Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
ντοπα με πορνες δεν πανε οσοι είναι αντικουκουtsina με πορνες πανε οσοι ειναι κουκου![]()
ντοπα με πορνες δεν πανε οσοι είναι αντικουκουtsina με πορνες πανε οσοι ειναι κουκου![]()
μια χαμενη νεοτητα ιντερνετ πορνες νικνειμς μοναχικα βραδια
![]()
τύπε νόμιζα οτι μόνο εγώ έχω αυτό το θέμα![]()
τυπε με το που κατεβω απ το αμαξι σηκωνει μπαιρακι λεμετύπε νόμιζα οτι μόνο εγώ έχω αυτό το θέμα![]()
τυπε με το που κατεβω απ το αμαξι σηκωνει μπαιρακι λεμε
σα να ξυπναω νιωθω![]()
ετσι τυπε μουτυπε με το που κατεβω απ το αμαξι σηκωνει μπαιρακι λεμε
σα να ξυπναω νιωθω![]()
Ισχυει έχω το ίδιο θέμα. Οταν ειμαι επαρχια η όρεξη για μπουρδελοκαταστασεις δεν ειναι ιδια πέφτει κατα πολύ
Μόλις όμως μπαίνω αθήνα κάτι ξυπνάει μεσα μου και έχω πελώρια ανάγκη για μπουρδελιάρικη ηδονή
![]()
η πολη μου για την ακριβεια ειναι η λαρισαΕνδεχομένως αυτό να είναι γιατί Αθήνα είναι η πόλη σου και ξέρεις που και πως να κινηθείς... Σε άγνωστο τόπο ελλοχεύουν κίνδυνοι για αποτυχία (πεταμένα λεφτά) ή / και αδυναμία εξεύρεσης γενικά ... Αυτός ο παράγοντας ίσως μας εππηρεάζει και μας απόθαρρύνει υποσυνείδητα...
εχετε τις ιδιες καυλες ανεξαρτήτως του που βρίσκεστε?
προσωπικα, ανέκαθεν οποτε ημουν εκτος αθηνων ειχα πολύ λιγοτερες καυλες
και μολις εφτανα παλι αθηνα φουντωνα!
αμα ηταν ετσι ρε μεγαλε τα μπουρδελα θα χαν ανοιχτα πατζουρια και στους τοιχους φωτος από λιβαδια και προβαταΣυμβαινει ακριβως το αντιθετο, οι ταυλες ανεβαινουν οταν ο ανθρωπος ειναι στο φυσικο του περιβαλλον.
αμα ηταν ετσι ρε μεγαλε τα μπουρδελα θα χαν ανοιχτα πατζουρια και στους τοιχους φωτος από λιβαδια και προβατα![]()
![]()
![]()
τουλάχιστον γραφω το ετυμολογικα με υκι ομως ετοιμολογικα το μπουρδελο σημαινει "διπλα στο ποταμι" ... δλδ μες τη φυση
ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ
τουλάχιστον γραφω το ετυμολογικα με υ
τουλάχιστον γραφω το ετυμολογικα με υ
Και βάζεις τόνους όπου γουστάρεις.![]()
τρωει τονο με μπασματι για το τζυμ
για πες μας τις ριζες του μπουρδελουκι ομως ετοιμολογικα το μπουρδελο σημαινει "διπλα στο ποταμι" ... δλδ μες τη φυση
ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ
Τόνο με μπασμάτι;
Το ρύζι του ΜΑΛΑΚΑ.
ποσα κανεις παγκο