Νέα

Ειναι εφικτα τα ερωτικα επαγγελματα στην Ελλαδα του σημερα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Akiso12
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 48
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Δεν νομιζω φιλε, τα ανοιγουν και χωρις να πιουν.

Η μεγάλη διαφορά ελληνίδας και ανατολικιάς, είναι ότι το μουνί τους , δεν είναι στις top-3 προτεραιότητες.
Οι δυτικές, είναι πιο μπροστά και το έχουν πιο ψηλά.
Είναι πιο εύκολο να σε γουστάρει δυτικιά αν είσαι μάγκας.
Χωρίς να ξέρει τι περιουσία έχεις και χωρίς να τη νοιάζει τι δουλειά κάνεις.
Έχω εμπειρία πάνω σε αυτό !
Και οι εμπειρίες όλων των γνωστών συμφωνούν .

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Η μεγάλη διαφορά ελληνίδας και ανατολικιάς, είναι ότι το μουνί τους , δεν είναι στις top-3 προτεραιότητες.
Οι δυτικές, είναι πιο μπροστά και το έχουν πιο ψηλά.
Είναι πιο εύκολο να σε γουστάρει δυτικιά αν είσαι μάγκας.
Χωρίς να ξέρει τι περιουσία έχεις και χωρίς να τη νοιάζει τι δουλειά κάνεις.
Έχω εμπειρία πάνω σε αυτό !
Και οι εμπειρίες όλων των γνωστών συμφωνούν .

Διαφωνω. Καθετα. Η καθε γυναικα, σε κοβει τι εισαι και σου φερεται αναλογα. Δεν εχει σχεση απο που ειναι η καταγωγη της, μετραει το πως εχει μεγαλωσει, τι βιωματα εχει, τι ψυχισμο, τι χαρακτηρα.

Υπολογιστριες εχει παντου. Οπως επισης και μη υπολογιστριες που το μονο που θελουν ειναι να περασουν καλα.

Απλα επειδη στις σλαβες την πεφτουν εδω και δεκαετιες οι απανταχου αμπαλοι-αποτυχημενοι μαλακες καθε ειδους και εθνικοτητος, τις εχουν "εκπαιδευσει" οδηγησει οι ιδιοι στο να τους γαμανε το σπιτι, να ειναι σκληρες υπολογιστριες απεναντι τους και μονο.

Ελα να δεις το πως ειναι με τους δικους τους, καμια σχεση. Μια χαρα κοριτσια ειναι, τα ιδια κοριτσια που μαδησαν τον χ μαλακα δυτικο και καλα του εκαναν.

Γενικα, καλα τους κανουν και τους παιρνουν και τα σωβρακα. Ετσι πρεπει με αυτους, σκληρος καπιταλισμος, ουτε αισθηματα ουτε τιποτα. Μαδημα, στυψιμο κανονικο. Οικονομικο και ψυχικο. Τους παρατανε μετα ψυχικα αναπηρους και πηγαινουν στους επομενους.

Καλα τους κανουν. Αυτο τους αξιζει.

Τη καλυτερη κοπελα να τους δωσεις απο τα βαθη της Ουκρανιας θα τη μετατρεψουν σε ενα απωθητικο απο καθε αποψη πλασμα μεσα σε λιγες εβδομαδες. Οι τυποι ειναι τραγικομαλακες, κορυφαιοι μουνοπροσκυνητες.

Καλα τους κανουν. Και λιγα τους κανουν.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Καλα τους κανουν. Και λιγα τους κανουν.

Στην ελλάδα όμως, δεν υπάρχει εξέλιξη και φυσική επιλογή !
Οπότε οι μαλάκες αυτοί δεν αφανίζονται , να εκλείψουν κάποια στιγμή !
Μόνο έτσι θα προσφέρουν στην κοινωνία !
Με τον αφανισμό τους.

Πρόσφατο παράδειγμα που έμαθα την ιστορία του.
Μαλάκας των ΒΠ . Γονείς και οι δύο από "παραγωγικές" σχολές , γαλονάδες.
Κάναν παξιμάδι το σκατό τους μια ζωή. Νοικιάζουν καμιά ντουζίνα ακίνητα !
Όταν είχαν βγει στη σύνταξη , παίρναν για πλάκα 5000+ ευρώ , Χ14 . Δεν χαλάγαν ούτε 500.
Ο κανακάρης, δηλώνει 150Κ το χρόνο νοίκια!
Συν άλλα 30 που παίρνει μισθούς , από πολυεθνική που τον έχωσε η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ , για την πτυχιάρα που πήρε με 5 από το ΕΜΠ
μετά από 12 χρόνια σκληρών σπουδών !!!!

