ειμαστε ζευγαρι και ψαχνουμε ζευγαρι να παμε παρεα τσοντοσινεμα...κατα προτιμηση στο adult..γενικα μας αρεσουν οι γνωριμιες..αν ειστε εμφανισιμο και νεο ζευγαρι και ψαχνετε νεους φιλους μας ενδιαφερετε...
Μας τα έχεις ζαλίσει με τα μαλακο thread σου,αφού πούτσες γουστάρεις να πιάνεις και να γλείφεις:τριχωτές και ζουμερές 20ποντες τραβελοψώλες τι ανοίγεις θέματα συνεχώς και μας τα ζαλάς ρε γαμημένε;Δεν μου λες ρε,μήπως γουστάρεις στο τσοντοσινεμά που θα πας να σε γαμήσουν όλοι οι υπέργηροι κωλομπαράδες και λαθρομετανάστες που συχνάζουν εκεί;
ειμαστε ζευγαρι και ψαχνουμε ζευγαρι να παμε παρεα τσοντοσινεμα...κατα προτιμηση στο adult..γενικα μας αρεσουν οι γνωριμιες..αν ειστε εμφανισιμο και νεο ζευγαρι και ψαχνετε νεους φιλους μας ενδιαφερετε...
Ειμαι ενας ομορφος, ψηλος αντρας 43 με γυμνασμενο σωμα και φοβερη φαντασια. Επειδη εχω στρογγυλα οπισθια, αισθησιακη επιδερμιδα σχεδον γυναικεια και υψος 190cm ειμαι ιδανικος για παθητικο ερωτα. Δεν ειναι λιγες οι φορες που μου την εχουν πεσει παπουδες σε παραλιες. Ζηταω μονιμη σχεση με ενεργητικη γυναικα (η κοντο ευσωμο 65αρη να με παιρνει μπροστα σε γυναικα). Μπορω να στειλω φωτο
Ειμαι ενας ομορφος, ψηλος αντρας 43 με γυμνασμενο σωμα και φοβερη φαντασια. Επειδη εχω στρογγυλα οπισθια, αισθησιακη επιδερμιδα σχεδον γυναικεια και υψος 190cm ειμαι ιδανικος για παθητικο ερωτα. Δεν ειναι λιγες οι φορες που μου την εχουν πεσει παπουδες σε παραλιες. Ζηταω μονιμη σχεση με [size=50pt]ενεργητικη γυναικα[/size] (η κοντο ευσωμο 65αρη να με παιρνει μπροστα σε γυναικα). Μπορω να στειλω φωτο