Νέα

Eιναί δύσκολο να μπει κανείς στο london school of economics ? Ms FINANCE

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 198610
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 25
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Belisarius

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Αμα πληρωσεις πας κ στο Cambridge, εδω μεχρι κ οι κινεζοι που δεν 3ερουν αγγλικα τα παιρνουν τα πτυχια. Το Warwick εχω ακουσει δεν παλευεται (δεν εχω παει βεβαια), γενικα σ'ολη τη Αγγλια ειναι χαλια η κατασταση. Για ενα χρονο καλα ειναι, για παραπανω δεν αντεχεις εκτος κ αν ειναι κανας μαμουχαλος σπασικλας! Εγω 3εκινησα διδακτορικο τον περασμενο Οκτωβρη αλλα δεν την παλευα αλλο κ γυρναω Ελλαδα οριστικα σε 7 μερες (δεν παιρνανε με τιποτα οι ρημαδες)!

Υ.Γ.: τι δουλεια εχει thread για σπουδες σε forum για γαμησια;;; Του κωλου τις σπουδες μαλλον θες να κανεις  :dancing:

nandro79

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2009
Like
13
Πόντοι
1
κοιτα φιλε και εγω τελειωσα οικονομικο και εκανα Ms στο University of Essex. ειχα και εγω 7,8 πτυχιο, 280/300 στο ΤOEFL, συστατικες και δεν συμμαζευεται αλλα να μπεις στα top πανεπιστημια θες παραπανω βαθμο πτυχιου. με το πτυχιο που εχεις πολυ δυσκολο να μπεισ στα top πανεπιστημια στα ecomomics, οπως ειναι το LSE, Warick, Cambridge κτλ. Υπαρχει μια καταταξη για ολα τα πανεπιστημια του UK και για καθε department, βρες την και θα σου ελεγα να κανεις αιτησεις σε αυτα που ειναι απο 6ο και κατω. και μην κανεις μια αιτηση κανε 4-5, ωστε να σε δεχτουν 2-3 και να διαλεξεις εσυ που θες καλυτερα να πας.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
θα στο πει και ο δικός σου λογικά...αλλά οι συστατικές σε τέτοια ιδρύματα να φτάσουν κλειστές, υποτίθεται δεν ξέρεις τι γράφουν

Κανονικά θα πρέπει να είσαι σίγουρος για το τι γράφουν.

faxanadu

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Τα MSc Finance ειναι τα πιο ανταγωνιστικα τμηματα σε επιπεδο μεταπτυχιακων ειδικα οταν μιλαμε για το LSE. Εχουν τοσες αιτησεις που περιπου ενα 5% γινεται τελικα δεκτο. Με 7,5 πτυχιο, φυσιολογικες συστατικες και GMAT<680 το βλεπω οχι ακατορθωτο αλλα αρκετα δυσκολο. Προσπαθησε το παντως αλλα στειλε οσο πιο νωρις γινεται (πριν τα χριστουγεννα)... Για να εχεις καλες πιθανοτητες κηνυγησε GMAT πανω απο 680, κοντα στο 700. Ειναι δυσκολο παντως να το πετυχεις ειδικα αν δεν εισαι ιδιαιτερα καλος στα αγγλικα.. Για toefl, ielts και τετοια μην σε νοιαζει δεν παιζουν κανενα ρολο στο αν θα σου κανουν offer. απο κει κ περα φυσικα αν σε δεχτουν πρεπει να πιασεις το condition για να πας κιολας... γενικα τα ιδια ισχυουν και για warwick, imperial και ακομα πιο δυσκολα για cambridge.. για το city το τμημα στα ναυτιλιακα του ειναι πολυ γνωστο στην ελλαδα μιας κ ειναι ελληνοκρατουμενο επομενως ειναι θεμα δικο σου σε τι περιβαλλον θες να εισαι.. εμενα αυτη η φαση δεν μ αρεσει.. ειναι ομως μια καλη λυση κ εκτος απροοπτου θα σε παρουν... απο κει κ περα κανε ερευνα και θα σ ελεγα περα απο τα top κανε αιτηση κ σε 2-3 ακομα...

vaskores

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
122
Πόντοι
6
Δυσκολο? ΟΧΙ

Πολύ ευκολο......