Νέα

Ειδοποιήσεις / Ανακοινώνεις!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
'' Για πάσης φύσεως ανακοινώσεις ειδοποιήσεις που μπορούν να φανούν χρήσιμες στο σύνολο των μελών της κοινότητας μας και όχι μόνο. .. ''

Σοβαρή ειδοποίηση !!!!

Παρακαλώ να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, ιδιαίτερα εάν χρησιμοποιείτε αλληλογραφία μέσω internet όπως Yahoo, Hotmail, AOLκτλ. Η πληροφορία κυκλοφόρησε από την Microsoft και την Norton. Παρακαλώ στείλτε την σε όλους όσους γνωρίζετε και έχουν πρόσβαση στο Internet. Ίσως λάβετε ένα φαινομενικά άκακο e-mail με παρουσίαση Πάουερ Πόιντ (PowerPoint) και τίτλο "Lifeisbeautiful. pps ". Εάν το λάβετε, μην ανοίξετε το επισυναπτόμενο του για κανένα λόγο και διαγράψτε το αμέσως.

Εάν ανοίξετε το αρχείο, ένα μήνυμα θα εμφανισθεί στην οθόνη σας λέγοντας : "Itistoolatenow, yourlifeisnolongerbeautiful", δηλαδή: ' Τώρα πια είναι αργά, η ζωή σας δεν είναι πλέον όμορφη', ως επακόλουθο θα χάσετε τα πάντα στον υπολογιστή σας και το άτομο που σας το έστειλε θα αποκτήσει πρόσβαση στο όνομά σας, στο e-mail σας,και στο κωδικό ασφαλείας σας. Αυτός είναι νέος ιός!! ο οποίος ξεκίνησε πρόσφατα να κυκλοφορεί.

O AOL επιβεβαίωσε ήδη την σοβαρότητα και τα προγράμματα antivirus δεν είναι ικανά να τον καταστρέψουν. Ο ιός δημιουργήθηκε από έναν χάκερ ο οποίος αυτοαποκαλείται " lifeowner ".

Παρακαλώ ενημερώστε όλους τους φίλους σας..

το συγκεκριμένο κείμενο μου ήρθε με email από έγκυρη πηγή ..Όπως και να έχει όμως…. Τη προσοχή σας..

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
παντως αν σας ερθει mail που να περειχει τις λέξεις "ΜΑΖΙ" "ΘΑ' "ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ" "ΜΕΛΛΟΝ" "ΜΠΡΟΣΤΑ"΄απο κανα κομμα θα ειναι διαγραψτε το.

Που τα βρισκουν τα mail αραγε???

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Εδώ μόλις είπε στον ΑΝΤ1 ότι έρχονται και sms στα προσωπικά κινητά μας από υποψηφίους λέγοντας να τους ψηφίσουν. Η Παπακώστα έσετειλε χιλιάδες sms χρησιμοποιώντας και όνομα της ΑΕΚ!!! Η ΑΕΚ έβγαλε και ανακοίνωση ότι ουδεμία σχέση έχει σαν ΠΑΕ με την κυρία........που να βρίσκουνε άραγε τα κινητά μας????? Γαμήσι που το θέλουνε όλοι.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.051
Πόντοι
42.697
Εδώ μόλις είπε στον ΑΝΤ1 ότι έρχονται και sms στα προσωπικά κινητά μας από υποψηφίους λέγοντας να τους ψηφίσουν. Η Παπακώστα έσετειλε χιλιάδες sms χρησιμοποιώντας και όνομα της ΑΕΚ!!! Η ΑΕΚ έβγαλε και ανακοίνωση ότι ουδεμία σχέση έχει σαν ΠΑΕ με την κυρία........που να βρίσκουνε άραγε τα κινητά μας????? Γαμήσι που το θέλουνε όλοι.

Χθες μια φίλη μου μου έδειξε sms απο τον Αρη Σπηλωτόπουλο, ο όποιος καλούσε τον κόσμο για ένα χαλαρο ποτάκι στο Ακρωτήρι αν θυμάμαι καλα.....

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Χθες μια φίλη μου μου έδειξε sms απο τον Αρη Σπηλωτόπουλο, ο όποιος καλούσε τον κόσμο για ένα χαλαρο ποτάκι στο Ακρωτήρι αν θυμάμαι καλα.....

Τον μαλάκα, δεν ξέρει απο marketing...
Έπρεπε να στείλει μήνυμα στα μέλη του bourdela.com για ένα χαλαρό φραπεδάκι στην Στουρνάρη/Γ' Σεπτεμβρίου/Ομήρου

Εκεί να σου πω εγώ λαοσύναξη και ψήφους που θα έπερνε...

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
AssFiller με το συμπαθειο κιολας, και επειδη δεν σε κοβω για καποιον ασχετο απο θεματα internet κτλ, αυτο το hoax κυκλοφορει ΧΡΟΝΙΑ τωρα και σκοπο εχει αυτον που εκανες με το που εγραψες το μηνυμα. Να νομισεις οτι ειναι κατι σοβαρο και να το στειλεις σε οσους ξερεις, και αυτοι στην συνεχεια να κανουν το ιδιο κτλ κτλ και να συνεχιστει το θεμα.

Ενα απλο googlaρισμα θα σε εφερνε εδω :
οπου και φαινεται πως ειναι μια μαλακια και μιση. Οπως και αυτο με την δαδα, οπως και αυτο με το msn που κλεινει και λοιπες πιπες.

Ας μην παραπληροφορουμε τσαμπα, ας το ψαχνουμε λιγο πρωτα γιατι υπαρχουν και πραγματικα ασχετοι που παραπλανουνται με το παραμικρο.

Φιλικα. :)

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Nαι ήταν πολύ καλα εχθές είχε απίστευτο κόσμο.Η πλάκα είναι πως φωνάζουν απο τα μικρόφωνα το ο κατοχος του Ι.Χ ΙΒΙ 1234 μαρκας κόκκινη ferrari να έρθει να το παραλάβει.χααχα γέλασε και το παρδαλό κατσίκη λες και υπήρχαν πολλές.Αλλά όταν βγήκα έξω όντως ήταν αρκετες.Μα που τις έκρυβαν.

OP
OP
A

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
AssFiller με το συμπαθειο κιολας, και επειδη δεν σε κοβω για καποιον ασχετο απο θεματα internet κτλ, αυτο το hoax κυκλοφορει ΧΡΟΝΙΑ τωρα και σκοπο εχει αυτον που εκανες με το που εγραψες το μηνυμα. Να νομισεις οτι ειναι κατι σοβαρο και να το στειλεις σε οσους ξερεις, και αυτοι στην συνεχεια να κανουν το ιδιο κτλ κτλ και να συνεχιστει το θεμα.

Ενα απλο googlaρισμα θα σε εφερνε εδω :
οπου και φαινεται πως ειναι μια μαλακια και μιση. Οπως και αυτο με την δαδα, οπως και αυτο με το msn που κλεινει και λοιπες πιπες.

Ας μην παραπληροφορουμε τσαμπα, ας το ψαχνουμε λιγο πρωτα γιατι υπαρχουν και πραγματικα ασχετοι που παραπλανουνται με το παραμικρο.

Φιλικα. :)

Φίλε Anal_Hunter,

δεν διαφωνώ και ο κύριος λόγος είναι ότι σαφώς δεν είμαι γκουρού της πληροφορικής..από την άλλη,ένας από τους λόγους ενός θρεντ...η ανταλλαγή απόψεων προς μετάδοση της πληροφορίας και σε τελική φάση της ''σωστής πληροφορίας'' με τη βοήθεια πάντα των μελών της κοινότητας μας..

Στα πλαίσια αυτά λοιπόν τονίζω ''Όπως και να έχει όμως…. Τη προσοχή σας..'' , αφήνοντας περιθώρια για διαφορετική ερμηνεία  της πληροφορίας ή και διάψευση / διόρθωση της από μέλη με περισσότερες γνώσεις στο συγκεκριμένο κομμάτι..

Σε ευχαριστώ για τη σημείωση και τις πρόσθετες πληροφορίες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom