Νέα

Εισιτήριο ΚΤΕΛ με διαφορετικό οναματεπώνυμο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dark_eyes
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Σόρυ για το άκυρο θρεντ, αλλά θέλω άμεση απάντηση..
Τσπα, η φάση έχει ως εξής..Αύριο έχω ταξίδι και προσφέρθηκε ο γκόνενος να πάει να μου βγάλει εισητήριο από σήμερα. Δεν έτυχε όμως να του ΄χω δώσει το
πάσο μου και μου έβγαλε με το δικό του μην ξέροντας ότι περνάνε και το ονοματεπώνυμο στο εισητήριο..(Αλήθεια από πότε το κάνουν αυτό? τελευταία φορά που ΄χα ταξιδέψει με ΚΤΕΛ το Πάσχα δεν είδα ονοματεπώνυμο πάνω στο εισητήριο :S)θα ΄χω πρόβλημα αύριο στον έλεγχο εισητηρίων ή άμα τους εξηγήσω θα δείξουν κατανόηση; :P  :think:

Επισκέπτης
Τσπα, η φάση έχει ως εξής..Αύριο έχω ταξίδι και προσφέρθηκε ο γκόνενος να πάει να μου βγάλει εισητήριο από σήμερα. Δεν έτυχε όμως να του ΄χω δώσει το
πάσο μου και μου έβγαλε με το δικό του μην ξέροντας ότι περνάνε και το ονοματεπώνυμο στο εισητήριο..(Αλήθεια από πότε το κάνουν αυτό? τελευταία φορά που ΄χα ταξιδέψει με ΚΤΕΛ το Πάσχα δεν είδα ονοματεπώνυμο πάνω στο εισητήριο :S)θα ΄χω πρόβλημα αύριο στον έλεγχο εισητηρίων ή άμα τους εξηγήσω θα δείξουν κατανόηση; :P  :think:
Το πιο σίγουρο κ λογικό πάντως θα ήτανε να πάρεις τηλ κ να ρωτήσεις!!! :rolleyes:

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
πάσο μου και μου έβγαλε με το δικό του μην ξέροντας ότι περνάνε και το ονοματεπώνυμο στο εισητήριο..(Αλήθεια από πότε το κάνουν αυτό? τελευταία φορά που ΄χα ταξιδέψει με ΚΤΕΛ το Πάσχα δεν είδα ονοματεπώνυμο πάνω στο εισητήριο :S)θα ΄χω πρόβλημα αύριο στον έλεγχο εισητηρίων ή άμα τους εξηγήσω θα δείξουν κατανόηση; :P  :think:

δεν ξέρω αλλά παλιά που είχα πάει με φοιτητοκατάσταση σε μύκονο τα εισητηρια του πλοίου όμως κανένας δεν είχε το δικό του όνομα πάνω στο εισητήριο του... εγώ για να φανταστείς νομίζω το εισητήριο μου είχε γυναικείο όνομα... τώρα για κτελ δεν γνωρίζω...  :think:

barozo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
32
Like
0
Πόντοι
601

για να τρεξει ο τυπος να σου βγαλει εισητηριο και πανω στη βιασυνη του να βαζει και λαθος στοιχεια φαντασου ποσο θελει να σε ξεφορτωθει :grin:
αραγε σε ποιο στουντιακι θα χτυπησει αυριο ο παιχτης :think: :2funny:

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
για να τρεξει ο τυπος να σου βγαλει εισητηριο και πανω στη βιασυνη του να βαζει και λαθος στοιχεια φαντασου ποσο θελει να σε ξεφορτωθει :grin:

μαντόνα.....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Μόνο μην χάσει το λεωφορείο η κάργια!!!

Φαντάσου ξενέρωμα να θες να πηδήξεις αλλού,να έχεις στείλει την γκόμενα γι' αυτόν τον λόγο κ να σου επιστρέψει αμέσως!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
dark_eyes

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6

Κοίτα κει τι σκέφτηκε ο άνθρωπος.. :2funny: :2funny:
btw, δεν θα κάτσω να πω τι θα κάνει και τι δεν θα κάνει, αλλά πως να βγάλει
εισητήριο με τα στοιχεία μου, αφού δεν του ΄χα δώσει το πάσο μου λέμε... :idiot:

Επισκέπτης
Κοίτα κει τι σκέφτηκε ο άνθρωπος.. :2funny: :2funny:
btw, δεν θα κάτσω να πω τι θα κάνει και τι δεν θα κάνει, αλλά πως να βγάλει
εισητήριο με τα στοιχεία μου, αφού δεν του ΄χα δώσει το πάσο μου λέμε... :idiot:
Eίσαι σίγουρη ότι είναι πιστός;;;

Και μάλιστα τώρα που θα απουσιάζεις.... :grin:

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
συνηθως δε κοιτανε στα κτελ τι γραφει το εισιτηριο...οσες φορες εχω ταξιδεψει καμμια φορα δε κοιταγανε τι γραφει πανω ...το καλυτερο ειναι να παρεις ενα τηλεφωνο στα κτελ...

(παρεπιπτοντως ,στα κτελ γινονται απ τις καλυτερες γνωριμιες...δυο φορες μου χει τυχει γκομενα να αποχαιρετα τον ''καλο'' της και να μου παιζει ματιες ταυτοχρονα...)

violi x.x.

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.225
Δεν εχεις προβλημα.Στανταρ.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Λογικα θα σου ζητησουν μαζι με το εισητηριω και το φοιτιτικο πασο οποτε κουλ

OP
OP
dark_eyes

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Tα αλλότρια όχι,για το πουλί του μιλάμε!!! :cheesy:

Πολύ βαρετό συνέχεια να τρως πατσά ρε παιδί μου κ κάποια αλλαγή χρειάζεται!!! :tooth:

Ε ναι για αυτό ακριβώς το είπα το κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια..
Που ξέρεις ότι αυτός είναι αυτής της νοοτροπίας;  :grin:

(παρεπιπτοντως ,στα κτελ γινονται απ τις καλυτερες γνωριμιες...δυο φορες μου χει τυχει γκομενα να αποχαιρετα τον ''καλο'' της και να μου παιζει ματιες ταυτοχρονα...)

Πράγματι, το ΄χω παρατηρήσει αυτό.. :cheesy:

Δεν εχεις προβλημα.Στανταρ.

thanks!! Την ήθελα μια τέτοια απάντηση.. :thumbsup:

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ειναι τρομερο παντως...πηγαινε φανταρος ο τυπος και η αλλη η ξεκωλη εψαχνε αντικαταστατη ,ακομα δεν ειχε ανεβει ο αλλος...

OP
OP
dark_eyes

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Τα φαινόμενα που λένε..... :2funny:

Καλά θα του προτείνω την μαντόνα και αν με ρωτήσει πως μου ΄ρθε θα του πω ότι ρώτησα στο bou και μου το ΄πανε..
Να ΄χει και ένα μπούσουλα ο άνθρωπος, μην πάει στα τυφλά τελείως.. :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom