβαίνεις...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
+1

Μεγαλύτερη μαλακία από το να πληρώσεις για να κλέψεις τη σειρά ενός άλλου δεν υπάρχει.Αν στην κλέψουν τότε το καταλαβαίνεις...
να σας εξηγησω κατι....φακελακι υπαρχει παντου και το καταδικαζω πρωτος ....ΑΛΛΑ

με μια διαφορα...παντου δινεις φακελακι για να παρανομησεις ουσιαστικα....πολεοδομια,εφορια,επιθεωρηση αγροτων κλπ....στην υγεια ουσιαστικα το δινεις για να φας την θεση και την σειρα καποιου εμμεσα ή αμεσα και για να λαβεις το αγαθο το δηθεν δημοσιο με ιδιωτικους ορους....οποιος καταλαβε καταλαβε...

βεβαια αυτα ειναι λιγο εκτος θεματος....επι της ουσιας και γω θα ημουν υπερ μιας πληρως δημοσιας υγειας οπως και παιδειας....αλλα για την παιδεια που ολοι οσοι θελουν το κατι καλο πανε στα ιδιωτικα και τα φροντιστηρια δεν βλεπω να μιλα κανεις......

ολοι πολεμαν την υγεια....τυχαιο ;δεν νομιζω...αν θελετε να σας το αναλυσω....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom