ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 27.783
- Πόντοι
- 34.538
Τι αγαμητη ρε συ?Κομπλεξικη αγαμητη λεσβία...και ο καθένας βγάζει το συμπέρασμα του...
Τρια παιδια δεν εχει αυτη?
Τι αγαμητη ρε συ?Κομπλεξικη αγαμητη λεσβία...και ο καθένας βγάζει το συμπέρασμα του...
Εγινε το δικαστηριο στην Πατρα ή στο Αιγιο μετα απο μερικα χρονια. Η μεγαλυτερη ποινη που επεσε ηταν 18 χρονια φυλακη σε κανα 2 και οι υπολοιποι μικροτερες ποινες. Πολλοι αθωοθηκαν. Τα θυμαμαι γιατι ο πατερας μου κρατουσε εφημεριδες της εποχης . Μετα φροντισαν να το θαψουν σιγα σιγα ωστε να καθαρισει το ονομα του χωριου.8χρονα και 10χρονα αγοράκια ήταν το σκηνικό,τα είχανε καταγαμήσει.
Ήταν εμπλεκόμενος και ιερωμένος με εξουσία και συγγενής με το 1 παιδί.....
Θάφτηκε στην πορεία η υπόθεση....
Η περιοχή ειναι φαση, γαμουμε γαμιομαστε.
Κοιτα μου εχουν πει για εναν τυπο που εβαζε τον σκυλο του να του γλυφει την πουτσα Τωρα αν ειναι αληθεια η ψεμα δεν ξερω.Μονο μεταξύ ανθρώπων;Ή και με άλλα είδη;
Καλορίζικη η ισοβίτισαΤο θέμα με την Μουρτζουκου έχει πάρει πλέον μεγάλη δημοσιότητα προβλέπω σε λίγες μέρες να την σέρνουν αλυσοδεμένη στον εισαγγελέα
Αν και στην επαρχια υπηρχαν πουτανες ολα θα ηταν αλλιως.Κοιτα μου εχουν πει για εναν τυπο που εβαζε τον σκυλο του να του γλυφει την πουτσα Τωρα αν ειναι αληθεια η ψεμα δεν ξερω.
Τα Δουνέικα είναι που πήγαινε η αιμομιξία σύννεφο.ΘΥμαμαι οτι κατι ειχε γινει στα Δουνεικα την δεκαετια του 80 οταν ημουν μικρο παιδι αλλα δεν ξερω ακριβως τι. Στην Αθηνα παντως ο πληθυσμος εχει αρνητικη αποψη για τους πυργιωτες.
Όμως το προβάλλουν συνέχεια όπως και την Πισπιρίγκου για να σας αποπροσανατολίσουν από θέματα καυτά όπως είναι η ακρίβεια, το χάλι της δημόσιας υγείας, το ξεπούλημα του Αιγαίου κτλ.