raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.214
- Πόντοι
- 5.006
Η Ελλεεινική Δικαιοσύνη είναι το επιχείρημά σου;
Θα μας σκάσεις στα γέλια ρε συ Τάκη!
Όχι τυπε, το σδνα και ο θωμαιδης είναι το επιχείρημα μου...
Η Ελλεεινική Δικαιοσύνη είναι το επιχείρημά σου;
Θα μας σκάσεις στα γέλια ρε συ Τάκη!
Όχι τυπε, το σδνα και ο θωμαιδης είναι το επιχείρημα μου...
Τάκη θα έχουμε πολύ γέλιο με τις μαλαματινες...άφθονο γαμησι..Ο άλλος υποβιβάστηκε πριν 1 μήνα λόγω πολύιδιοκτησίας και μου βάζει συνομιλία του 2012...
Αντε να βγει στην φορά και το σκάνδαλο του Κοσκωτά μπας και ξεχαστεί η Ξάνθη...
Ρε τους φουκαράδες, πως τους καταντήσαμε έτσι...
στρατάρχης η στρατεγκο της τρύπας αδελφε...ο πειραιας εχει σπειρει στο μπουρδελο σου παλιομαλακα....απο εκει εχεις βγει
αδερφε αν παμε και αγωνιστικα πληροφοριες που ερχονται απο σαλονικη ειναι οτι τρεμουν γιατι με την καραντινα του εχει πρηστει τοσο του ελ αραμπι που για να γλυτωσουν θα θελουν προπονητη τον τσιορδαΤάκη θα έχουμε πολύ γέλιο με τις μαλαματινες...άφθονο γαμησι..
Τάκη θα έχουμε πολύ γέλιο με τις μαλαματινες...άφθονο γαμησι..
εγω στο εχω πει καιρο τωρα....μην της πιεζειςΕγω έχω αρχίσει να τους λυπαμαι πάντως.. Άμα είναι να κλαταρουν από τα ψυχολογικά, ας το ξεχάσουμε το θέμα της Ξάνθης, ότι έγινε έγινε και ας πάμε παρακάτω.. Ο μπαοκ δεν αγόρασε την Ξάνθη και όλα καλά..
ο απλας ο σαβιντι πληρώνει καργα για cas λέει εξπρές ..Εγω έχω αρχίσει να τους λυπαμαι πάντως.. Άμα είναι να κλαταρουν από τα ψυχολογικά, ας το ξεχάσουμε το θέμα της Ξάνθης, ότι έγινε έγινε και ας πάμε παρακάτω.. Ο μπαοκ δεν αγόρασε την Ξάνθη και όλα καλά..
Ήμουν με ΦΑΚΙΡΗ για μπέργκερ κ μετά περπάτημα!Ρε μπουχε Μαλέα πίνεις πάλι σούρα είσαι..