Νέα

Είναι μερικές....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
που οντως είναι η χαρα του Hobby Fucker.....

Σε γνωστό σάιτ, εντοπιζω 37αρα, παντρεμενη, σωστες αναλογίες και προφίλ με σωστά Ελληνικά, δομημένο και σαφες.

Στο 2 μειλ, ζητα τηλ. Μιλάμε καμια ωρα. Ανταλλάσουμε και φωτο. Συμφωνούμε ότι αλληλογουστάρουμε. Μου λέει ευθέως ότι εχει 2 εραστές εκ των οποίον ο ενας μαλλον το χανει το παιχνιδι οπότε αδειάζει θέση... Μου δίνει ραντεβού μεσοβδομαδα σε καφε κοντα σε Χοτέλ ώστε αν εκ του συνεγγυς τα βρουμε, να παμε απευθείας...

3-4 τετοιες το χρόνο να βρισκαμε, η ζωή μας θα ήταν πολυ πιό εύκολη....

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
Οποία κατάπτωσις των αξιών!

Μα που οδηγούμεθα αλήθεια...

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Ρε σύ RAVENM γίνονται και αυτά αλλά οι περισσότερες κοροϊδεύουν...και εγώ είχα μιλήσει με 1 ζευγάρι που ήθελε ο τύπος γαμιά για την γυναίκα του,είπε θα επικοινωνήσει αλλά...τζίφος.Τού έστειλα μυν,έπαιρνα τηλ(μετά από μέρες) αλλά τζίφος...και άλλες που έχουν προφίλ δεν απαντάνε σε διάφορα site ή είναι πουτάνες.... :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
Ρε σύ RAVENM γίνονται και αυτά αλλά οι περισσότερες κοροϊδεύουν...και εγώ είχα μιλήσει με 1 ζευγάρι που ήθελε ο τύπος γαμιά για την γυναίκα του,είπε θα επικοινωνήσει αλλά...τζίφος.Τού έστειλα μυν,έπαιρνα τηλ(μετά από μέρες) αλλά τζίφος...και άλλες που έχουν προφίλ δεν απαντάνε σε διάφορα site ή είναι πουτάνες.... :headbang: :headbang: :headbang:

κοιτα, δεν δειχνει κατι τετοιο, πέρασε επιτυχως τα τεστ, δεν ειμαστε και πρωταρηδες αλλωστε. Σαφως τιποτα δεν αποκλειεται. Κοντος ψαλμός, αλλωστε. Όσον αφορά τα ζευγαρια, ειμαι εξαιρετικά επιφυλακτικός - έως αρνητικός. One to one στρέιτ fuck, να ειμαστε και σιγουροι...

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
κοιτα, δεν δειχνει κατι τετοιο, πέρασε επιτυχως τα τεστ, δεν ειμαστε και πρωταρηδες αλλωστε. Σαφως τιποτα δεν αποκλειεται. Κοντος ψαλμός, αλλωστε.
Ρίχτης και 1 απο εμάς εδώ...που σου ευχόμαστε....good luck!!!!

Επισκέπτης
να προσθέσω και κάτι...κυρίες που ξερουν τοσο καλά τι θέλουν και πως θα το αποκτήσουν ειναι συνηθως πετυχημενες επαγγελματικά, με παιδιά πάνω των 15 και (κατα εικόνα) εξαιρετικά ισορροπημένη οικογενειακη ζωή. Ρισκάρουν ελάχιστα και ειναι προσεκτικες. Ειναι θηλικές hobby fuckers. Δεν βγαζουν αποθημένα ούτε γαμιούνται για εκδίκηση, ανακτιση self esteem, καιλοιπές παπαριές/ανασφάλεις. Γαμιουνται σαν σκυλες και το απολαμβάνουν. Μετα το ντούς, το αύριο για αυτες ειναι μια νεα μέρα....

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
να προσθέσω και κάτι...κυρίες που ξερουν τοσο καλά τι θέλουν και πως θα το αποκτήσουν ειναι συνηθως πετυχημενες επαγγελματικά, με παιδιά πάνω των 15 και (κατα εικόνα) εξαιρετικά ισορροπημένη οικογενειακη ζωή. Ρισκάρουν ελάχιστα και ειναι προσεκτικες. Ειναι θηλικές hobby fuckers. Δεν βγαζουν αποθημένα ούτε γαμιούνται για εκδίκηση, ανακτιση self esteem, καιλοιπές παπαριές/ανασφάλεις. Γαμιουνται σαν σκυλες και το απολαμβάνουν. Μετα το ντούς, το αύριο για αυτες ειναι μια νεα μέρα....

Αγαπητέ φίλε,

αν παρεπιμπτόντως μία τέτοια πετυχημένη γυναίκα τύγχανε να είναι η γυναίκα σου, πώς θα αντιδρούσες;;;;

ΦΙΛΙΚΑ

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
να προσθέσω και κάτι...κυρί ες που ξερουν τοσο καλά τι θέλουν και πως θα το αποκτήσουν ειναι συνηθως πετυχημενες επαγγελματι κά, με παιδιά πάνω των 15 και (κατα εικόνα) εξαιρετικά ισορροπημέν η οικογενειακ η ζωή. Ρισκάρουν ελάχιστα και ειναι προσεκτικες . Ειναι θηλικές hobby fuckers. Δεν βγαζουν αποθημένα ούτε γαμιούνται για εκδίκηση, ανακτιση self esteem, καιλοιπές παπαριές. Γαμιουνται σαν σκυλες και το απολαμβάνου ν. Μετα το ντούς, το αύριο για αυτες ειναι μια νεα μέρα....

Kαι είναι συνήθως 30-45 - μες στην κάβλα  :grin:

Επισκέπτης
Αγαπητέ φίλε,

αν παρεπιμπτόντως μία τέτοια πετυχημένη γυναίκα τύγχανε να είναι η γυναίκα σου, πώς θα αντιδρούσες;;;;

ΦΙΛΙΚΑ

Αξιοπρεπώς. Όπως πάντα. Το έχω πει πλλλες φορές. Κάθε φορά που πηδάμε μία παντρεμενη, ενας νέος κερατάς γεννιέται. Κάποτε, θα έρθει και η σειρά μας. Απλά κάνουμε όλες τις απαραιτητες ενεργειες να ελαχιστοποιήσουμε την πιθανοτητα.

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Αξιοπρεπώς. Όπως πάντα. Το έχω πει πλλλες φορές. Κάθε φορά που πηδάμε μία παντρεμενη, ενας νέος κερατάς γεννιέται. Κάποτε, θα έρθει και η σειρά μας. Απλά κάνουμε όλες τις απαραιτητες ενεργειες να ελαχιστοποιήσουμε την πιθανοτητα.

Επομένως το θέμα είναι όχι αν είσαι κερατάς ( εφόσον είναι δεδομένο ) αλλά πόσο μεγάλος κερατάς είσαι.
ʼλλος λίγο , άλλος πολύ......

Οκ. Είναι μια άποψη....

Επισκέπτης
Επομένως το θέμα είναι όχι αν είσαι κερατάς ( εφόσον είναι δεδομένο ) αλλά πόσο μεγάλος κερατάς είσαι.
ʼλλος λίγο , άλλος πολύ......

Οκ. Είναι μια άποψη....

αν αυτο καταλαβες απο το ολο θρετ, μαλλον τα επικοινωνιάκα μου skills ειναι υπερτιμημένα...

Επισκέπτης
ελπίζω μην ειναι μια απο τις 5 που μπαινουν εδω και μας παρει πρέφα... :2funny:

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Mάλλον θα πρέπει να περιμένουμε νέο σήριαλ με φωτό με μπαταρίες.

Επισκέπτης
για ονομα...δεν κανουν τετοια οι σοβαρες hobby fuckers...αυτα μονο εδω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom