Νέα

Είναι χαμένα λεφτά τα κωλόμπαρα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 290
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.114
Πόντοι
456
Ανάλογα.
Άμα θες απλά παρέα και να αγγίξεις κάνα μπουτάκι η να πεις σε κάποιον τις σκέψεις σου whatever τότε όχι δεν είναι , ίσα ίσα μπορεί να ηερεμήσεις καλύτερα απο το να πας σε ψυχολόγο.
Άμα θες να βρεις σεξ τότε είσαι πανίβλακας να πας σε κωλόμπαρο εκτός και αν είσαι 100 τα 100 σίγουορος ότι κάποια γαμιέται.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Έχουμε βαρεθεί πια να γράφουμε πως υπάρχουν κωλόμπαρα που το sex περιλαμβάνεται κανονικά στο μενού των υπηρεσιών

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.428
Πόντοι
206
Επειδή είμαι τελείως άσχετος από κωλόμπαρα, γιατί μια ζωή πηγαίνω μόνο σε strip και call girls, μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι είναι το κερασματάδικο; Δηλαδή έρχεται, κάθεται μια γυναίκα δίπλα σου την κερνάς κάνα-δυο ποτά και τι μ' αυτό; Έτσι είναι για να περνάει το βράδυ με κουβέντα;

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.733
Πόντοι
3.506
Επειδή είμαι τελείως άσχετος από κωλόμπαρα, γιατί μια ζωή πηγαίνω μόνο σε strip και call girls, μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι είναι το κερασματάδικο; Δηλαδή έρχεται, κάθεται μια γυναίκα δίπλα σου την κερνάς κάνα-δυο ποτά και τι μ' αυτό; Έτσι είναι για να περνάει το βράδυ με κουβέντα;
Η μοναξιά και η αγαμία είναι δηλητήρια τύπε.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.369
Πόντοι
456
Το ζήτημα είναι να βγάλεις κέρδος από αυτό.
Και το κέρδος είναι η ανύψωση ηθικού. Συνήθως πάνε άνθρωποι που είναι πολύ καιρό μόνοι και έχει επηρεάσει την ψυχολογία τους.
Έτσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον.

Εγγρ.
12 Απρ 2024
Like
247
Πόντοι
20
Όπως προείπε και ένας φίλος αν θέλεις να πιάσει κωλαράκι, μπουτάκι κ να πεις ότι σε απασχολεί απο το σπίτι, την δουλειά με ενα συμπονετικό χάδι τότε ναι αξίζει το κωλόμπαρο!!!
Τώρα αν θες να γαμήσεις εκτός του ότι θα ακούσεις κάτι 150αρια (τουλαχιστον εδώ επαρχεία) και 100ρια για μια πίπα φίλε είσαι αξιος της μοίρας κ τόσο απελπισμένος!!!

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
1.787
Πόντοι
216
Όπως προείπε και ένας φίλος αν θέλεις να πιάσει κωλαράκι, μπουτάκι κ να πεις ότι σε απασχολεί απο το σπίτι, την δουλειά με ενα συμπονετικό χάδι τότε ναι αξίζει το κωλόμπαρο!!!
Τώρα αν θες να γαμήσεις εκτός του ότι θα ακούσεις κάτι 150αρια (τουλαχιστον εδώ επαρχεία) και 100ρια για μια πίπα φίλε είσαι αξιος της μοίρας κ τόσο απελπισμένος!!!
Ετσι ακριβως

jorjoXXX

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2024
Like
44
Πόντοι
0
Χαμένος χρόνος και χρήμα άσε που μπορεί να μπλέξεις αν πιείς και ενοχλείς και είσαι μόνος,σε τέτοια μέρη πας μόνο με παρέα για χαβαλε τέλος.

petheropliktos

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2017
Like
478
Πόντοι
21
Χαμένα λεφτά ήταν όσα έδωσα σαν μλκας όταν πιτσιρικάς ακολουθούσα την καγκουροπαρέα μου (ελλείψει καλύτερης) σε βλαμμένα ελληνάδικα με ψωνάρες πελάτισσες και νομίζαμε πως θα ρίξουμε κάποια ακούγοντας Οικονομόπουλο, Φουρέιρα και μαλακίες, στριμωγμένοι στο όρθιο ανάμεσα σε εκατοντάδες άλλους κονταροφόρους που χαλβαδιάζαμε τις ίδιες ψωλίτσες και -ακόμα χειρότερα, αφού δεν είχαμε ποτέ καμία ελπίδα μαζί τους- τις μπαργουμάνες ή τις χορεύτριες. Μέσα στον πανικό και τον βομβαρδισμό εικόνων, γυρνούσες σπίτι και είχες μόνο κάτι αποσπασματικές εικόνες από βυζιά και κώλους που κοίταξες φευγαλέα για να μην σε πουν λιγούρη, και το μόνο που είχες ακουμπήσει ήταν ο ώμος των διπλανών κονταροφόρων.

Τα ίδια ένσημα αν είχα κολλήσει σε κωλόμπαρα, χωρίς ακρότητες, καλύτερα θα'χα περάσει. Και στο μεσοδιάστημα θα είχαμε την ησυχία να πούμε και δέκα κουβέντες με τους φίλους μου.

Πλέον, που σταμάτησαν και αυτές οι έξοδοι και κυνηγάω τους φίλους με το ντουφέκι για σοβαρή βραδινή έξοδο (δηλαδή όχι απλά καμιά ταβέρνα), μόνος φυσικά δεν μπορείς να πας σε κανονικό μπαρ ούτε να χαλβαδιάσεις γκόμενα, οπότε πας ή σε σπορ καφέ να κάνεις ότι βλέπεις ματς αν έχει, ή σε κωλόμπαρο. Τι άλλο; Το καζίνο θα ήταν μια λύση αν δεν κινδύνευες να κολλήσεις.

Αλλιώς βραδινό ψάρεμα ή περπάτημα σαν τους τρελούς.

Γιαννιος420

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
885
Πόντοι
81
το "κωλομπαρο" ειναι πεταμενα λεφτα οταν το παιζεις μπρουκλης κ νομιζεις οτι σε μια νυχτα θα γαμησεις ολες τις κονσομασιον που θα γνωρισεις!
τα κωλομπαρα κ το καθε νυχτομαγαζο ειναι μλκ οταν κολλας κ τρως ολα σου τα λεφτα σε μλκ κ τη 2η βδομαδα του μηνα ψαχνεις δανεικα!
γενικα ομως ειναι μια εμπειρια που θεωρω καθε αντρας πρεπει να ζησει εστω για λιγο σε καποια φαση της ζωης του ασχετα απο τον κυκλο του κ τη παστα του

BIG_BIG_BEN

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
10.634
Πόντοι
2.356
Δεν ξέρω από κωλόμπαρα, αλλά για πεταμένα λεφτά μου ακούγεται η φάση.

Τέσπα. Τα λεφτά δε χάνονται ποτέ. Απλά τα έχει στο τέλος κάποιος άλλος.:2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom