You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Είναι πρόβλημα που δεν ξέρω Αγγλικά;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα navara
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 18
- Εμφανίσεις 2K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Συντροφοι σας χαιρετω και σας ευχαριστω πολυ για ολες τις πληροφοριες αν και σχετικα μεγαλος (38) ειμαι πρωταρης στα cg και θα ηθελα μια πληροφορια: τα φτωχα Αγγλικα μου ειναι μεγαλο προβλημα για ραντεβου? Ευχαριστω πολυ.
όχι... άλλωστε οι περισσότερες τουρίστριες που μας επισκέπτονται... σκράπες είναι κι αυτές! Μην ανησυχείς... θα συννενοηθείται στην παγκόσμια γλώσσα του σώματος ;)
konstantinos765
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
μαθε τα βασικα... me alone... i fuck youΣυντροφοι σας χαιρετω και σας ευχαριστω πολυ για ολες τις πληροφοριες. Αν και σχετικα μεγαλος (38) ειμαι πρωταρης στα cg και θα ηθελα μια πληροφορια: τα φτωχα Αγγλικα μου ειναι μεγαλο προβλημα για ραντεβου? Ευχαριστω πολυ.
xristos1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Εγω πιστευω πως το προβλημα ειναι να μαθεις Αγγλικα σαν τη μητρικη σου γλωσσα.
Ειναι μαλακια γιατι σε ξεκοβει απο το εξωτερικο που ειναι ολο το παιχνιδι.
πολυ χρησιμο επισης .....me now fuck you again for freeμαθε τα βασικα... me alone... i fuck you
Επισκέπτης
Poliglota .
μπορεις να περνεις και ενα κασετοφωνακι στο δωματιο να επαναλαμβανει ""you are beautiful i love you, you are beautiful i love you"".....Poliglota .
konstantinos765
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
πολυ χρησιμο επισης .....me now fuck you again for free
xristos1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Η λυση ειναι να ξερεις Αγγλικα-Ρωσικα-Τσεχικα ......
Εκει ειναι τα μουνια......
φιλε navara που ανοιξες το θεμα παρακολουθεις αυτα τα χρησιμα που σου λεμε η εμεις τα λεμε εμεις τα ακουμε .....""you are beautiful i love you, you are beautiful i love you""Συντροφοι σας χαιρετω και σας ευχαριστω πολυ για ολες τις πληροφοριες. Αν και σχετικα μεγαλος (38) ειμαι πρωταρης στα cg και θα ηθελα μια πληροφορια: τα φτωχα Αγγλικα μου ειναι μεγαλο προβλημα για ραντεβου? Ευχαριστω πολυ.
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Εγω πιστευω πως το προβλημα ειναι να μαθεις Αγγλικα σαν τη μητρικη σου γλωσσα.
εχεις δικιο Χριστο!και τα Ισπανικα ειναι πολυ χρησιμα!εδω Τουρκικα αρχισα να μαθαινω!Ρωσσικα εννοειται οτι πρεπει να ξερεις!οσο για τα Αγγλικα στο εξωτερικο(εκτος Ρωσσιας που δεν μιλαει σχεδον κανεις)ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΤΡΙΚΗ ΣΟΥ ΓΛΩΣΣΑ!Ρωσσικα εννοειται οτι πρεπει να ξερεις αν δεν ξερεις χανεις της περισσοτερες γυναικες!Η λυση ειναι να ξερεις Αγγλικα-Ρωσικα-Τσεχικα ......
lefteris38
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 843
- Πόντοι
- 96
Γαμα τη γειτονισα σου τη Μαρικα και ασε τις αλλοδαπες, κλωνοπαπαρα που εφτιαξες προφιλ για να μας πεις οτι δεν ξερεις Αγγλικα. ε κλωνοπαραραΣυντροφοι σας χαιρετω και σας ευχαριστω πολυ για ολες τις πληροφοριες. Αν και σχετικα μεγαλος (38) ειμαι πρωταρης στα cg και θα ηθελα μια πληροφορια: τα φτωχα Αγγλικα μου ειναι μεγαλο προβλημα για ραντεβου? Ευχαριστω πολυ.
xristos1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
εχεις δικιο Χριστο!και τα Ισπανικα ειναι πολυ χρησιμα!εδω Τουρκικα αρχισα να μαθαινω!Ρωσσικα εννοειται οτι πρεπει να ξερεις!οσο για τα Αγγλικα στο εξωτερικο(εκτος Ρωσσιας που δεν μιλαει σχεδον κανεις)ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΤΡΙΚΗ ΣΟΥ ΓΛΩΣΣΑ!Ρωσσικα εννοειται οτι πρεπει να ξερεις αν δεν ξερεις χανεις της περισσοτερες γυναικες!
Ναι τα Ισπανικα ειναι πολυ χρησιμα μιλιουνται στη Λατινικη Αμερικη που εχει μεγαλο ευρος.......
μοιαζουν και με τα Ρουμανικα?
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
πολυ!εγω με τα Ισπανικα καταλαβαινω αρκετα Ρουμανικα αν μιλανε αργα.αν ξερεις Ρουμανικα ειναι πολυ ευκολο να μαθεις Ισπανικα.και οι περισσοτεροι Ιταλοι μιλανε Ισπανικα.αν πανε 2 μηνες Κουβα τα μαθανε δεν θελουν και παραπανω!εγω Ιταλια με τα Ισπανικα συνεννοουμε ανετα ακομα και με Ιταλους που δεν ξερουν Ισπανικα δεν ειναι δυσκολο να συνεννοηθεις γιατι μοιαζουν παρα πολυ!Ναι τα Ισπανικα ειναι πολυ χρησιμα μιλιουνται στη Λατινικη Αμερικη που εχει μεγαλο ευρος.......
Συντροφοι σας χαιρετω και σας ευχαριστω πολυ για ολες τις πληροφοριες. Αν και σχετικα μεγαλος (38) ειμαι πρωταρης στα cg και θα ηθελα μια πληροφορια: τα φτωχα Αγγλικα μου ειναι μεγαλο προβλημα για ραντεβου? Ευχαριστω πολυ.
κοίτα, και ο Μελισσανίδης δεν ξέρει γρί Αγγλικά και είναι εισηγμένος στο ΧΑ Ν.Υ.
φαντάζομαι ότι για ένα γαμησάκι, δεν χρειάζεσαι και <650 στο GMAT....
Βουρρρρρ
lefteris38
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 843
- Πόντοι
- 96
Τα Ρουμανικα ειναι λατινογενης γλωσσα οπως και τα Ιταλικα, Ισπανικα, Γαλλικα, Πορτογεζικα.Ναι τα Ισπανικα ειναι πολυ χρησιμα μιλιουνται στη Λατινικη Αμερικη που εχει μεγαλο ευρος.......
Δειτε ομοιότητα:
πως σε λενε? "Κομο σε γιαμα" στα Ισπανικα, "Κουμ τε κεαμα" στα Ρουμανικα.
imaginas.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 616
πως σε λενε? "Κομο σε γιαμα" στα Ισπανικα,
Como te llamas=πώς λέγεσαι (εσύ).