Νέα

Είναι δυνατόν; Παρθένοι ετών... 44

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pz89
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 165
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Παρθένοι ετών... 44!!

Αύξηση των ατόμων που δεν έχουν έρθει σε σεξουαλική επαφή μέχρι την ηλικία των 44 ετών δείχνει έρευνα του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) στις ΗΠΑ. Στο πλαίσιο της μελέτης που έγινε από το 2006 έως το 2008 ερωτήθηκαν 13.500 άνδρες και γυναίκες ηλικίας 15 έως 44 ετών και τα ευρήματα προκάλεσαν έκπληξη. Όχι λιγότερο από 27% των ανδρών δεν είχε έλθει σε οποιουδήποτε είδους σεξουαλική επαφή (στοματική, κολπική, πρωκτική) με άλλο άτομο, από 22% που ήταν το 2002, οπότε και είχε γίνει η...
προηγούμενη παρόμοια μελέτη. Όσον αφορά τις γυναίκες, το 29% υποστηρίζει πως δεν έχει έρθει σε επαφή οποιουδήποτε είδους. Το ποσοστό το 2002 ήταν 22% και στις γυναίκες. Η μεγαλύτερη αύξηση στη διατήρηση της «αγνότητας» καταγράφηκε μεταξύ 15 και 19 ετών.

Τα ίδια ποσοστά καταγράφηκαν σε ομοφυλόφιλους και ετεροφυλόφιλους. Παράλληλα, οι γυναίκες 15-44 ετών είχαν διπλάσιες συχνότητα επαφών με άτομα του ίδιου φύλου, σε σχέση με τους άνδρες. Το ποσοστό που καταγράφηκε ήταν 12,5% των γυναικών να έχουν έρθει σε επαφή με γυναίκες και το 5,2% των ανδρών με άνδρα.

Υ.Γ.Ρε σεις δεν παίζει μας δουλεύουν,τώρα ανέβηκε η είδηση στο FB σε ένα γκρουπάκι...κ πού...στην Αμερική... :rolleyes:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Γιατι δεν εκπλησσομαι?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Ρε συ, λαθος το διαβαζεις. Λεει οτι το 27% της ομαδας 15-44 δεν εχει κανει σεξ. Λογικο δεν ειναι, αφου περιλαμβανονται μεσα και μικρες ηλικιες?

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Παρθένοι ετών... 44!!

Αύξηση των ατόμων που δεν έχουν έρθει σε σεξουαλική επαφή μέχρι την ηλικία των 44 ετών δείχνει έρευνα του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) στις ΗΠΑ. Στο πλαίσιο της μελέτης που έγινε από το 2006 έως το 2008 ερωτήθηκαν 13.500 άνδρες και γυναίκες ηλικίας 15 έως 44 ετών και τα ευρήματα προκάλεσαν έκπληξη. Όχι λιγότερο από 27% των ανδρών δεν είχε έλθει σε οποιουδήποτε είδους σεξουαλική επαφή (στοματική, κολπική, πρωκτική) με άλλο άτομο, από 22% που ήταν το 2002, οπότε και είχε γίνει η...
προηγούμενη παρόμοια μελέτη. Όσον αφορά τις γυναίκες, το 29% υποστηρίζει πως δεν έχει έρθει σε επαφή οποιουδήποτε είδους. Το ποσοστό το 2002 ήταν 22% και στις γυναίκες. Η μεγαλύτερη αύξηση στη διατήρηση της «αγνότητας» καταγράφηκε μεταξύ 15 και 19 ετών.

Τα ίδια ποσοστά καταγράφηκαν σε ομοφυλόφιλους και ετεροφυλόφιλους. Παράλληλα, οι γυναίκες 15-44 ετών είχαν διπλάσιες συχνότητα επαφών με άτομα του ίδιου φύλου, σε σχέση με τους άνδρες. Το ποσοστό που καταγράφηκε ήταν 12,5% των γυναικών να έχουν έρθει σε επαφή με γυναίκες και το 5,2% των ανδρών με άνδρα.

Υ.Γ.Ρε σεις δεν παίζει μας δουλεύουν,τώρα ανέβηκε η είδηση στο FB σε ένα γκρουπάκι...κ πού...στην Αμερική... :rolleyes:

Για αυτό παπαζόλη μην βιάζεσαι!
Μέχρι τα 44 έχεις καιρό!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
pz89

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Για αυτό παπαζόλη μην βιάζεσαι!
Μέχρι τα 44 έχεις καιρό!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μαλάκα με την καμία δεν θα άντεχα,τα 18 έπιασα κ πήγα μπουρδέλα περισσότερο από φόβο μην μου μείνει το ''κουσούρι'' παρά επειδή ήθελα να γαμήσω... :rolleyes: :P

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Μαλάκα με την καμία δεν θα άντεχα,τα 18 έπιασα κ πήγα μπουρδέλα περισσότερο από φόβο μην μου μείνει το ''κουσούρι'' παρά επειδή ήθελα να γαμήσω... :rolleyes: :P

Φοβηθηκες μην γινεις αδελφη αν δεν πηδηξεις γρηγορα?

OP
OP
pz89

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Φοβηθηκες μην γινεις αδελφη αν δεν πηδηξεις γρηγορα?
Όχι ρε...αυτό αν είναι να γίνει θα γίνει δεν γλιτώνει κανείς.. :2funny:

Απλά μου είχε κάτσει στραβά,είχα πάθει κόμπλα...τελικά πολλοί ''γαμιάδες'' γνωστοί-φίλοι αποκαλύφτηκε ότι πηδήξανε πρώτη φορά μετά από εμένα... :P

Η πλάκα είναι ότι αυτός που με πήγε δεν είχε πηδήξει κ δεν πήδηξε ούτε όταν πήγαμε μαζί αλλά λίγες ημέρες μετά... :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Όχι ρε...αυτό αν είναι να γίνει θα γίνει δεν γλιτώνει κανείς.. :2funny:

Απλά μου είχε κάτσει στραβά,είχα πάθει κόμπλα...τελικά πολλοί ''γαμιάδες'' γνωστοί-φίλοι αποκαλύφτηκε ότι πηδήξανε πρώτη φορά μετά από εμένα... :P

Η πλάκα είναι ότι αυτός που με πήγε δεν είχε πηδήξει κ δεν πήδηξε ούτε όταν πήγαμε μαζί αλλά λίγες ημέρες μετά... :2funny:

Ασε, κι εγω στα 18 πηγα με εναν φιλο στη Φυλης για πηδημα, και τελικα εγω κωλωσα και πηδηξε μονο εκεινος. Στην επιστροφη, για να μην παει χαμενη η βολτα, πηγα σε ενα δισκαδικο και πηρα το τελευταιο αλμπουμ των MILLI VANILLI. Ακομη το εχω για να μου θυμιζει εκεινη την τσαρκα.

OP
OP
pz89

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ασε, κι εγω στα 18 πηγα με εναν φιλο στη Φυλης για πηδημα, και τελικα εγω κωλωσα και πηδηξε μονο εκεινος. Στην επιστροφη, για να μην παει χαμενη η βολτα, πηγα σε ενα δισκαδικο και πηρα το τελευταιο αλμπουμ των MILLI VANILLI. Ακομη το εχω για να μου θυμιζει εκεινη την τσαρκα.
Oμολογώ ότι αναμνηστικό από εκείνη την τσάρκα δεν κράτησα!!! :cheesy:

Ούτε καν το όνομα της επαγγελματία θυμάμαι...κρύος ιδρώτας...τρέμουλο...άγχος κ 6 λεπτά μέσα μέχρι το φινάλε!!! :rockon:

Με ρώτησε μετά ο άλλος πώς ήτανε κ που να φανταστώ γιατί... :2funny:

OP
OP
pz89

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Αααχ ωραία τα νεανικά χρόνια...ξένιαστα...μακάρι να γύριζε πίσω ο χρόνος...αααχ μελαγχόλησα τώρα που τα θυμήθηκα... :-

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Αααχ ωραία τα νεανικά χρόνια...ξένιαστα...μακάρι να γύριζε πίσω ο χρόνος...αααχ μελαγχόλησα τώρα που τα θυμήθηκα... :-

Τι λες βρε μειράκιο?
Σε επιασε η νοσταλγια για κατι που συνεβη πριν 2 χρονια?
Κι εμεις τι να πουμε που μετραμε δεκαετιες?

OP
OP
pz89

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Τι λες βρε μειράκιο?
Σε επιασε η νοσταλγια για κατι που συνεβη πριν 2 χρονια?
Κι εμεις τι να πουμε που μετραμε δεκαετιες?
2 χρόνια κ κάτι μήνες. :birdman:

Εεε δεν θέλω να γερνάω,είναι κακό;;; :cheesy:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

ακομη φοβαστε μηπως δεν σας σηκωθει ρε μαλακες?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Παρθένοι ετών... 44!!

Εγώ δεν πιστεύω να υπάρχουν παρθένοι τέτοιας ηλικίας..

Το να αργήσει κάποιος να κάνει σεξ και να ναι παρθένος ετών 30 δείχνει απλά ότι έχει χάσει πολλά επεισόδια από τη ζωή..Είναι όπως ένας φυλακισμένος άνθρωπος.Τι ζωή να χει κάποιος που είναι ντροπαλός σε βαθμό αρρώστιας και μόλις βλέπει κάποια το βάζει στα πόδια.Πως μπορεί κα΄ποιος να θεωρείται φυσιολογικός όταν δεν έχει βγει έστω ένα ραντεβου,έστω έναν καφέ με κάποια..

Το σεξ δεν είναι θεμα μπουρδέλου.Πολλοί όπως εγώ δεν έχουν πάει ποτέ με πουτάνα.Ναι δεν πήγαμε με γυναίκα στα 16 και στα 17 αλλά όταν κάποια στιγμή στα 20 και στα 21 πήγαμε με κάποια και κάποιοι άλλοι λίγο αργότερα ήταν αξέχαστη εμπειρία.Λες και ξεκλείδωσε ένα νέο κομμάτι της ζωής.

Και όποιος μου πει ότι δεν κάθονται οι γκόμενες,ότι πως τις ρίχνεις και άλλα τέτοια ένα θα πω.Απλά να πηγαίνεις όπου πάνε και θα χεις την ευκαιρία σου.Το να τρέχετε σε club και ημισκότεινα bar και εκεί να το παίζετε άντρες δε λεει πέφτοντας σε κάθε γκόμενα που τα βγάζει έξω παραείναι συνηθισμένο..

Το να είσαι κύριος να πας στη δουλειά σου,να κάνεις τις καθημερινές δραστηριότητες αλλά βλέποντας τη ζωή από την καλή και τον χρόνο που είσαι έξω να τον εκμεταλλεύεσαι ώστε να βλέπεις τα πάντα και να είσαι έτοιμος για την κάθε ευκαιρία είναι που μετρά..

Και ο πιο απαισιόδοξος που δεν πιστεύει στις γυναίκες είμαι σίγουρος ότι υπήρξαν στιγμές που μετάνιωσε που έτυχε να δει κάποια γυναίκα που τον γοήτευσε και περνούσε από μπροστά του,που κοίταξε και κεινη με ένα χαμόγελο ένα γνέμα και δεν έκανε κίνηση..

Αυτό μόνο θέλει εξάσκηση και όλα έρχονται..Το να μπορεί καποιος να αντιδρά όπως πρέπει όταν δίνονται ευκαιρίες..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom