Νέα

Είναι πρόβλημα που δεν ξέρω Αγγλικά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα navara
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

navara

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Συντροφοι σας χαιρετω  και σας ευχαριστω πολυ για ολες τις πληροφοριες. Αν και σχετικα μεγαλος (38) ειμαι πρωταρης στα cg και θα ηθελα μια πληροφορια: τα φτωχα Αγγλικα μου ειναι μεγαλο προβλημα για ραντεβου? Ευχαριστω πολυ.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Συντροφοι σας χαιρετω  και σας ευχαριστω πολυ για ολες τις πληροφοριες αν και σχετικα μεγαλος (38) ειμαι πρωταρης στα cg και θα ηθελα μια πληροφορια: τα φτωχα Αγγλικα μου ειναι μεγαλο προβλημα για ραντεβου? Ευχαριστω πολυ.

όχι... άλλωστε οι περισσότερες τουρίστριες που μας επισκέπτονται... σκράπες είναι κι αυτές! Μην ανησυχείς... θα συννενοηθείται στην παγκόσμια γλώσσα του σώματος ;)

konstantinos765

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Συντροφοι σας χαιρετω  και σας ευχαριστω πολυ για ολες τις πληροφοριες. Αν και σχετικα μεγαλος (38) ειμαι πρωταρης στα cg και θα ηθελα μια πληροφορια: τα φτωχα Αγγλικα μου ειναι μεγαλο προβλημα για ραντεβου? Ευχαριστω πολυ.
μαθε τα βασικα... me alone... i fuck you

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Εγω πιστευω πως το προβλημα ειναι να μαθεις Αγγλικα σαν τη μητρικη σου γλωσσα.

Ειναι μαλακια γιατι σε ξεκοβει απο το εξωτερικο που ειναι ολο το παιχνιδι.

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Η λυση ειναι να ξερεις Αγγλικα-Ρωσικα-Τσεχικα ......

Εκει ειναι τα μουνια......

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Δοκιμάστε και το : Me Tarzan, you Jane και πείτε τι έγινε ...

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
  φιλε navara που ανοιξες το θεμα παρακολουθεις αυτα τα χρησιμα που σου λεμε η εμεις τα λεμε εμεις τα ακουμε  .....""you are beautiful i love you,  you are beautiful i love you""

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εγω πιστευω πως το προβλημα ειναι να μαθεις Αγγλικα σαν τη μητρικη σου γλωσσα.

Ειναι μαλακια γιατι σε ξεκοβει απο το εξωτερικο που ειναι ολο το παιχνιδι.
Η λυση ειναι να ξερεις Αγγλικα-Ρωσικα-Τσεχικα ......

Εκει ειναι τα μουνια......
εχεις δικιο Χριστο!και τα Ισπανικα ειναι πολυ χρησιμα!εδω Τουρκικα αρχισα να μαθαινω!Ρωσσικα εννοειται οτι πρεπει να ξερεις!οσο για τα Αγγλικα στο εξωτερικο(εκτος Ρωσσιας που δεν μιλαει σχεδον κανεις)ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΤΡΙΚΗ ΣΟΥ ΓΛΩΣΣΑ!Ρωσσικα εννοειται οτι πρεπει να ξερεις αν δεν ξερεις χανεις της περισσοτερες γυναικες!

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Γαμα τη γειτονισα σου τη Μαρικα και ασε τις αλλοδαπες, κλωνοπαπαρα που εφτιαξες προφιλ για να μας πεις οτι δεν ξερεις Αγγλικα. ε κλωνοπαραρα  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
εχεις δικιο Χριστο!και τα Ισπανικα ειναι πολυ χρησιμα!εδω Τουρκικα αρχισα να μαθαινω!Ρωσσικα εννοειται οτι πρεπει να ξερεις!οσο για τα Αγγλικα στο εξωτερικο(εκτος Ρωσσιας που δεν μιλαει σχεδον κανεις)ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΤΡΙΚΗ ΣΟΥ ΓΛΩΣΣΑ!Ρωσσικα εννοειται οτι πρεπει να ξερεις αν δεν ξερεις χανεις της περισσοτερες γυναικες!

Ναι τα Ισπανικα ειναι πολυ χρησιμα μιλιουνται στη Λατινικη Αμερικη που εχει μεγαλο ευρος.......

μοιαζουν και με τα Ρουμανικα?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ναι τα Ισπανικα ειναι πολυ χρησιμα μιλιουνται στη Λατινικη Αμερικη που εχει μεγαλο ευρος.......

πολυ!εγω με τα Ισπανικα καταλαβαινω αρκετα Ρουμανικα αν μιλανε αργα.αν ξερεις Ρουμανικα ειναι πολυ ευκολο να μαθεις Ισπανικα.και οι περισσοτεροι Ιταλοι μιλανε Ισπανικα.αν πανε 2 μηνες Κουβα τα μαθανε δεν θελουν και παραπανω!εγω Ιταλια με τα Ισπανικα συνεννοουμε ανετα ακομα και με Ιταλους που δεν ξερουν Ισπανικα δεν ειναι δυσκολο να συνεννοηθεις γιατι μοιαζουν παρα πολυ!

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616

κοίτα, και ο Μελισσανίδης δεν ξέρει γρί Αγγλικά και είναι εισηγμένος στο ΧΑ Ν.Υ. :boobies:

φαντάζομαι ότι για ένα γαμησάκι, δεν χρειάζεσαι και <650 στο GMAT....

Βουρρρρρ :rockon:

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96

Τα Ρουμανικα ειναι λατινογενης γλωσσα οπως και τα Ιταλικα, Ισπανικα, Γαλλικα, Πορτογεζικα.
Δειτε ομοιότητα:
πως σε λενε? "Κομο σε γιαμα" στα Ισπανικα, "Κουμ τε κεαμα" στα Ρουμανικα.

player george

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
1
?como te llamas? εσενα
?como se llama? εσας
?como son llamamos? εμεις
?como os llamais? εσεις