Ο τύπος έχει προικίσει 3-4 καριολίδια μέχρι τα 45.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Στην ελλάδα όμως, δεν υπάρχει εξέλιξη και φυσική επιλογή !
Οπότε οι μαλάκες αυτοί δεν αφανίζονται , να εκλείψουν κάποια στιγμή !
Μόνο έτσι θα προσφέρουν στην κοινωνία !
Με τον αφανισμό τους.

Πρόσφατο παράδειγμα που έμαθα την ιστορία του.
Μαλάκας των ΒΠ . Γονείς και οι δύο από "παραγωγικές" σχολές , γαλονάδες.
Κάναν παξιμάδι το σκατό τους μια ζωή. Νοικιάζουν καμιά ντουζίνα ακίνητα !
Όταν είχαν βγει στη σύνταξη , παίρναν για πλάκα 5000+ ευρώ , Χ14 . Δεν χαλάγαν ούτε 500.
Ο κανακάρης, δηλώνει 150Κ το χρόνο νοίκια!
Συν άλλα 30 που παίρνει μισθούς , από πολυεθνική που τον έχωσε η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ , για την πτυχιάρα που πήρε με 5 από το ΕΜΠ
μετά από 12 χρόνια σκληρών σπουδών !!!!

Ο τύπος έχει προικίσει 3-4 καριολίδια μέχρι τα 45.

Ακομα δεν βρεθηκε η σωστη σλαβα για αυτον να τον οδηγησει στο παγκακι. Εχει ελπιδες, ισως καποια στιγμη τα καταφερει και δοξαστει.

Εχουν μαδησει εως τελους αλλους πιο βαρβατους και πραγματικα πλουσιους, αυτος στα χερια μιας σλαβας που ξερει τι κανει, μεσα σε μερικους μηνες δεν θα εχει να φαει ουτε σουσαμι απο κουλουρι.

Καλα την εχει βγαλει εως τωρα, εστω και ετσι γαμησε και υπαρχει ακομα κατω απο στεγη και με λεφτα στη τσεπη.

Με τη σωστη σλαβα, δεν θα εχει που να μεινει και τι να φαει, απλα.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Ακομα δεν βρεθηκε η σωστη σλαβα για αυτον να τον οδηγησει στο παγκακι.

Με τη σωστη σλαβα, δεν θα εχει που να μεινει και τι να φαει, απλα.

Ρε σου λέω προίκισε κάμποσες.
Οι 2 σίγουρα με παιδιά.

Από κανά 500ρι το μήνα δίνει στην καθεμία.

Δεν ψοφάνε με τίποτε.
Είναι κατσαρίδες.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Ρε σου λέω προίκισε κάμποσες.
Οι 2 σίγουρα με παιδιά.

Από κανά 500ρι το μήνα δίνει στην καθεμία.

Δεν ψοφάνε με τίποτε.
Είναι κατσαρίδες.

Δεν εχει πεσει στα χερια ακομα αυτης που πρεπει. Τι 500 το μηνα...δεν θα εχει να φαει σου λεω. Τετοια μουνια δεν θα ασχοληθουν με εναν φτωχο οπως αυτος, για αυτο ακομα επιβιωνει. Επειδη ασχολουνται μαζι του οι ερασιτεχνες σλαβες.

Οι δυνατες στο μουνοπαιχνιδι δεν τον βλεπουν καν, εχουν μονιμα στοχαστρο πολυ πιο ψηλα απο αυτον. Δεν πανε για ενα 500ρικο ανα μηνα.

Εδω σε καθε τους εξοδο ο αλλος ανοιγει σαμπανιες που κανουν 5 και 6 χιλιαρικα, τσαντες ρολογια, κοσμηματα, ρουχα, αμαξια, διαμερισματα και ποσα αλλα...τι να τον κανουν αυτον ρε συ τα δυνατα σλαβικα μουνια;

Ουτε για πρωινο δεν θα πανε μαζι του, ουτε καν που θα τον κοιταξουν.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606

Τύπε, βλαχοβαλκάνια χώρα είμαστε.
Δεν είμαστε η ριβιέρα, ούτε η καλιφόρνια.

Φλούφληδες των 180Κ ετησίως, παιρνάνε για μάγκες.
Τους παρακαλάνε κάμποσα καριολίδια ... ίσως όχι 10ρια ... αλλά οι τύποι χωρίς τα λεφτά του μπαμπά
θα τρώγαν χυλόπιτες και από τις χούφτες τους, μην τρελαθούμε !

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Τύπε, βλαχοβαλκάνια χώρα είμαστε.
Δεν είμαστε η ριβιέρα, ούτε η καλιφόρνια.

Φλούφληδες των 180Κ ετησίως, παιρνάνε για μάγκες.
Τους παρακαλάνε κάμποσα καριολίδια ... ίσως όχι 10ρια ... αλλά οι τύποι χωρίς τα λεφτά του μπαμπά
θα τρώγαν χυλόπιτες και από τις χούφτες τους, μην τρελαθούμε !

Και τωρα χυλοπιτες τρωνε, ακομα και οι ιδιοι σιχαινονται τον εαυτο τους. Να εισαι σιγουρος.

Λες να μην ξερει ο καθε μαλακας απο αυτους οτι η αλλη (συνηθως οχι πανω απο 6αρακι το πολυ 7αρακι σε ομορφια) ειναι μαζι του για τα λεφτα και μονο; Οτι γελαει μαζι με τις φιλες της στο κινητο την ωρα που ειναι διπλα του και μιλαει μαζι τους στα ρωσικα; Οτι πινουν στην υγεια του κοροιδου;

Δεν καταλαβαινει λες την ωρα του αγωνα οτι δεν τον γουσταρει η αλλη, οτι κανει απλα οτι κανει ισα ισα για να πουλησει το παραμυθι της;

Χαζοι δεν ειναι, μια χαρα καταλαβαινουν και ζουν καθημερινα το δραμα τους οτι δεν εχουν καταφερει μια ομορφη κοπελα να τους θελει για αυτο που ειναι και οχι μονο για τα λεφτα του μπαμπα.

Ακομα και αυτο, τους βασανιζει. Οτι ειναι τελειως ανικανοι για το οτιδηποτε.

Για αυτο τρωνε σκληρη πουτσα οταν κανουν μαγκιες στους λαθος ανθρωπους στα μαγαζια οταν βγαινουν οι μαλακες να πουλησουν μουρη ως προσπαθεια στο να ξεπερασουν τα δεκαδες κομπλεξ που εχουν μεσα τους.

Τραγικες και σιχαμερες υπαρξεις. Βρωμεροι και τιποτενιοι.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506

Παλιά που ήμουν μαλάκας, όταν ένιωθα την απόρριψη, παρακαλούσα και ζητούσα ευκαιρίες.
Τελείως γελοίο σκουπίδι.
Το μόνο που με κρατούσε ήταν ότι πάντα πίστευα ότι είμαι ανώτερος της γυναίκας.
Όπως κι όλοι στην βάση μας.
Ήμουν τυχερός δεδομένου ότι τις γνώρισα σε εποχές που δεν ήταν τόσο θανατηφόρες.
Άρα δεν είμαι ικανός από την φύση μου αλλά απλά "εκπαιδευμένος".
Μεγαλώνοντας αγρίεψα και όταν με απέρριπταν, τις βασάνιζα και χαιρόμουν.
Όμως βασανιζόμουν κι εγώ γιατί τους έδινα αξία.
Τώρα πλέον είναι τόσο έξυπνος ο τρόπος που κινούμαι όταν πάνε να μου την βγουν
που τρομάζουν από την ταπεινότητα, σιωπή κι αδιαφορία.
Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να νικήσεις τον διάβολο.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Και τωρα χυλοπιτες τρωνε, ακομα και οι ιδιοι σιχαινονται τον εαυτο τους. Να εισαι σιγουρος.

Λες να μην ξερει ο καθε μαλακας απο αυτους οτι η αλλη (συνηθως οχι πανω απο 6αρακι το πολυ 7αρακι σε ομορφια) ειναι μαζι του για τα λεφτα και μονο; Οτι γελαει μαζι με τις φιλες της στο κινητο την ωρα που ειναι διπλα του και μιλαει μαζι τους στα ρωσικα; Οτι πινουν στην υγεια του κοροιδου;

Δεν καταλαβαινει λες την ωρα του αγωνα οτι δεν τον γουσταρει η αλλη, οτι κανει απλα οτι κανει ισα ισα για να πουλησει το παραμυθι της;

Χαζοι δεν ειναι, μια χαρα καταλαβαινουν και ζουν καθημερινα το δραμα τους οτι δεν εχουν καταφερει μια ομορφη κοπελα να τους θελει για αυτο που ειναι και οχι μονο για τα λεφτα του μπαμπα.

Ακομα και αυτο, τους βασανιζει. Οτι ειναι τελειως ανικανοι για το οτιδηποτε.

Για αυτο τρωνε σκληρη πουτσα οταν κανουν μαγκιες στους λαθος ανθρωπους στα μαγαζια οταν βγαινουν οι μαλακες να πουλησουν μουρη ως προσπαθεια στο να ξεπερασουν τα δεκαδες κομπλεξ που εχουν μεσα τους.

Τραγικες και σιχαμερες υπαρξεις. Βρωμεροι και τιποτενιοι.

Έχυσα με το ποστ ως άνδρας κι ως...μπατίρης!

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
Παλιά που ήμουν μαλάκας, όταν ένιωθα την απόρριψη, παρακαλούσα και ζητούσα ευκαιρίες.
Τελείως γελοίο σκουπίδι.
Ήμουν τυχερός δεδομένου ότι τις γνώρισα σε εποχές που δεν ήταν τόσο θανατηφόρες.
Απόσταγμα εμπειρίας και ωριμότητα λέγεται

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Τελείως γελοίο σκουπίδι.

Καμια γυναικα δεν ειναι διαβολος. Απλα ειναι γυναικες.

Διαβολος ειναι αυτο που εχει ο καθε μαλακας μεσα στο κεφαλι του και εχει φτιαξει τη δικη του μαλακισμενη αληθεια γυρω απο καποια πραγματα και του γαμαει τη ψυχη και την υπαρξη καθε μερα.

Μια χαρα ειναι οι γυναικες και ομορφαινουν τη ζωη μας. Διαβολοι ειναι ολοι αυτοι οι μαλακες που θελουν και τους γυρω τους να διαβαλουν αλλα και τις κοπελες με τις μαλακισμενες ιδεες και αντιληψεις που εχουν. Που ειναι ανικανοι και αμπαλοι στα παντα και δεν μπορουν να καταλαβουν ουτε τα βασικα.

Αυτοι δημιουργουν τα προβληματα στη κοινωνια, αυτοι "χαλανε" και τις γυναικες, αυτοι ειναι υπευθυνοι για τη καθε μαλακια που συμβαινει γυρω μας.

Ανεγκεφαλα προβληματικα και ανηθικα μαλακισμενα υποκειμενα. Καψουλακια δυνατα, καμμενοι εγκεφαλοι. Τραγικοι μαλακες, επικινδυνοι. Υποκινητες της καθε ειδους μαλακιας. Φοβικοι, τεμπεληδες, ανοητοι, βλαμμενοι, σκατοψυχοι. Τιποτενιοι.

Αυτοι ειναι οι διαβολοι, οχι οι γυναικες.

sexybay

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
52
Πόντοι
606
Δεν νομιζω φιλε, τα ανοιγουν και χωρις να πιουν. Δεν εχουν αναγκη απο κατι τετοιο, μια χαρα καυλες εχουν καθημερινα.

Μιας και το εφερε η κουβεντα, εσυ τι πινεις; Ποιο ειναι το αγαπημενο σου;

Τζιν τόνικ προτιμώ καθότι είμαι Σκωτία

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.862
Πόντοι
216
Εχω πετυχει την ντουβλη με τον γιο της σε μπαρ ελληναδικο που γινεται της καριολας  στην γλυφαδα αμεσως τραπεζωθηκε και οι σερβιτοροι ηταν ολη την ωρα απο πανω απο τον γιο της του φεραν πιτσουλα κοκακολιτσα ... μετα εσκασε και ενα πουρο χορηγος μαλλον ... ο μικρος αφου εφαγε ηπιε ηταν ολη την ωρα στο κινητο επαιζε παιχνιδια να περασει η ωρα οσο η μανα κολοτριβοταν στο πουρο.

sexybay

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
52
Πόντοι
606
Πάντα, εγώ δεν ανοίγω πόδια έτσι και αλλιώς

sexybay

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
52
Πόντοι
606
Εχω πετυχει την ντουβλη με τον γιο της σε μπαρ ελληναδικο που γινεται της καριολας  στην γλυφαδα αμεσως τραπεζωθηκε και οι σερβιτοροι ηταν ολη την ωρα απο πανω απο τον γιο της του φεραν πιτσουλα κοκακολιτσα ... μετα εσκασε και ενα πουρο χορηγος μαλλον ... ο μικρος αφου εφαγε ηπιε ηταν ολη την ωρα στο κινητο επαιζε παιχνιδια να περασει η ωρα οσο η μανα κολοτριβοταν στο πουρο.
Η Ντούβλη τι σχέση έχει με ερωτικο επάγγελμα ???

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Καμια γυναικα δεν ειναι διαβολος. Απλα ειναι γυναικες...

Παρατηρώ πλήθος ανδρών και γυναικών να τσακώνονται και να σκοτώνονται μεταξύ τους.
Αν το δούμε με ψυχραιμία, δεν μπορεί όλοι αυτοί να λένε μαλακίες κι ούτε υπάρχει περίπτωση
να δικαιολογήσω αυτές λόγω αδυναμία αυτών να βάλουν τάξη.
Αν πας να τους πεις κάτι σε λένε μαλάκα κι αν πας σε αυτές σε λένε κομπλεξικό.
Οπότε ο κάθενας τραβάει τον δρόμο του με τα ωραία και τα άσχημα στο μεσοδιάστημα
γέννησης-θανάτου.  

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506

Αν βρεθείς σε τέτοια φάση και τολμήσουν να σου πουλήσουν τουπέ (γιατίορισμένοι/ες είναι του εφέ)
απαντάς ψύχραιμα "έξω απο'δω δεν μετράς".

GAME OVER!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom