Νέα

Είμαστε σοβαροί;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bestathens1972
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 44
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
To καινούριο πλάνο του κ. Σουφλιά με τις ονομασίες του Μετρό. Από :2funny:

Συνημμένα

• paparazzi_metropao.jpg
    paparazzi_metropao.jpg
    29,3 KB · Εμφανίσεις: 50

themelos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
gamaomanou... μπραβο ρε φιλε καλος  :jerking: εισαι και για του λογου σου.....σε εχει φαει η οπαδικη  :jerking: :jerking: :jerking: και δεν ξερεις τι λες...!!γιατι ρε φιλε "αλβανοποιημενου" ελληνα??η υπηκοοτητα του ειναι αλβανικη,η εθνικοτητα του ελληνικη..!!δλδ εσυ αν κατσεις 3 χρονια στο βελγιο θα γινεις και βελγος?ελληνας θα εισαι μεγαλε απλα θα εχεις +1 υπηκ. παραπανω...κοψτε αυτες τις μαλακιες περι αλβανου και μεταναστη....υπαρχουν και βορειοηπειρωτες=ελληνες εκει....

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Μην αρχίσουμε τώρα τα ίδια περι Ελλήνων και Αλβανών.
Ο Έλληνας είναι Έλληνας και ο Αλβανός είναι Αλβανός.

Και όλοι αυτοί οι δήθεν προοδευτικοί που δίνουν στα χέρια των Αλβανών την Ελληνική σημαία γιατί έχουν Ελληνική παιδεία, να ρωτήσουν πρώτα τον εαυτό τους σε περίπτωση πολέμου μεταξύ Ελλάδας - Αλβανίας, όλοι αυτοί οι δήθεν κάτοχοι Ελληνικής παιδείας, ποιάς χώρας σημαία θα κρατήσουν ??????????????

Και ο Νίνης ας μας πεί, αν τον καλέσουν στην Εθνική ομάδα της Ελλάδας και της Αλβανίας ταυτόχρονα, ποια εθνική ομάδα θα προτιμήσει ???

Υ.Γ. Και μην βάζετε διλήματα με άλλες εθνικότητες όμως Αμερικάνοι, Βέλγοι, Γερμανοί κτλ. γιατί άλλες εθνικοπολιτικές διαφορές μας χωρίζουν με την Αλβανία και άλλες με την Αγγλία και την Γαλλία... Μην τρελαθούμε κι όλας !

themelos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
επειδη σε εμενα πηγαινε η σποντα,2 πραγματακια.....πρωτον τον καλεσαν ταυτοχρονα και οι 2 εθνικες και διαλεξε την ελληνικη,επι λεξει "...στην εθνικη της πατριδας μου...).....
δευτερον,ανοιξτε και κανενα βιβλιο να μαθετε την ιστορια ΣΑΣ...

Υ.Γ..οσον αφορα το βελγιο,ηταν ενα παραδειγμα για να καταλαβετε οτι δεν σε κανει η υπηκ. ελληνα κτλ γιατι υπηκοοτητες μπορεις να παρεις πολλες......

efthimis

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Νομίζω ο themelos έχει απόλυτο δίκιο.Αν δείτε τις ταυτότητες ολων των Βορειοηπειρωτών θα δείτε να λέει "Εθνικότητα : Ελληνική" και υπηκοότητα Αλβανική.Βεβαια μιλάμε για όσους είναι πραγματικοί ομογενείς κ όχι για τους Αλβανούς που με κάποιο μέσο καταφεραν να πάρουν ταυτότητα ομογενούς.Επίσης κάτι αλλο που δεν καταλαβαίνω είναι,γιάτι ο Νίνης πήρε την Ελληνική ιθαγένεια τοσο εύκολα,ενώ τοσες χιλιάδες Βορειοηπειρωτών που παλεύει τοσα χρόνια δεν έχει καταφέρει τίποτα.Ξέφυγα λίγο απο το θέμα αλλα μου γεννήθηκαι η απορία,τι να κανω;Ειμαι και γω βορειοηπειρώτης και με πνίγει το δίκιο.Κ ι όσο για τον φίλο τον SpermBob έχω να πω ότι οι οι ΈΛΛΗΝΕΣ της Βορείου Ηπείρου εχουν πολύ πιο ισχυρά αισθήματα απο κάποιους άλλους νεοέλληνες(καλά τα λέει ο Πανούσης) που το παίζουν και πατριώτες.Συμφωνώ βέβαια απόλυτα στο ότι ο Έλληνας είναι Έλληνας καιο Αλβανός είναι Αλβανός.Το πλάτισα πολύ το θέμα και ξέφυγα,και πάλι sorry,αλλααα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom