Νέα

Είναι η μπουρδελότσαρκα συμβατή με την ιδεολογία του σωστού κομμουνιστή?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jaygatsby
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 196
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Οι εκλογές άλλο έδειξαν.....

ekloges_17_6_2012_telika_apotelesmata.png

πες μας τωρα οτι ο συριζα ειναι κομμουνισμός να γελαμε μια βδομαδα

Επισκέπτης
πες μας τωρα οτι ο συριζα ειναι κομμουνισμός να γελαμε μια βδομαδα
Είναι σίγουρα πολύ πιο κοντά από την ΝΔ ή την Χ.Α. πάντως.........

Στις εκλογές είδαμε το (ακρο)δεξιό στοιχείο να συντρίβει το ακρο και κεντροαριστερό,το δε ΠΑΣΟΚ βαράει διάλυση.

Η Χ.Α. βρίσκεται σε άνοδο.....μάλλον δεν είναι η καλύτερη περίοδος για τις αριστερές και κομμουνιστικές ιδέες,δε νομίζεις?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Είναι σίγουρα πολύ πιο κοντά από την ΝΔ ή την Χ.Α. πάντως.........

Στις εκλογές είδαμε το (ακρο)δεξιό στοιχείο να συντρίβει το ακρο και κεντροαριστερό,το δε ΠΑΣΟΚ βαράει διάλυση.

Η Χ.Α. βρίσκεται σε άνοδο.....μάλλον δεν είναι η καλύτερη περίοδος για τις αριστερές και κομμουνιστικές ιδέες,δε νομίζεις?
Σε ποια ανοδο βρισκεται η Χ.Α. ρε τυπε.Μπορεις να το αναλυσεις αυτο;
Ο κοσμος καταλαβε πλεον τον πραγματικο ρολο αυτων των ραμολιμεντων,και εχουν μεινει ελαχιστοι
ανεγκεφαλοι να την υποστηριζουν.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.451
Πόντοι
366
Ναι,σε θεωρητικό επίπεδο ο Μαρξ είπε πως η επανάσταση θα γίνει με λουλουδούκια και πεταλουδίτσες σαν τους χίπις :2funny:
υπεραπλουστευεις τυπε
ο μαρξ αφησε τεραστια παρακαταθηκη στην επιστημονικη κοινοτητα, κι οσοι εχουν σπουδασει οικονομικες, κοινωνικες, και πολιτικες επιστημες...το γνωριζουν πολυ καλα

τωρα, το τι ειπε ο μαρξ και τι εκανε ο σταλινικος κομμουνισμος, ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο
σχετικα με τον μαρξισμο υπαρχει συγχηση αναμεσα και στους ιδιους τους μαρξιστες ΄η αυτους τελος παντων αυτων που εχουν ασχοληθει επιστημονικα μαζι του

Επισκέπτης
Ο κοσμος καταλαβε πλεον τον πραγματικο ρολο αυτων των ραμολιμεντων,και εχουν μεινει ελαχιστοι
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ PULSE(ό,τι πιο πρόσφατο):
gnklrh0.png

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.168
Πόντοι
5.015
Ευχαριστώ το μέλος jaygatsby που άνοιξε αυτό το θέμα με αφορμή την αντιπαράθεσή μου με τον Άρη Βελουχιώτη, χαίρομαι που αυτή η αντιπαράθεση έδωσε αφορμή για φιλοσοφικές αναζητήσεις μεταξύ μελών του site. Προσωπικά θα παρακολουθήσω το εν λόγω thread αλλά θα αποφύγω να σχολιάσω πολλά πράγματα και να εκφέρω πολιτική άποψη για λόγους αρχής, το δεν είναι ούτε το καταλληλότερο site για φιλοσοφικές και πολιτικές αναζητήσεις, ούτε πιστεύω ότι πολλά μέλη του έχουν τη δυνατότητα να εκφέρουν εμπεριστατωμένες απόψεις επί του θέματος λόγω της ένταξής τους σε συγκεκριμένη κοινωνική ομάδα (στην οποία εν μέρει ανήκω κι εγώ) κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Άλλωστε είναι γνωστό ότι 5 χρόνια τώρα που είμαι μέλος του site δεν έχω ποτέ αναμιχθεί σε threads με πολιτικό περιεχόμενο αν και θα μπορούσα καθώς αφ' ενός όπως είπα δεν πιστεύω ότι έχει νόημα, αφ' ετέρου δεν είναι καθόλου ασφαλές και φρόνιμο να αντιπαρατίθεσαι με nicknames πίσω απ' τα οποία δεν ξέρεις ποιος κρύβεται. Όποτε εξέφρασα πολιτική άποψη το έκανα εντελώς επιλεκτικά στα threads που συμμετέχω όταν έπεφταν στην αντίληψή μου απόψεις ακροδεξιές ή ρατσιστικές τις οποίες δεν μπορούσα να αφήσω να "πέσουν κάτω". Έτσι έγινε και τώρα, η κουβέντα ξεκίνησε με αφορμή κάποιο post που αναθεμάτιζε μαύρες καλντεριμιτζούδες σχετικά με το ότι τρώνε σε συσσίτιο του δήμου Αθηναίων υποτιμώντας τις φανερά. Επίσης μερικές μέρες νωρίτερα είχαν εκφρασθεί παρόμοια ρατσιστικά σχόλια εναντίον ενός Αλβανού φωτογράφου με αφορμή κάποιες φωτογραφίες του που είχαν αναρτηθεί στο thread για τις πιάτσες. Όσον αφορά την περίπτωσή μου αρχικά ξεκίνησα από στριπτιζάδικα - κωλόμπαρα (στα οποία συνεχίζω να πηγαίνω με μικρότερη βέβαια συχνότητα) και αρκετά αργότερα στράφηκα στον αγοραίο έρωτα για προσωπικούς λόγους που δε θα ήθελα να αναφέρω, χωρίς να σημαίνει όμως ότι είμαι και περήφανος γι' αυτό αν και η λάσπη με τραβούσε πάντα. Πιστεύω ότι αν τον καιρό που έκανα το άνοιγμα στον αγοραίο έρωτα δεν είχα περάσει μεγάλο διάστημα μόνος μου, μάλλον δε θα στραφόμουν ποτέ σ' αυτόν, πλέον έγινε συνήθεια χωρίς αυτό να σημαίνει πως έχω πάψει να πιστεύω στις σχέσεις. Εδώ οφείλω να εξομολογηθώ κάτι: Ενώ πάντα είχα συγκεκριμένες πολιτικές αντιλήψεις τις οποίες ανέφερε το μέλος που ξεκίνησε το thread και γενικά θεωρώ τον αγοραίο έρωτα μια νοσηρή κατάσταση, ομολογώ πως όποτε έβλεπα μπροστά μου γυμνή σάρκα ξεχνούσα και την ιδεολογία μου και τα πάντα, το πάθος για τη γυναίκα με τύφλωνε και σ' αυτό δεν μπορούσα ν' αντισταθώ. Παρ' όλ' αυτά, θέλω να πιστεύω πως ποτέ δε φέρθηκα άσχημα ή απαξιωτικά σε γυναίκα του χώρου, αντιθέτως όπως είχε πει και ο μεγάλος Ηλίας Πετρόπουλος (για τους γνώστες) "λατρεύω τις πουτάνες" και φροντίζω να τους δείχνω με κάθε τρόπο τη συμπάθειά μου, γενικά μ' ενδιέφεραν πάντοτε τα άτομα που η κοινωνία θέτει στο περιθώριο, οπότε η στάση μου απέναντι στις ιερόδουλες δε θα μπορούσε να είναι διαφορετική. Αυτό είναι το πρώτο και το τελευταίο post μου στο συγκεκριμένο thread, από εδώ και πέρα θα ποστάρω μόνο για θέματα σχετικά με γυναίκες του χώρου που αφορούν τους περισσότερους σ' αυτό το site. Παρακαλώ τα μέλη που συμμετείχαν στο thread να μη με ρωτήσουν πράγματα, δε θα απαντήσω. Επιπλέον θα αδιαφορήσω για προσβλητικά, ειρωνικά ή υποτιμητικά σχόλια σχετικά με το άτομό μου.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.451
Πόντοι
366
νυχτα τυποι  :sunglasses:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ευχαριστώ το μέλος jaygatsby που άνοιξε αυτό το θέμα με αφορμή την αντιπαράθεσή μου με τον Άρη Βελουχιώτη, χαίρομαι που αυτή η αντιπαράθεση έδωσε αφορμή για φιλοσοφικές αναζητήσεις μεταξύ μελών του site. Προσωπικά θα παρακολουθήσω το εν λόγω thread αλλά θα αποφύγω να σχολιάσω πολλά πράγματα και να εκφέρω πολιτική άποψη για λόγους αρχής, το δεν είναι ούτε το καταλληλότερο site για φιλοσοφικές και πολιτικές αναζητήσεις, ούτε πιστεύω ότι πολλά μέλη του έχουν τη δυνατότητα να εκφέρουν εμπεριστατωμένες απόψεις επί του θέματος λόγω της ένταξής τους σε συγκεκριμένη κοινωνική ομάδα (στην οποία εν μέρει ανήκω κι εγώ) κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Άλλωστε είναι γνωστό ότι 5 χρόνια τώρα που είμαι μέλος του site δεν έχω ποτέ αναμιχθεί σε threads με πολιτικό περιεχόμενο αν και θα μπορούσα καθώς αφ' ενός όπως είπα δεν πιστεύω ότι έχει νόημα, αφ' ετέρου δεν είναι καθόλου ασφαλές και φρόνιμο να αντιπαρατίθεσαι με nicknames πίσω απ' τα οποία δεν ξέρεις ποιος κρύβεται. Όποτε εξέφρασα πολιτική άποψη το έκανα εντελώς επιλεκτικά στα threads που συμμετέχω όταν έπεφταν στην αντίληψή μου απόψεις ακροδεξιές ή ρατσιστικές τις οποίες δεν μπορούσα να αφήσω να "πέσουν κάτω". Έτσι έγινε και τώρα, η κουβέντα ξεκίνησε με αφορμή κάποιο post που αναθεμάτιζε μαύρες καλντεριμιτζούδες σχετικά με το ότι τρώνε σε συσσίτιο του δήμου Αθηναίων υποτιμώντας τις φανερά. Επίσης μερικές μέρες νωρίτερα είχαν εκφρασθεί παρόμοια ρατσιστικά σχόλια εναντίον ενός Αλβανού φωτογράφου με αφορμή κάποιες φωτογραφίες του που είχαν αναρτηθεί στο thread για τις πιάτσες. Όσον αφορά την περίπτωσή μου αρχικά ξεκίνησα από στριπτιζάδικα - κωλόμπαρα (στα οποία συνεχίζω να πηγαίνω με μικρότερη βέβαια συχνότητα) και αρκετά αργότερα στράφηκα στον αγοραίο έρωτα για προσωπικούς λόγους που δε θα ήθελα να αναφέρω, χωρίς να σημαίνει όμως ότι είμαι και περήφανος γι' αυτό αν και η λάσπη με τραβούσε πάντα. Πιστεύω ότι αν τον καιρό που έκανα το άνοιγμα στον αγοραίο έρωτα δεν είχα περάσει μεγάλο διάστημα μόνος μου, μάλλον δε θα στραφόμουν ποτέ σ' αυτόν, πλέον έγινε συνήθεια χωρίς αυτό να σημαίνει πως έχω πάψει να πιστεύω στις σχέσεις. Εδώ οφείλω να εξομολογηθώ κάτι: Ενώ πάντα είχα συγκεκριμένες πολιτικές αντιλήψεις τις οποίες ανέφερε το μέλος που ξεκίνησε το thread και γενικά θεωρώ τον αγοραίο έρωτα μια νοσηρή κατάσταση, ομολογώ πως όποτε έβλεπα μπροστά μου γυμνή σάρκα ξεχνούσα και την ιδεολογία μου και τα πάντα, το πάθος για τη γυναίκα με τύφλωνε και σ' αυτό δεν μπορούσα ν' αντισταθώ. Παρ' όλ' αυτά, θέλω να πιστεύω πως ποτέ δε φέρθηκα άσχημα ή απαξιωτικά σε γυναίκα του χώρου, αντιθέτως όπως είχε πει και ο μεγάλος Ηλίας Πετρόπουλος (για τους γνώστες) "λατρεύω τις πουτάνες" και φροντίζω να τους δείχνω με κάθε τρόπο τη συμπάθειά μου, γενικά μ' ενδιέφεραν πάντοτε τα άτομα που η κοινωνία θέτει στο περιθώριο, οπότε η στάση μου απέναντι στις ιερόδουλες δε θα μπορούσε να είναι διαφορετική. Αυτό είναι το πρώτο και το τελευταίο post μου στο συγκεκριμένο thread, από εδώ και πέρα θα ποστάρω μόνο για θέματα σχετικά με γυναίκες του χώρου που αφορούν τους περισσότερους σ' αυτό το site. Παρακαλώ τα μέλη που συμμετείχαν στο thread να μη με ρωτήσουν πράγματα, δε θα απαντήσω. Επιπλέον θα αδιαφορήσω για προσβλητικά, ειρωνικά ή υποτιμητικά σχόλια σχετικά με το άτομό μου.

ελα ρε παοκ εισαι..

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16

κατεβα απο το συννεφακι σου ,και ακουσε τον κοσμο.....εχει να σου πει πολλα περισσοτερα απο το τι λεει μια πληρωμενη δημοσκοπιση.......μεχρι και ο τσιπρας παραδεχτηκε οτι εαν βγει πρωθυπουργος και δεν κανει κατι, τοτε στις επομενες εκλογες θα κυβερναει η ΧΑ......μονο που η τραπουλα ξανα ανακατευτηκε με αλλους ορους απο την ιδια την κοινωνια......για αυτο βαστατε μικρο καλαθι καποιοι διοτι θα εκπλαγειται ασχημα στο μελλον!!!

Και εσυ πορνοβλαχε...παλι μαλακισμενα θεματα ανοιγεις ....σε εχει κοιταξει κανας γιατρος ???  παμε να τα πουμε πολιτικα ,τι ανακατευεις το σεξ  με ττα πολιτικα ??? οι περισσοτεροι αριστεροι χωρισμενοι ειναι διοτι δεν γαμανε καλα!!!!

OP
OP
jaygatsby

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Ευχαριστώ το μέλος jaygatsby...

το δεν είναι ούτε το καταλληλότερο site για φιλοσοφικές και πολιτικές αναζητήσεις,

ούτε πιστεύω ότι πολλά μέλη του έχουν τη δυνατότητα να εκφέρουν εμπεριστατωμένες απόψεις επί του θέματος λόγω της ένταξής τους σε συγκεκριμένη κοινωνική ομάδα (στην οποία εν μέρει ανήκω κι εγώ) κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

πρέπει να αποβάλλεις τις ενοχές σου. καθένας σε όποια ¨κοινωνική ομάδα¨ και αν ανήκει δικαιούται να έχει άποψη.

κατά τα άλλα ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

έτσι κι αλλιώς το θρεντ ξεπέρασε την συγκεκριμένη αντιπαράθεση που ήταν η αφορμή για να το ανοίξω.

OP
OP
jaygatsby

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
ομολογώ πως όποτε έβλεπα μπροστά μου γυμνή σάρκα ξεχνούσα και την ιδεολογία μου και τα πάντα,

όλοι το παθαίνουμε αυτό. μια Γερμανίδα που ήξερα μου έλεγε οτι οι άνδρες είμαστε Augentiere, θηρία του ματιού.

το είπε και ο Ιησούς στην Γεθσημανή: το δε πνεύμα πρόθυμον, η δε σαρξ ασθενής.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
κατεβα απο το συννεφακι σου ,και ακουσε τον κοσμο.....εχει να σου πει πολλα περισσοτερα απο το τι λεει μια πληρωμενη δημοσκοπιση.......μεχρι και ο τσιπρας παραδεχτηκε οτι εαν βγει πρωθυπουργος και δεν κανει κατι, τοτε στις επομενες εκλογες θα κυβερναει η ΧΑ......μονο που η τραπουλα ξανα ανακατευτηκε με αλλους ορους απο την ιδια την κοινωνια......για αυτο βαστατε μικρο καλαθι καποιοι διοτι θα εκπλαγειται ασχημα στο μελλον!!!

Και εσυ πορνοβλαχε...παλι μαλακισμενα θεματα ανοιγεις ....σε εχει κοιταξει κανας γιατρος ???  παμε να τα πουμε πολιτικα ,τι ανακατευεις το σεξ  με το κομμουνιστικο κομμα ??? οι περισσοτεροι αριστεροι χωρισμενοι ειναι διοτι δεν γαμανε καλα!!!!
Το μαγαζι μου ειναι πολυ κοντα στα γραφεια της Χ.Α. στην νικαια.ΕΥΤΥΧΩΣ εχει αποχωρησει πολυς μα παρα πολυς κοσμος.Ξεκολα και εσυ αδελφε οσο πιο νωρις μπορεις.Δεν σου λεω να γινεις αριστερος γιατι και αυτοι τα ιδια σκατα ειναι.
Μην φανατιζεσαι.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.295
Πόντοι
1.686
Υπάρχει ο κομμουνισμός ,αλλά και ο ...κομ-μουναρισμός !
Η κοινοκτημοσύνη στις μουνάρες βίζιτες !  :rockon: :rockon:

Στο μπου.κομ  τα μέλη είναι κομ-μουναριστές .
Πιστεύουν ότι οι μουνάρες βίζιτες πρέπει να είναι κοινές !

Το ερώτημα αν για ένα κομμουνιστή ,επιτρέπεται να γαμάει
πουτάνες ,παρότι είναι θέμα διαφορετικό από τον κομ-μουναρισμό,
έχει την εξής απάντηση : Ο κομμουνιστής θεωρεί πρέπον από
μία συναλλάγή να κερδίζουν και οι δύο εξίσου .Στη βίζιτα κερδίζουν
και οι δύο συναλασσόμενοι .Είναι και τα δύο συναλασσόμενα πρόσωπα
κερδισμένα .Οι σεμνοτυφίες εξάλλου δεν έχουν θέση στον κομμουνισμό .
Συνεπώς ,από θεωρητική άποψη ,δεν υπάρχει αντίθεση  μεταξύ πληρωμένου σεξ
και κομμουνισμού .Στην πράξη όμως ο κομμουνισμός εκπροσωπείται από
πρόσωπα που έχουν άλλη άποψη ,βλέπε π.χ. την Αλέκα και τη Λιάνα .
Πειτε στις δύο αυτές κυρίες για γκόμενες βίζιτες και ...θα
ακούσετε ευνοϊκά σχόλια ...   :rolleyes: :2funny: :2funny: :2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Το μαγαζι μου ειναι πολυ κοντα στα γραφεια της Χ.Α. στην νικαια.ΕΥΤΥΧΩΣ εχει αποχωρησει πολυς μα παρα πολυς κοσμος.Ξεκολα και εσυ αδελφε οσο πιο νωρις μπορεις.Δεν σου λεω να γινεις αριστερος γιατι και αυτοι τα ιδια σκατα ειναι.
Μην φανατιζεσαι.

Τι μαγαζί έχεις ρε ψεύτη, κουμανταδόρος σε φέρι μπόουτ δεν είσαι; :think:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μην φανατιζεσαι.
ρε τυπε μην πιστευεις τις δημοσκοπισεις
εδω δινουν 7% στο πασοκ
και τον κουβελη πανω απο το 3%

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.295
Πόντοι
1.686

:2funny: :2funny: :2funny:

Παλιά έλεγε ότι δούλευε σε πολυεθνική ηλεκτρονικός !

Και πήγαινε για ταξείδια εργασίας στη...Σλοβακία !

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Ναι ειμαι ο πρωτος ναυτικος,που εχει και μαγαζι,η ταξι,η καποια αλλη εργασια για τον χειμωνα. :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom