Νέα

Eιναί δύσκολο να μπει κανείς στο london school of economics ? Ms FINANCE

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 198610
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 25
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

198610

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Τελειώνω  ΑΕΙ οικονόμικων σπουδών και θα ήθελα γνώμες για το πόσο δύσκολο είναι να μπείς σε αύτο το πρόγραμμα (ΕΧΩ βαθμό πτυχίου γύρω στο 7,5,πάνω απο δύο συστατικές επιστολές ,θα κάνω TOEFL-GMAT,working experience >1 year ).

το επίσημο site λέει από -7- και πάνω ,αρκεί ??? :s&m_3:

ais8hsh

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Αυτό δεν είχε βγάλει και ο Αλογοσκούφης ?

:rolleyes:

antipa

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Ο Παπακωνσταντίνου...

ais8hsh

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Α, αυτό είναι ? Ωραία.....

Και που σκέφτεσαι μετά να δουλέψεις ?

Δεν πιστεύω ως Υπουργός Εθνικής Οικονομίας κι εσύ ?

:rolleyes:

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Τελειώνω  ΑΕΙ οικονόμικων σπουδών και θα ήθελα γνώμες για το πόσο δύσκολο είναι να μπείς σε αύτο το πρόγραμμα (ΕΧΩ βαθμό πτυχίου γύρω στο 7,5,πάνω απο δύο συστατικές επιστολές ,θα κάνω TOEFL-GMAT,working experience >1 year ).

το επίσημο site λέει από -7- και πάνω ,αρκεί ??? :s&m_3:

εξαιρετικα δυσκολο

πς βρες alumni απ το course

ais8hsh

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
7
Πόντοι
6

Καλύτερα... Μην μπλέξεις κι εσύ με Υπουργιλίκια όπως ο Αλογοσκούφης...

Είδες πως γυρίσανε τα πράγματα ? Το' ριξε το κανόνι και τώρα ούτε σε ταβέρνα δεν μπορεί να φάει μια μερίδα αθερίνα...

Καλή επιτυχία στις σπουδές σου...

OP
OP
1

198610

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
alumni ? δηλ. μας λέει το μέσο όρο των φοιτητών? έχω ένα καθηγητή όπου με έχει γνωρίσει (συμετοχή -βαθμοί) και εχεί και εκεί έδρα , παίζει ?

kasparov

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
11
Πόντοι
1
φιλε εγω οικονομικο ΑΣΟΕΕ τελειωσα και ειναι να παω εξω να κανω το διδακτορικο μου...κοιτα να δεις το 7.5 ειναι σχετικα καλα...το θεμα ειναι τι επιπεδου ειναι οι συστατικες...ποσο καλες ειναι...απο ποιους ειναι...για toefl με ενα 100αρι εισαι μια χαρα...για gmat δεν ξερω μιας και ασχολουμαι με gre...παντως εχε και εναλλακτικες...το λονδινο ειναι πολυ τσουχτερο σαν ζωη...ενα παρα πολυ καλο που τελειωσε ενασ φιλος μου ειναι του warwick...τσεκαρε το..

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
alumni ? δηλ. μας λέει το μέσο όρο των φοιτητών? έχω ένα καθηγητή όπου με έχει γνωρίσει (συμετοχή -βαθμοί) και εχεί και εκεί έδρα , παίζει ?

με δουλευεις; ελπιζω η μια συστατικη να ειναι απ αυτον

βρες Ελληνες αποφοιτους τ course κ ζητα βοη8εια/networking

πς οι Ελληνες ειναι γνωστοι ΜΑΛΑΚΕΣ και αρα μην απογοητευτεις απο την ελλειψη...βοη8ειας
πς2 ειμαι αποφοιτος LSE - αλλο course.  Για οτι αλλο, πμ

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
φιλε εγω οικονομικο ΑΣΟΕΕ τελειωσα και ειναι να παω εξω να κανω το διδακτορικο μου...κοιτα να δεις το 7.5 ειναι σχετικα καλα...το θεμα ειναι τι επιπεδου ειναι οι συστατικες...ποσο καλες ειναι...απο ποιους ειναι...για toefl με ενα 100αρι εισαι μια χαρα...για gmat δεν ξερω μιας και ασχολουμαι με gre...παντως εχε και εναλλακτικες...το λονδινο ειναι πολυ τσουχτερο σαν ζωη...ενα παρα πολυ καλο που τελειωσε ενασ φιλος μου ειναι του warwick...τσεκαρε το..

τ μονο π χει το Warwick ειναι operational research

μην μπερδευεις την π με την β

τα υπολοιπα 8α τα ανακαλυψεις στο πρωτο job interview  ;)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
θα στο πει και ο δικός σου λογικά...αλλά οι συστατικές σε τέτοια ιδρύματα να φτάσουν κλειστές, υποτίθεται δεν ξέρεις τι γράφουν

kasparov

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
11
Πόντοι
1
δεν ειπα οτι ειναι καλυτερο...απλα οταν πας εξω ειναι τοσο χαοτικη η διαφορα με εδω που και στο warwick ειναι παρα πολυ καλα....καλο ειναι να μην κολλαμε με ενα ιδρυμα μονο...

OP
OP
1

198610

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
βασικα.....ενδιαφερομαι για επενδυσεις πανω στα ναυτιλιακα αγοροπωλισιες - νεοτευκτα πλοια . αμα τα καταφερω στο lse θα ειμαι Νο1 ειδαλως σκεφτομαι για το city του γραμμενου shipping trade and finance

υ.γ.  εχω background το τμημα ναυτιλιακων σπουδων για αυτο σκεφτομαι  κατι ποιο general .

kasparov

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
11
Πόντοι
1
δες που τελειωσαν οι καθηγητες σσου...πηγαινε και ρωτα τους...μπορει να σου προτεινουν κατι...μπορει να εχουν γνωστους εξω...μπορει πολλα...

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
δεν ειπα οτι ειναι καλυτερο...απλα οταν πας εξω ειναι τοσο χαοτικη η διαφορα με εδω που και στο warwick ειναι παρα πολυ καλα....καλο ειναι να μην κολλαμε με ενα ιδρυμα μονο...

+

Btw, το campus του Warwick απο τα μεγαλυτερα, αν οχι το μεγαλυτερο σε UK, και σαν φοιτητης 8α περασει κανεις πολυ καλα

OP
OP
1

198610

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
καληνυχτα, ευχαριστω !