Νέα

Είναι πολύ πορνιάρα η Αθήνα;;;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Slavyanka Delicatessen
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
13
Πόντοι
5.760
Ισχυει έχω το ίδιο θέμα. Οταν ειμαι επαρχια η όρεξη για μπουρδελοκαταστασεις δεν ειναι ιδια πέφτει κατα πολύ

Μόλις όμως μπαίνω αθήνα κάτι ξυπνάει μεσα μου και έχω πελώρια ανάγκη για μπουρδελιάρικη ηδονή  :rockon:

:erection:

Ενδεχομένως αυτό να είναι γιατί Αθήνα είναι η πόλη σου και ξέρεις που και πως να κινηθείς... Σε άγνωστο τόπο ελλοχεύουν κίνδυνοι για αποτυχία (πεταμένα λεφτά) ή / και αδυναμία εξεύρεσης γενικά ... Αυτός ο παράγοντας ίσως μας εππηρεάζει  και μας απόθαρρύνει υποσυνείδητα...

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.360
Πόντοι
506
Ενδεχομένως αυτό να είναι γιατί Αθήνα είναι η πόλη σου και ξέρεις που και πως να κινηθείς... Σε άγνωστο τόπο ελλοχεύουν κίνδυνοι για αποτυχία (πεταμένα λεφτά) ή / και αδυναμία εξεύρεσης γενικά ... Αυτός ο παράγοντας ίσως μας εππηρεάζει  και μας απόθαρρύνει υποσυνείδητα...
η πολη μου για την ακριβεια ειναι η λαρισα

στην αθηνα σπουδαζω

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
εχετε τις ιδιες καυλες ανεξαρτήτως του που βρίσκεστε?

προσωπικα, ανέκαθεν οποτε ημουν εκτος αθηνων ειχα πολύ λιγοτερες καυλες

και μολις εφτανα παλι αθηνα φουντωνα!

Συμβαινει ακριβως το αντιθετο, οι ταυλες ανεβαινουν οταν ο ανθρωπος ειναι στο φυσικο του περιβαλλον.

OP
OP
Slavyanka Delicatessen

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Συμβαινει ακριβως το αντιθετο, οι ταυλες ανεβαινουν οταν ο ανθρωπος ειναι στο φυσικο του περιβαλλον.
αμα ηταν ετσι ρε μεγαλε τα μπουρδελα θα χαν ανοιχτα πατζουρια και στους τοιχους φωτος από λιβαδια και προβατα :boff: :boff: :boff:

lexritis

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2015
Κριτικές
2
Like
488
Πόντοι
26
αμα ηταν ετσι ρε μεγαλε τα μπουρδελα θα χαν ανοιχτα πατζουρια και στους τοιχους φωτος από λιβαδια και προβατα :boff: :boff: :boff:

κι ομως ετοιμολογικα το μπουρδελο σημαινει "διπλα στο ποταμι" ... δλδ μες τη φυση

ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom