Επισκέπτης
Άσε.....θα σε γδύσουν για να δεις αν έχεις πούτσο,μιας και ταξιδεύεις με ανδρικό ονοματεπώνυμο
μπορείς να βγάλεις οποιοδήποτε εισητήριο σε οποιοδήποτε όνομα από το εκδοτήριο γιατί ο έλεγχος γίνεται στην επιβήβαση.Σόρυ για το άκυρο θρεντ, αλλά θέλω άμεση απάντηση..
Τσπα, η φάση έχει ως εξής..Αύριο έχω ταξίδι και προσφέρθηκε ο γκόνενος να πάει να μου βγάλει εισητήριο από σήμερα. Δεν έτυχε όμως να του ΄χω δώσει το
πάσο μου και μου έβγαλε με το δικό του μην ξέροντας ότι περνάνε και το ονοματεπώνυμο στο εισητήριο..(Αλήθεια από πότε το κάνουν αυτό? τελευταία φορά που ΄χα ταξιδέψει με ΚΤΕΛ το Πάσχα δεν είδα ονοματεπώνυμο πάνω στο εισητήριο :S)θα ΄χω πρόβλημα αύριο στον έλεγχο εισητηρίων ή άμα τους εξηγήσω θα δείξουν κατανόηση;
άρμεγε λαγούς και κούρευε χελώνες.
ου μπλέξεις είναι το θέμα!
καλα ρε δικε μου με τι λεωφορειο ταξιδευες.........της βουγιουκλακης που εκανε τον πιπη και φρεναρε και επεσε μες στο τζατζικι??? και ανοιξαν οι μπαγαζιερες? πλεον τα λεωφορεια ειναι χλιδατα αυτοματα και με ολλα τα κομφορ........!
αυτοί που περιγράφεις πρέπει να περνάνε από ειδικά τεστ, αλλιώς δεν μπορείς να έχεις τόσο μεγάλη συγκέντρωση στόκων σε 1 κλάδο.
το πιο χαρακτηριστικό που θυμάμαι είναι ότι κατέβαινα από θεσ/νίκη στο αγρίνιο και σε μια κατηφόρα πριν την έδεσσα άνοιξαν οι μπαγαζιερες και βγήκαν οι βαλίτσες έξω.
αααα και μια φορά ήμουν στο αστικό, πήγαινα στο χωριό μου, ήταν μέσα για οδηγός ένα μούτρο από τα λίγα. σταματάει σε ένα φανάρι και περίμενε να ανάψει πράσινο.
πέρναγε , λοιπόν, μια γριά τον δρόμο και κάποια στιγμή, ενώ ήταν στη μέση του δρόμου, παραπατάει και παραλίγο να σκοντάψει.
οπότε κονώντας το κεφάλι του αυτός της λέει "εκεί να κάτσεις να δεις τι νουμερο παπούτσι φοράω"
μόνο που δεν έπεσα από το κάθισμα από τα γέλια
αυτο ισχυει και για τις γκομενες και γυναικες μας ομως.η εχεις την εντυπωση πως οταν πας εσυ στα μπουρδελα η δικια σου ειναι με τις φιλες τις...Tα αλλότρια όχι,για το πουλί του μιλάμε!!!
Πολύ βαρετό συνέχεια να τρως πατσά ρε παιδί μου κ κάποια αλλαγή χρειάζεται!!!
καλα του γκομενου σου δεν του εκοψε καθολου οταν του ζητησαν ονομα????????