Νέα

Ειναι υποχρεωτικο να πας εφεδρος αξιωματικός ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Carnivore
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 184
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Carnivore

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
1
Γεια χαρα συναγωνιστές. Μου ρθε χαρτι για ΥΕΑ στο Ναυπλιο αλλα φυσικα δεν θελω να παω σαν ΥΕΑ και για τους 5 εξτρα μηνες που δεν βρίσκω λογο να τους κανω, αλλα και γτ με τη δουλεια μου βοηθουσα οικονομικά στο σπιτι και τωρα οι δικοι μου θα ειναι ενα μιθσο μειον. Θα ειναι που θα ειναι 9 μηνες, το κερατιατικο με τους 5 επιπλεον θα προτιμούσα να το αποφυγω. Ωστοσο εχω ακουσει οτι συνηθως τους ΥΕΑ τους βαζουν με το ζορι.  :fuck1:

Ειμαι και απόφοιτος ΑΕΙ και ειναι πιο δυσκολα τα πραγματα γτ παιρνω επιπλεον βαθμολογια (αμαν με τα πτυχια μου...)

Ευχαριστω!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ευκολο μαν

στα ψυχολογικα τεστ γραψε οτι εισαι ο θεος και οτι δεν πατας τα πλακακια αλλα περπατας αναμεσα

επισης μπορεις να αποτυχεις απλα στα αγωνισματα

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.949
Πόντοι
2.606
Τυπε εισαι σίγουρος έχεις τελειώσει ΑΕΙ ?  :think:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Γεια χαρα συναγωνιστες. Μου ρθε χαρτι για ΥΕΑ στο Ναυπλιο αλλα φυσικα δεν θελω να παω σαν ΥΕΑ και για τους 5 εξτρα μηνες που δεν βρισκω λογο να τους κανω, αλλα και γτ με τη δουλεια μου βοηθουσα οικονομικα στο σπιτι και τωρα οι δικοι μου θα ειναι ενα μιθσο μειον. Θα ειναι που θα ειναι 9 μηνες, το κερατιατικο με τους 5 επιπλεον θα προτιμουσα να το αποφυγω. Ωστοσο εχω ακουσει οτι συνηθως τους ΥΕΑ τους βαζουν με το ζορι.  :fuck1:

Ειμαι και αποφοιτος ΑΕΙ και ειναι πιο δυσκολα τα πραγματα γτ παιρνω επιπλεον βαθμολογια (αμαν με τα πτυχια μου...)

Ευχαριστω!
Σιγά να μη σε πέρνουν και με το ζόρι ρε μαν.ΥΕΑ προκρίνεσαι αν έχεις απολυτίριο  λυκείου...αν τους πέρναν υποχρεοτικά όλους....δίνεις και εξετάσεις για να περάσεις ΥΕΑ δεν σε πέρνουν έτσι.

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
απετυχε στην εκπαιδευση των ΥΕΑ και θα παρεις ποδι ως απλος στρατευσιμος !!!Δεν ειναι αναγκη να κανεις οτι σου πουν.....μπορεις να κοπεις απο την πρωτη μερα......ή ακομη καλυτερα να τους πεις ευθαρσως οτι δεν γουσταρεις.....απλα μετα ισως φας μεταθεση καπου μακρια εαν δεν σε πειραζει αυτο !!!!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Πηγαινε ΥΕΑ  ρε τυπε ποιο το προβλημα σου?

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
ευκολο μαν

στα ψυχολογικα τεστ γραψε οτι εισαι ο θεος και οτι δεν πατας τα πλακακια αλλα περπατας αναμεσα

επισης μπορεις να αποτυχεις απλα στα αγωνισματα

και στον οφθαλμίατρο διαβαζέ τα ολα θθθθθθθθθθθθθθθθθθθθθ   :grin:

OP
OP
C

Carnivore

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
1
τον διόρθωσε τον τίτλο δεν το πρόλαβες     ;)

Κατι δεν μου καθότανε

Πηγαινε ΥΕΑ  ρε τυπε ποιο το προβλημα σου?

Οι 5 επιπλεον μηνες (και το χώσιμο που τρωνε)
Αλλα το βασικότερο οτι για αυτους τους επιπλεον μηνες θα στερησω απο την οικογένεια μου ενα εξτρα εισόδημα.

gerontopsolos

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2013
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
1
δεν ειναι υποχρεωτικο να πας φανταρος γενικα

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166

Συνημμένα

• Φανταροι-καθαρισαν-την-παραλιακη-οδο-Ναυπλιου-Νεας-Κιου.jpg
    Φανταροι-καθαρισαν-την-παραλιακη-οδο-Ναυπλιου-Νεας-Κιου.jpg
    121,3 KB · Εμφανίσεις: 20

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
533
Like
77.988
Πόντοι
41.129
θες να κοπεις ; θα σε πανε για ριψη εκπαιδευτικης χειροβομβίδας... απλα κρατας την χειροβομβιδα και πετας την περονη.

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16

τύπε αυτοί είναι γιωτάδες   ;)

Επισκέπτης
Γεια χαρα συναγωνιστές. Μου ρθε χαρτι για ΥΕΑ στο Ναυπλιο αλλα φυσικα δεν θελω να παω σαν ΥΕΑ και για τους 5 εξτρα μηνες που δεν βρίσκω λογο να τους κανω, αλλα και γτ με τη δουλεια μου βοηθουσα οικονομικά στο σπιτι και τωρα οι δικοι μου θα ειναι ενα μιθσο μειον. Θα ειναι που θα ειναι 9 μηνες, το κερατιατικο με τους 5 επιπλεον θα προτιμούσα να το αποφυγω. Ωστοσο εχω ακουσει οτι συνηθως τους ΥΕΑ τους βαζουν με το ζορι.  :fuck1:

Ειμαι και απόφοιτος ΑΕΙ και ειναι πιο δυσκολα τα πραγματα γτ παιρνω επιπλεον βαθμολογια (αμαν με τα πτυχια μου...)

Ευχαριστω!
τιμη σου θα ειναι να εισαι αξιωματικος..ασε που θα γλυτωσεις αγγαρειες και θα περασεις καλυτερα..θαχεις και μισθο! γνωμη μου ειναι να δεχτεις..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom