alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.291
- Πόντοι
- 8.006
Ποστ εντελως ανευ ουσιας, απλως δηλωτικο παρουσιας.Χαχαχαχα εντελώς.
Ποστ εντελως ανευ ουσιας, απλως δηλωτικο παρουσιας.Χαχαχαχα εντελώς.
Γαμάτος ο Λάκης
Φίλε,θύμησε μου πόσο χρονών είσαι ρε;
Σχεδόν όλες τύπε.οι γεωργιανές είναι ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΑΡΕΣ...ΚΑΙ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ (οπως ολο το εθνος) ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΕΣ ΣΑΝ ΤΙΣ ΡΩΣΣΟΠΟΝΤΙΕΣ....
19Γαμάτος ο Λάκης
Φίλε,θύμησε μου πόσο χρονών είσαι ρε;
Θα δεχονται λεει.Έχει ήδη σπάσει.
Απλα τον αφήνουμε να κυκλοφορεί για να μας διασκεδάζει.
Υ.Γ.1. Ρε παπάρα Λάκη, μας έσπασες τα @@. Πες πόση είναι η εισφορά στον ΟΑΕΔ να σου τα δώσω εγώ.
Υ.Γ.2. Που να σου χρωστούσαν και επιστροφή φόρου. Βλέπω να κλείνουμε διετία και να μην έχουμε πάρει πίσω τίποτε. Δηλαδή τι να πούμε που δανείζουμε άτοκα το κράτος; Και δεν δέχονται και συμψηφισμό .....
19
δεν μεγαλώνω άλλο ...
19
δεν μεγαλώνω άλλο ...
Έχει ήδη σπάσει.
Απλα τον αφήνουμε να κυκλοφορεί για να μας διασκεδάζει.
Υ.Γ.1. Ρε παπάρα Λάκη, μας έσπασες τα @@. Πες πόση είναι η εισφορά στον ΟΑΕΔ να σου τα δώσω εγώ.
Υ.Γ.2. Που να σου χρωστούσαν και επιστροφή φόρου. Βλέπω να κλείνουμε διετία και να μην έχουμε πάρει πίσω τίποτε. Δηλαδή τι να πούμε που δανείζουμε άτοκα το κράτος; Και δεν δέχονται και συμψηφισμό .....
Σχεδόν όλες τύπε.
Έχει και καλά σκαριά,ετοιμογάμητα.
οι πιο πολλες εχουν και μυτη μπουγατσομαχαιρο τυπεοι γεωργιανές είναι ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΑΡΕΣ...ΚΑΙ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ (οπως ολο το εθνος) ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΕΣ ΣΑΝ ΤΙΣ ΡΩΣΣΟΠΟΝΤΙΕΣ....
Έχω φάει μία που ήταν χελώνα-Μπόλτ τύπεσα να μου λες οτι υπαρχει μια γρηγορη χελωνα..καπου εκει εξω....
Ποστ εντελως ανευ ουσιας, απλως δηλωτικο παρουσιας.
σα να μου λες οτι υπαρχει μια γρηγορη χελωνα..καπου εκει εξω....
Ωχου μωρε, δεν μπορουμε πια να σε πειραξουμε λιγακι...αμεσως φορτωνεις.Ναι 14Κ μηνύματα είναι μες την ουσία και σοβαρότητα.
Άσε μας ρε Άλεξ, μου ζαλίζεις τον έρωτα κάθε φορά.
Τι να γινει βρε τυπισσα.κι απ ολους στον κοσμο
αυτους βρηκαμε να μαζεψουμε εδω περα!
γιατί παίρνεις επιστροφή ρε παπάρι ;;;;
επειδή είσαι πρασινορουφιάνος ;;;;;;;;;
ποτέ δεν έχω πάρει επιστροφή .....
και τα χαράτσια μου βγαίνουν πάνω από 30.000€
γαμιόλη
γαμώ το ΠΑΣΟΚ σας
Γιατί όχι?
Άλλωστε δε χρησιμοποιώ ποτέ βαριές γομώσεις. Στο λαγό βάζω το semi magnum (40gr) της ΑΑΑ το χειμώνα
τι διαμετρο σκαγια? πολυ ειναι 40.
επρεπε να σε πετυχει ο αρκανς στα καλα του αντιγονειτορ