apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
το σαιτ φθινει τυπε?τύπε έχουν χαθεί οι μπαχαλάκηδες και έχει σπάσει η φάση :-
δεν γίνεται κάνα τζέρτζελοτο σαιτ φθινει τυπε?
μαλον ο τυπος/τυπισα θελει να μαθει τις πραγματικες ταυτότητες των μελων του σαϊτ ,για αυτό και ζηταει μονο από fb
Κι' εμείς λες να έχουμε τις πραγματικές μας ταυτότητες ανηρτημένες στο fb.......? ;)
θα παρει ομως τα αρχιδια μαςΚαποιος μαλλον θελει να μαζεψει picks απο πουτσες προικισμενων μελων
Τελικα το αποκατέστησες το παλληκάρι και μπραβο σου!!!!!!!Παιρνω λιλα και ερχομαι
Εγω και ο άντρας μου ( είμαστε str8 ζευγάρι ) θέλουμε να βάλουμε και έναν τρίτο στο παιχνίδι .
Θέλουμε να έχει υπομονή και να ακούει σχετικά . Και όταν έρθει η ώρα να φανεί δυνατός και Προικισμένος .
Η εμφάνηση μου είναι καλύτερη απο αρκετές τύπισσες που βλέπω στις διαφημήσεις δεξιά και αριστερά .
Ποιός θα είναι ο τυχερός ? Η μήπως θα είναι παραπάνω απο ένας ?
Inbox ;)
Είμαστε ζευγάρι εγώ και ο εαυτός μου, ψάχνομαι 2 ωραίες γυναίκες για μια καλή παρτούζα
united state???
state department?
η κατι αλλο?
Παρακαλούμε όλα τα μέλη μας να διαβάσουν προσεκτικά τους κανόνες λειτουργίας του forum. Οι κανόνες λειτουργίας έχουν σκοπό την οργάνωση του forum και των πληροφοριών μέσα σε αυτό, και την προστασία του site, των δημιουργών του, και των μελών του.
Ο διαχειριστής (administrator) ή/και οι συντονιστές (moderators) του forum διατηρούν το δικαίωμα να επεξεργαστούν ή να διαγράψουν δημοσιεύσεις που δεν συμβαδίζουν με τους κανόνες χρήσης.
Εφόσον είστε εγγεγραμμένος/-η χρήστης/-τρια στο bourdela.com, μπορείτε να δημοσιεύετε τις απόψεις σας στο forum του site ή να απαντήσετε σε απόψεις άλλων.
Τους κανόνες αυτούς πρέπει να σέβεστε και να ακολουθείτε.
- [li]11. Απαγορεύονται αυστηρότατα οι δημοσιεύσεις αριθμών τηλεφώνου, ακόμα και αν ο αριθμός έχει δημοσιευτεί σε εφημερίδα, περιοδικό, ή άλλο website[/li]
Ευχαριστούμε!
Καλή διασκέδαση.