Νέα

Εισιτήριο ΚΤΕΛ με διαφορετικό οναματεπώνυμο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dark_eyes
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Άσε.....θα σε γδύσουν για να δεις αν έχεις πούτσο,μιας και ταξιδεύεις με ανδρικό ονοματεπώνυμο :think:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
απ οσο ξερω! δινεις ονομ/μο αλλα χωρις να ξερουν οτι ειναι το δικο σου! γιατι ταυτοτητα δεν ζητανε!
αν το εισητηριο ειναι κανονικο ή αλλιως ολοκληρο το μονο που τους ενδιαφερει ειναι να ειναι σωστη η ωρα και η ημερομηνια!
για τα φοιτητικα απλα ζητανε πασο!
τωρα αν εχει πανω αντρικο ονομα και ειναι φοιτητικο θα σου ζητησουνε πασο αλλααααα ισως και να σε ρωτησουνε.....και αν το χεις βρει π.χ. το εισητηριο?
καλα του γκομενου σου δεν του εκοψε καθολου οταν του ζητησαν ονομα????????

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Σόρυ για το άκυρο θρεντ, αλλά θέλω άμεση απάντηση..
Τσπα, η φάση έχει ως εξής..Αύριο έχω ταξίδι και προσφέρθηκε ο γκόνενος να πάει να μου βγάλει εισητήριο από σήμερα. Δεν έτυχε όμως να του ΄χω δώσει το
πάσο μου και μου έβγαλε με το δικό του μην ξέροντας ότι περνάνε και το ονοματεπώνυμο στο εισητήριο..(Αλήθεια από πότε το κάνουν αυτό? τελευταία φορά που ΄χα ταξιδέψει με ΚΤΕΛ το Πάσχα δεν είδα ονοματεπώνυμο πάνω στο εισητήριο :S)θα ΄χω πρόβλημα αύριο στον έλεγχο εισητηρίων ή άμα τους εξηγήσω θα δείξουν κατανόηση; :P  :think:
μπορείς να βγάλεις οποιοδήποτε εισητήριο σε οποιοδήποτε όνομα από το εκδοτήριο γιατί ο έλεγχος γίνεται στην επιβήβαση.
το έχω κάνει πολλές φορές σε φοιτητικά εισητήρια για καράβια κτελ τρένα κτλ κτλ... απλά οι άλλοι δίνανε το δικό μου όνομα
τώρα στην επιβίβαση μπορεί να την γλιτώσεις αν δεν πέσεις σε στραβόξυλο,πριν 5 μέρες που πήγα αθήνα πήγα να βγάλω το πάσο και μου είπε ο τύπος πέρνα χωρίς να του το δείκω.
μπορείς νομίζω να κάνεις επανέκδοση, αλλά πρέπει να είναι και ο τύπος που έχει το όνομα που αναγράφετε με τα κατάλληλα χαρτια(ταυτότητα)

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
το πιασε το αυγο και κουρευτο το χεις ακουστα????????

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
άρμεγε λαγούς και κούρευε χελώνες.

ου μπλέξεις είναι το θέμα!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
άρμεγε λαγούς και κούρευε χελώνες.

ου μπλέξεις είναι το θέμα!
:2funny: :2funny:
ετσι ακριβως!
εχει κατι μαλακες.......που μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι!
παω τις προαλες στον ΟΣΕ να ρωτησω κατι και βλεπω ενα τυπο 50αρη με μαλια...........που βαριοταν ν ανοιξει το στομα του!!
μπατσες που θελουν μερικοι!!

μην πω σκηνικο που ρωταω σε τυπο ποσο καναν τα εισητηρια και μου λεει, Δεν ξερεις και ρωτας??????? τον τραβας μια ροχαλα να ξυπνησει η δεν τον τραβας??
μην πω για σκηνικο που βλακας στο κτελ τον ρωτησα αν παει στο ταδε μερος και μου λεει ΝΑΙ ΝΑΙ και ταξιδεψα για αλλου! απο τοτε παντα κοιταω! :2funny: :2funny:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny:
αυτοί που περιγράφεις πρέπει να περνάνε από ειδικά τεστ, αλλιώς δεν μπορείς να έχεις τόσο μεγάλη συγκέντρωση στόκων σε 1 κλάδο.
το πιο χαρακτηριστικό που θυμάμαι είναι ότι κατέβαινα από θεσ/νίκη στο αγρίνιο και σε μια κατηφόρα πριν την έδεσσα άνοιξαν οι μπαγαζιερες και βγήκαν οι βαλίτσες έξω.

αααα και μια φορά ήμουν στο αστικό, πήγαινα στο χωριό μου, ήταν μέσα για οδηγός ένα μούτρο από τα λίγα. σταματάει σε ένα φανάρι και περίμενε να ανάψει πράσινο.
πέρναγε , λοιπόν, μια γριά τον δρόμο και κάποια στιγμή, ενώ ήταν στη μέση του δρόμου, παραπατάει και παραλίγο να σκοντάψει.
οπότε κονώντας το κεφάλι του αυτός της λέει "εκεί να κάτσεις να δεις τι νουμερο παπούτσι φοράω"
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny:μόνο που δεν έπεσα από το κάθισμα από τα γέλια

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny:
αυτοί που περιγράφεις πρέπει να περνάνε από ειδικά τεστ, αλλιώς δεν μπορείς να έχεις τόσο μεγάλη συγκέντρωση στόκων σε 1 κλάδο.
το πιο χαρακτηριστικό που θυμάμαι είναι ότι κατέβαινα από θεσ/νίκη στο αγρίνιο και σε μια κατηφόρα πριν την έδεσσα άνοιξαν οι μπαγαζιερες και βγήκαν οι βαλίτσες έξω.

αααα και μια φορά ήμουν στο αστικό, πήγαινα στο χωριό μου, ήταν μέσα για οδηγός ένα μούτρο από τα λίγα. σταματάει σε ένα φανάρι και περίμενε να ανάψει πράσινο.
πέρναγε , λοιπόν, μια γριά τον δρόμο και κάποια στιγμή, ενώ ήταν στη μέση του δρόμου, παραπατάει και παραλίγο να σκοντάψει.
οπότε κονώντας το κεφάλι του αυτός της λέει "εκεί να κάτσεις να δεις τι νουμερο παπούτσι φοράω"
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny:μόνο που δεν έπεσα από το κάθισμα από τα γέλια
καλα ρε δικε μου με τι λεωφορειο ταξιδευες.........της βουγιουκλακης που εκανε τον πιπη και φρεναρε και επεσε μες στο τζατζικι??? και ανοιξαν οι μπαγαζιερες? πλεον τα λεωφορεια ειναι χλιδατα αυτοματα και με ολλα τα κομφορ........!
τεσπα!! πολλοι απ αυτους ειναι για ξυλο! αλλα ειπαμε ελλαδισταν το μεγαλειο σου! ουτε ελεγχος υπαρχει ουτε τπτ!!
τεσπα για να μην θιξω το θεμα της ασφαλειας στα Κτελ....με τους πρεζους τα ζητιανακια και τις κολωνιες!
τυπος ζηταει ψιλα.....και του λεω, ρε φιλε δεν εχω.....εχω 20αρικο.....
απαντηση
παμε να χαλασεις!!!!!
(τι απαντας???)
αλλος μου ζαλιζε τα παπαρια .....για κολωνια....ρε αλανι....ρε μορφονιε του λεω....αν θελω φτηνη κολωνια παιρναω καθε τρεις και λιγο απ τα συνορα ΘΑ ΠΑΡΩ.......τι να παρω την σαπουναδα σου????
απαντηση
ρε ψιλε....φαε λαδι και ελα βραδυ.....!
αλλος με γυαλια!
ΧΑΜΟΣ!!

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
φάε λάδι και έλα βράδυ :2funny: :2funny: τι ξεστόμισε ο άλλος :2funny: :2funny: :2funny:

το λεωφορείο που άνοιξε η μπαγαζιέρα καινούριο ήταν, απλά θα έκανε καμιά μαλακία ο οδηγός στην τελευταία στάση που κάναμε... πόσο προσπάθεια θέλει για να ξεχάσεις την μπαγαζιέρα ανοιχτή;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Tα αλλότρια όχι,για το πουλί του μιλάμε!!! :cheesy:

Πολύ βαρετό συνέχεια να τρως πατσά ρε παιδί μου κ κάποια αλλαγή χρειάζεται!!! :tooth:
αυτο ισχυει και για τις γκομενες και γυναικες μας ομως.η εχεις την εντυπωση πως οταν πας εσυ στα μπουρδελα η δικια σου ειναι με τις φιλες τις... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
dark_eyes

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
καλα του γκομενου σου δεν του εκοψε καθολου οταν του ζητησαν ονομα????????

Δεν του ζητήσαν όνομα, το πάσο του έδωσε μόνο και παίρνοντας το εισιτήριο είδε ότι είχε περάσει ο υπάλληλος το όνομα του  στο εισιτήριο βλέποντας το από το πάσο προφανώς..Στο μεταξύ είμαι σίγουρη ότι μέχρι κάποιους μήνες πριν δεν βάζαν όνομα πάνω στο φοιτητικό εισητήριο..τσπα..
Για την ιστορία πάντως να πω ότι δεν ασχοληθήκαν καν με το αντρικό όνομα του εισιτηρίου ούτε κατά την επιβίβαση, ούτε αργότερα που μπήκε ελεγκτής..
ίσως είμουν τυχερή..τι να πω..
:grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom