Νέα

Είναι μερικές....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
To θέμα δεν είναι μόνο αν κερατώσει η γυναίκα του τον RavenM.
Αυτο είναι το λιγότερο.
Το τραγικό θα είναι αν τυχαία ανακαλύψει κάποτε την αλήθεια.
Γιατι όσο και να προφυλάσσεται κάποιος η στραβή μπορεί να γίνει και αν η σχέση μεταξυ συζυγων δεν είναι τυπική αλλα ουσιαστικη,η αλήθεια θα προκαλέσει πολύ πόνο.
Αν ενας γάμος είναι συμβατικος τα πραγματα ειναι καλύτερα.

vasani

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Γιατι όσο και να προφυλάσσεται κάποιος η στραβή μπορεί να γίνει και αν η σχέση μεταξυ συζυγων δεν είναι τυπική αλλα ουσιαστικη,η αλήθεια θα προκαλέσει πολύ πόνο.
Αν ενας γάμος είναι συμβατικος τα πραγματα ειναι καλύτερα.
Πόσο ουσιαστική μπορεί να είναι ρε αδερφέ όταν η περικοκλάδα πάει σύννεφο?

TASOULHSKAL

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Πόσο ουσιαστική μπορεί να είναι ρε αδερφέ όταν η περικοκλάδα πάει σύννεφο?
μη μπερδευεις την οικογενεια με τη διασκεδαση αν ηταν ολοι οι παντρεμενοι με ουσιαστικη σχεση να μην κανουμε αρπαχτες ειμαστε για κλαματα..εγω προσωπικα οταν ειμαι καλα με τη γυναικα μου γαμαω καλυτερα αλλες αν δεν ειμαι καλα η ψυχολογια μου ειναι πολυ κατω

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
Διαφωνώ με το RavenM όσον αφορά τη γυναίκα hobby fucker. Έχει καρα-ανασφάλειες, βγάζει απωθημένα και ότι δε χάρηκε το σέξ όταν έπρεπε. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να το ψάχνει σε αυτή την ηλικία, χωρίς να υπολογίζει συνέπειες και πάντα με την ασφάλεια του κερατα (εκτός κ αν στραβώσει το πράγμα).

Από την πλευρά όλων εμάς που μαμάνε τέτοιες, ποσώς μας ενδιαφέρουν όλα αυτά. Όποιος/α κάνει τέτοια αναλαμβάνει την ευθύνη των επιλογών του/της. Εμείς την κάνουμε με ελαφρά και πάμε για την επόμενη περιπέτεια!

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
16
Raven, καλό βόλι !
Εύχομαι να εμφανιστεί μια φοβερή μουνάρα, η οποία θα σε βαλει κάτω και θα σου πιεί το ....σπέρμα με το μπουρί απο τη σόμπα .
Περιμένουμε ενημέρωση , εννοείται !

Αλήθεια , και γώ είχα την απορία που έχει χαθεί ο dur, και δεν ντρέπομαι να πώ ότι του είχα συμπαρασταθεί και στη φάση με την kaulitsa, όταν όλοι τον αμφισβητούσαν.....
Ελπίζω να μην ήταν μούφα η φάση (και ο ίδιος) , γιατί θυμάμαι τελευταία πως θα έστελνε υποτίθεται νέες φωτό, μαζί με εξώφυλο εφημερίδας για επαλήθευση....
Έκτοτε εγώ τουλάχιστον δεν τον ξαναείδα.....

Επισκέπτης
Ρε σύ RAVENM γίνονται και αυτά αλλά οι περισσότερες κοροϊδεύουν...και εγώ είχα μιλήσει με 1 ζευγάρι που ήθελε ο τύπος γαμιά για την γυναίκα του,είπε θα επικοινωνήσει αλλά...τζίφος.Τού έστειλα μυν,έπαιρνα τηλ(μετά από μέρες) αλλά τζίφος...και άλλες που έχουν προφίλ δεν απαντάνε σε διάφορα site ή είναι πουτάνες.... :headbang: :headbang: :headbang:
[/quote

φιλε εμενα μου ετυχε να βγω με δυο διαφορετικα ζευγαρια.και τις δυο φορες ενιωσα καπως ασχημα και παραξενα.με το πρωτο δεν εγινε τιποτα.με το δευτερο αφου βγηκαμε την πρωτη φορα με πηραν τηλεφωνο μετα απο λιγες μερες να βγουμε....αλλα πλεον το ειχα ξανασκεφτει και το απεφυγα.υπαρχουν οντως πολλες μουφες.αλλα μπορει να πεσεις στην εξαιρεση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom