Νέα

Ειδικές Δυνάμεις Στρατού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Savourogamhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 95
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Savourogamhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
12
Like
161
Πόντοι
291
Καλησπέρα σε όλους τους συναγωνιστές. Δεν ξέρω ούτε θυμάμαι να έχει ανοίξει στο παρελθόν τέτοιο θρεντ. Σκοπός μου είναι να συγκεντρωθούν εδώ μέσα όλων των ειδών τις πληροφορίες σχετικά με τη πραγματοποίηση της θητείας στις Ειδικές Δυνάμεις. Θα είναι πολύ χρήσιμο για μένα προσωπικά καθώς και για όλα τα μέλη που δεν έχουν κάνει ακόμα την στρατιωτική τους θητεία και σκέφτονται να μπούνε στις ΕΔ. Χρήσιμα θέματα συζήτησης και σχολιασμού:

-Κατηγορίες ΕΔ
-Εμπειρίες συνολικές από τους παλιότερους
-Παραδείγματα από καψώνια/αγγαρείες
-Γενικές συμβουλές επιβίωσης
-Εκπαίδευση (Τι περιλαμβάνει σε σχέση και με το κανονικό πεζικό πχ)
-Φοιτητικές άδειες
-Φακοί ή γυαλιά?
-Μονάδες (ποιες είναι καλές/κακές κτλ)
-Φαί

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.373
Πόντοι
5.097
ξεχασες να βαλεις τα μορια που κερδιζεις για τα σωματα ασφαλειας  :zfuck:

OP
OP
S

Savourogamhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
12
Like
161
Πόντοι
291
ξεχασες να βαλεις τα μορια που κερδιζεις για τα σωματα ασφαλειας  :zfuck:

Άκουσα ότι μόρια κτλ έχουν καταργηθεί είτε για τα σώματα ασφαλείας είτε για το δημόσιο. Δεν με ενδιαφέρουν τπτ απ όλα αυτά. Απλά σκέφτομαι να δηλώσω ΕΔ για να κάνω μια θητεία χωρίς να βαριέμαι και να έχει παραπάνω σκληραγώγηση από τις κανονικές μονάδες του στρατού με ότι και να περιλαμβάνει αυτό. Δεν είμαι ούτε στρατόκαβλος, ούτε φασίστας, απλά αθλητικός, γουστάρω την όλη φάση και μου χει κολλήσει, γι αυτό βοηθήστε σε αυτό το θέμα με πληροφορίες εμένα και όλα τα παιδιά στη θέση μου. Ευχαριστώ

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
:headbang: έπρεπε να ανοίξει νέο θέμα για να τα πείτε  :rolleyes:?

παλιοντακότες ...εδώ είναι για EιΔ , Δυνάμεις  :rolleyes: :rockon: :s&m_2:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.373
Πόντοι
5.097
Άκουσα ότι μόρια κτλ έχουν καταργηθεί είτε για τα σώματα ασφαλείας είτε για το δημόσιο. Δεν με ενδιαφέρουν τπτ απ όλα αυτά. Απλά σκέφτομαι να δηλώσω ΕΔ για να κάνω μια θητεία χωρίς να βαριέμαι και να έχει παραπάνω σκληραγώγηση από τις κανονικές μονάδες του στρατού με ότι και να περιλαμβάνει αυτό. Δεν είμαι ούτε στρατόκαβλος, ούτε φασίστας, απλά αθλητικός, γουστάρω την όλη φάση και μου χει κολλήσει, γι αυτό βοηθήστε σε αυτό το θέμα με πληροφορίες εμένα και όλα τα παιδιά στη θέση μου. Ευχαριστώ
αν θες να κανεις στρατο με αρχιδια
πηγαινε ΟΥΚ
αλλιως μεγαλο πευκο δεν ειναι και τιποτα το ιδιαιτερο

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.870
Πόντοι
26.141
goyσταρω εδ εκει υπηρετησα αν και 13 αοπλο

Συνημμένα

• images.jpg
    images.jpg
    8,1 KB · Εμφανίσεις: 18
OP
OP
S

Savourogamhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
12
Like
161
Πόντοι
291
αν θες να κανεις στρατο με αρχιδια
πηγαινε ΟΥΚ
αλλιως μεγαλο πευκο δεν ειναι και τιποτα το ιδιαιτερο

τα ΟΥΚ δεν είναι για φαντάρους συνάδελφε αλλά για μόνιμους! επίσης το Μεγάλο Πεύκο απ ότι ξέρω από εκεί που έκοψα την αναβολή μου είναι το κέντρο παρουσίασης των ΕΔ. Εκεί πας μόνο αν το επιλέξεις ο ίδιος όταν σε ρωτάνε αν επιθυμείς να πας ΕΔ όταν κόβεις την αναβολή σου στο γραφείο. Εγώ επέλεξα "όχι" γιατί έχω ακούσει ότι το Μεγάλο Πεύκο είναι για το μπούτσο και δεν αξίζει και καλύτερα να το παρακάμψω πηγαίνοντας να παρουσιαστώ κανονικά εκεί που θα με στείλουνε κι όταν έρθει το κλιμάκιο των ΕΔ, δηλώνω ότι θέλω να πάω και περνάω τα αγωνίσματα επιτόπου.

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
τα ΟΥΚ δεν είναι για φαντάρους συνάδελφε αλλά για μόνιμους! επίσης το Μεγάλο Πεύκο απ ότι ξέρω από εκεί που έκοψα την αναβολή μου είναι το κέντρο παρουσίασης των ΕΔ. Εκεί πας μόνο αν το επιλέξεις ο ίδιος όταν σε ρωτάνε αν επιθυμείς να πας ΕΔ όταν κόβεις την αναβολή σου στο γραφείο. Εγώ επέλεξα "όχι" γιατί έχω ακούσει ότι το Μεγάλο Πεύκο είναι για το μπούτσο και δεν αξίζει και καλύτερα να το παρακάμψω πηγαίνοντας να παρουσιαστώ κανονικά εκεί που θα με στείλουνε κι όταν έρθει το κλιμάκιο των ΕΔ, δηλώνω ότι θέλω να πάω και περνάω τα αγωνίσματα επιτόπου.

;) δεν το αφήνεις καλύτερα , πήγαινε κάπου να υπηρέτησεις να ξεμπερδεύεις αν πάς θάσαι 9 μήνες συνέχεια εκπαιδευόμενος  ;), άσε υπάρχει και μετά που πρέπει να υπολογείζετε  :rolleyes: :rockon:

* m΄ono an θές να συνεχείσεις σε σώματα ασφαλείaς σεκιούριτι και τέτοιες καταστάσεις

clockwork alex

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
αν δεν πας 35 Μ/Κ δεν ξερεις τι ειναι ειδικες δυναμεις(για φανταρους γιατι τα ΟΥΚ ειναι μονο για στελεχη)

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Να πας πευκο να παρεις μια πρωτη γευση για να δεις και εσυ αμα γουσταρεις τελικα να πας η οχι.  ;)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.373
Πόντοι
5.097
;) δεν το αφήνεις καλύτερα , πήγαινε κάπου να υπηρέτησεις να ξεμπερδεύεις αν πάς θάσαι 9 μήνες συνέχεια εκπαιδευόμενος  ;), άσε υπάρχει και μετά που πρέπει να υπολογείζετε  :rolleyes: :rockon:

* m΄ono an θές να συνεχείσεις σε σώματα ασφαλείaς σεκιούριτι και τέτοιες καταστάσεις
ετσι ειναι πας να κανεις χαβαλε το στρατο και τον πουλο  :rockon:
καλα ρε μλκ τοσο πολυ αλλαξαν τα πραγματα μεσα σε 15 χρονια  :rolleyes:
ολα τα εχουν κανει για τους ΕΠΟΠ  :think:

hounik

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
25
Like
91
Πόντοι
5.765
φιλε εχουν περασει χρονια απο τοτε που πηγα.με βαση τα πριν 20αετιας.  αν νομιζεις οτι επειδη εισαι αθλητικος τυπος ειναι αρκετο για να γινεις λοκατζης κανεις λαθος.απλα βαλε στο μυαλο σου οτι μεσα απο την ασκηση και το τρεξιμο και το σπασιμο νευρων θα αποκτησεις την πειθαρχια που χρειαζεται να εχεις.οπως επισης και την ομαδικοτητα γιατι"εμεις τους νεκρους μας δεν τους παραταμε".γι αυτο αν δεν εισαι και  λιγο ψυχακιας μην το σκεφτεσαι.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τωρα που κανουν 9μηνο δεν πρεπει να εισαι μονιμος για να πας ε.δ τυποι?

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
OP
OP
S

Savourogamhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
12
Like
161
Πόντοι
291
φιλε εχουν περασει χρονια απο τοτε που πηγα.με βαση τα πριν 20αετιας.  αν νομιζεις οτι επειδη εισαι αθλητικος τυπος ειναι αρκετο για να γινεις λοκατζης κανεις λαθος.απλα βαλε στο μυαλο σου οτι μεσα απο την ασκηση και το τρεξιμο και το σπασιμο νευρων θα αποκτησεις την πειθαρχια που χρειαζεται να εχεις.οπως επισης και την ομαδικοτητα γιατι"εμεις τους νεκρους μας δεν τους παραταμε".γι αυτο αν δεν εισαι και  λιγο ψυχακιας μην το σκεφτεσαι.

Δεν γεννήθηκα λοκατζής συνάδελφε, αλλά πίστεψε με έχω όλη τη καλή διάθεση, τρέλα και πόρωση να γίνω! Απλά σαν άνθρωπος έχω κι εγώ τις αμφιβολίες μου αν σωματικά κάνω για τις ειδικές δυνάμεις. Το ψυχολογικό κομμάτι το γράφω ήδη στα @@ μου, δε χαμπαριάζω χριστό πουθενά. :p

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Δεν γεννήθηκα λοκατζής συνάδελφε, αλλά πίστεψε με έχω όλη τη καλή διάθεση, τρέλα και πόρωση να γίνω! Απλά σαν άνθρωπος έχω κι εγώ τις αμφιβολίες μου αν σωματικά κάνω για τις ειδικές δυνάμεις. Το ψυχολογικό κομμάτι το γράφω ήδη στα @@ μου, δε χαμπαριάζω χριστό πουθενά. :p
τύπε και γιατί να το φας στην μάπα το πακέτο αυτό; τι θα κερδίσεις;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom