You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εγκυμοσύνη με αντισυλληπτικά χάπια?
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Leonoso
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 21
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ξημερωνει παρασκευη εν πασει περιπτωση,υπαρχουνν δυο τινα: Η θα γινεις πατερούλης, ή απλα επειδή τωρα αρχισε να τα παιρνει ισως ο οργανισμος της να εχει κανει καποιες ορμονικες ''μεταβολες''. αυτό πιστευω εγω τουλάχιστον. Αν δεν εισαι τρολ φυσικα...
Heartbreaker83
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2011
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
Tυπε απο οτι ξερω τουλαχιστον, τα χαπια ειναι ασφαλη μετα τον πρωτο μηνα
Αν της τα εδωσε γιατρος θα της το εχει πει
Ομως υπαρχει και το σοβαρο ενδεχομενο να ειναι ορμονικη διαταραχη εξαιτιας της αντισυλληψης, οποτε υπομονη και ψυχραιμια
Αν της τα εδωσε γιατρος θα της το εχει πει
Ομως υπαρχει και το σοβαρο ενδεχομενο να ειναι ορμονικη διαταραχη εξαιτιας της αντισυλληψης, οποτε υπομονη και ψυχραιμια
Επισκέπτης
ρε φιλος στις 28 ημερες ερχεται συνηθως η περιοδος και καμμια φορα μπορει να παιζει και καθυστερηση 2-3 μερες π.χ..ειναι νωρις ακομηΚαλησπέρα
Η κοπέλα μου ξεκίνησε να τα παίρνει στην πρώτη μέρα της περιόδου της και από τότε, όποτε τα κάναμε τελείωνα μέσα
Έχουν περάσει 25 μέρες και περίοδος δεν της έχει έρθει ακόμα, μήπως είναι έγκυος?
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.097
- Πόντοι
- 20.605
Καλησπέρα
Η κοπέλα μου ξεκίνησε να τα παίρνει στην πρώτη μέρα της περιόδου της και από τότε, όποτε τα κάναμε τελείωνα μέσα
Έχουν περάσει 25 μέρες και περίοδος δεν της έχει έρθει ακόμα, μήπως είναι έγκυος?
ή μπορεί να είναι ακριβώς αυτός ο λόγος για τον οποίο παίρνει τα αντισυλληπτικά
Sonia_Red
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2013
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Για να της ερθει περιοδος, πρεπει να σταματησει για λιγες μερες τα χαπια και στις μερες αυτες πρεπει να βαζεις προφυλακτικο. Η αποτελεσματικοτητα των χαπιων, παρολα αυτα, δεν ειναι 100 τοις 100, ειδικα αν προκειται για πρωτο μηνα χρισης. Διαβαστε προσεκτικα ξανα τις οδηγιες πανω στο κουτι ή βρειτε στο ιντερνετ.
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.097
- Πόντοι
- 20.605
απ'όσο θυμάμαι υπάρχουν αντισυλληπτικά που δεν πειράζουν την περίοδο
Sonia_Red
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2013
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
απ'όσο θυμάμαι υπάρχουν αντισυλληπτικά που δεν πειράζουν την περίοδο
Ολα τα ΧΑΠΙΑ με τον ιδιο τροπο λειτουργουν - τα παιρνεις καποιες μερες, μετα σταματας, ερχεται περιοδος, στην πρωτη μερα αρχιζεις καινουριο κουτι.
Κανενα σωστο αντισυλλιπτικο δεν πειραζει την περιοδο, αντιθετως, το ρυθμιζει να λειτουργουν ολα στην ωρα (μερα) τους. Ετσι αν καποια γυναικα εχει προβληματικο η ακανονιστο κυκλο, ο γιατρος της γραφει τα χαπακια για να μην "κοιμαται" το συστημα, οταν πρεπει να δουλεψει (να παραγει το ωαριο και να το απορριπτει).
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.291
- Πόντοι
- 8.006
Καλησπέρα
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.097
- Πόντοι
- 20.605
sonia δεν υπάρχουν αντισυλληπτικά που να τα παίρνεις για 30μέρες ?
Sonia_Red
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2013
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
sonia δεν υπάρχουν αντισυλληπτικά που να τα παίρνεις για 30μέρες ?
Οχι, για μεγαλα χρονικα διαστηματα ειναι αλλα αντισυλληπτικα, τα οποια δεν τα γραφουν οι γιατροι ευκολα, επειδη εχουν παρενεργειες. Τα συνηθισμενα χαπια παιρνεις 21 μερα και μετα απο λιγες μερες πρεπει να ερθει η περιοδος (οποτε ξεκινα καινουριος κυκλος των ληψεων).
Θα το γραψω με μπολτ γραμματα, επειδη μου το τονισε και ο γυναικολογος μου: τις ημερες, που η κοπελα ΔΕΝ παιρνει χαπι, αντρας δεν πρεπει να χυνει μεσα χωρις προφυλαξεις. Το μονο πραγμα, που προσφερει αρκετη προστασια σε αυτες τις μερες (και βασικα - σε ολες τις μερες) ειναι το προφυλακτικο.
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.097
- Πόντοι
- 20.605
επίσης μια καλή μέθοδος αντισύλληψης είναι το σέξ κατά τη διάρκεια της εμμηνορυσιας...
Sonia_Red
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2013
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
επίσης μια καλή μέθοδος αντισύλληψης είναι το σέξ κατά τη διάρκεια της εμμηνορυσιας...
οχι, δεν ειναι καλη μεθοδος. Ειναι σπανιες τετοιες εγκυμοσύνες, αλλα γινεται καμια φορα και εγω δεν θα επαιρνα το ρισκο.
Καποτες, αγαπητε μου, μονο οι καποτες και αυτες εχουν ενα ποσοστο αποτυχιας (αν σπασουν η δεν φορεθουν σωστα).
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.097
- Πόντοι
- 20.605
άσχετο,οχι, δεν ειναι καλη μεθοδος. Ειναι σπανιες τετοιες εγκυμοσύνες, αλλα γινεται καμια φορα και εγω δεν θα επαιρνα το ρισκο.
Καποτες, αγαπητε μου, μονο οι καποτες και αυτες εχουν ενα ποσοστο αποτυχιας (αν σπασουν η δεν φορεθουν σωστα).
εσύ είσαι call girl ?ή μήπως άντρας ?
με παραξενεύει λίγο η υπογραφή σου...
Sonia_Red
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2013
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
άσχετο,
εσύ είσαι call girl ?ή μήπως άντρας ?
με παραξενεύει λίγο η υπογραφή σου...
αιντε παμε παλι...
Δεν ειμαι του επαγγελματος, δεν ειμαι αντρας. Ειμαι γυναικα και κανω παρεα με καποια παιδια απο το σαιτ. Το διαβαζω απο 2010 και γραφω, οταν εχω χρονο και βαριεμαι.
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.097
- Πόντοι
- 20.605
αιντε παμε παλι...
Δεν ειμαι του επαγγελματος, δεν ειμαι αντρας. Ειμαι γυναικα και κανω παρεα με καποια παιδια απο το σαιτ. Το διαβαζω απο 2010 και γραφω, οταν εχω χρονο και βαριεμαι.
ok νωντοτύπισα ,καλή διαμονή στο site
nick07
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Καλησπέρα
Με τι ασχολείστε ρε παπάρες αντί να γαμάτε πουτάνες! Έχετε γυναικοποιηθεί τελείως!
Jimmy Jim
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2014
- Like
- 121
- Πόντοι
- 16
Καλησπέρα
Πάντως υπάρχουν και χειρότερα... του παρακάτω τύπου του έσπασε το προφυλακτικό στο μουνί της γκόμενας...
[xvideos]
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.097
- Πόντοι
- 20.605
Με τι ασχολείστε ρε παπάρες αντί να γαμάτε πουτάνες! Έχετε γυναικοποιηθεί τελείως!
πες τα ρε φίλε