arcans80
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2010
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
σαλτα γαμησου ρε βρωμιαρη κομπλεξικε.
δεν ασχολουμε μαζι σου.
σε κοτέτσι το αμόρε μου?
σε κοτέτσι το αμόρε μου?
δεν μπορώ να το επιτρέψω αυτό
δεν ασχολουμε μαζι σου.
τι να τα κάνεις τα λεφτά όταν δεν έχεις μία, μανίτσα μου?ειναι ζουλιαρικο το αλβανο λατρεια μου. ζουλευει που δεν ηταν τα λεφτα που σε εκανα δικο μου αλλα η ομορφιαμ :-*
η υποθεση των ενοικιων στην ελλαδα ειναι μια φουσκωμενη ιστορια,που καποτε πρεπει να ξεφουσκωσει.απο οτι φαινετε ηρθε η ωρα να γινει.καλα θα κανουν πολλοι ιδιοκτητες ακινητων,ειδικα καταστηματων,να μην κλαψωμουνιαζουν πολυ.πηραν πολλα μαυρα λεφτα απο αερα,και απο ενοικια,και τωρα που κοπηκε αυτο,αρχιζουν την κλαψα.καλα θα κανουν οσοι εχουν ακινητα,(βαζω και εμενα μεσα)ετσι οπως εγιναν οι εποχες,να χαμηλωσουν το ενοικιο,ωστε να μπορουν να το παιρνουν ανετα,παρα να εχουν μεγαλο ενοικιο,και να ειναι απληρωτοι,κανα 4-5 ενοικια.πλεον φερρεγγυος δεν ειναι κανεις μας οπως εγιναν τα πραγματα,σημερα εισαι,αυριο δεν υπαρχεις καν.
μεγαλε μου φαινετε οτι εισαι απο αυτους που περνοντας ενοικιο απο μια δημοσια υπηρεσια,θελανε να λυσουν το οικονομικο τους προβλημα.μακαρι να παρεις τα αρχιδια τους,και να στο ξενοικιασουν κιολας,και αν ειναι δυνατον αυτος ο κωλοδημος να παει σε ιδιοκτητο χωρο,και να στο εξηγησω κιολας γιατι στο λεω αυτο,για να μην στραβωσεις,αλλα και να στραβωσεις κιολας στα αρχιδια μου να ξερεις.
αν το κτιριο σου το νοικιαζε ιδιωτης και σε πιστολιαζε μερικα ενοικια,θα ετρεχες να τον βγαλεις,θα πληρωνες δικηγορους και στο τελος θα επαιρνες ενα αρχιδι.και ξερεις γιατι?γιατι θα σου ελεγε δεν εχω ρε φιλε να σε πληρωσω απλα και καθαρα,και δεν θα μπορουσες να κανεις τιποτα.σε σχεση τωρα επειδη εχεις νοικαρη το δημοσιο,θελεις οχι μονο να χασεις ενοικιο,αλλα και να μην χασεις ουτε 1 ευρω απο το ενοικιο που εχεις συμφωνησει.αρα ειδες τι μαλακας εισαι? αν ητανε ιδιωτης δεν θα εκανες κιχ παλιοκουφαλα.μακαρι να σε κοψει το ενοικιο το δημοσιο,και ακομα καλυτερα να φυγουν και να πανε σε δικο τους κτιριο.τοτε μονο εσεις ολα τα πουσταρια θα καταλαβετε τι γινετε στην αγορα,και ποσοι κωλοι γινοντε γαρυφαλα,για να περνετε τα ενοικια σας,ολοι εσεις.
3.Να γίνει ο Βγενόπουλος πρωθυπουργός!!!για να μπει μια ταξη σε ολη αυτη την ιστορια με τα ενοικια του δημοσιου γενικα,πρεπει να γινουν παρα πολλα πραγματα.
1. πρεπει το κρατος να βαλει ενα χρονοδιαγραμμα ωστε ολες οι υπηρεσιες του,να μεταφερθουν σε ιδιοκτητα κτιρια,και αν δεν υπαρχει ιδιοκτητο κτιριο,να βρει χωρο με χαμηλοτερο ενοικιο,με ευθυνη του διευθηντη τις καθε υπηρεσιας.
2.πολλες δημοσιες υπηρεσιες νοικιαζουν κτιρια σε κεντρικους δρομους σε καθε πολη,λες και ειναι τιποτα πολυεθνικες με τρελους τζιρους,και πληρωνουν και τρελα ενοικια,αλλα και καταλαμβανουν τεραστιους χωρους,και συνηθως ειναι και παλια κτιρια,και θελουν και πολλα λεφτα για συντηρηση.καλυτερα να μεταφερθουν σε δρομους πιο αποκεντρους,και εν αναγκη εκτος κεντρου τις καθε πολης,ωστε να μην υπαρχει και κυκλοφοριακο.
αν γινουν ολα τα παραπανω θα απελευθερουν χωροι στο κεντρο καθε πολης,θα υπαρχουν κενοι χωρο περισσοτεροι,και θα πεσουν και τα ενοικια,και θα ειναι προς οφελως τον επιχειρηματιων.αλλα και θα παρουν ζωη καποιοι απομεροι δρομοι,που δεν περναει ανθρωπος.
παντως η αγορα,με ολο αυτο που γινετε,αρχιζει και ξεκαθαριζει το τοπιο,ηδη ο αερας δεν υπαρχει πλεον,υπαρχουν πολλα ξενοικιαστα μαγαζια,αλλα και πολλοι ιδιοκτητες μειωσαν τα ενοικια,για να μην μεινουν τα μαγαζια τους αδεια.
τωρα αν κατι μαλακες πανε και καρφωνετε με αερα ακομα,και δεν παζαρευουν τα ενοικια που δινουν,τοτε αυτοκτονουν.
παντως αν μπορεσει το δημοσιο και μειωση τα ενοικια του,θα ειναι καλο,διοτι θα παρασυρη και ολη την αγορα,σε μειωσης ενοικιων.
βρωμοκομμουνι τι εγινε?3.Να γίνει ο Βγενόπουλος πρωθυπουργός!!!
Κανε μου λιγάκι βγε!!!βρωμοκομμουνι τι εγινε?
το πηρες χαμπαρι οτι αρχισε το τελος σας?
πουσταρια σε 2 χρονια δεν υπαρχετε καν.
Πες του τα ρε,γιατί εμένα δεν με ακούει!!!Μα ο παπαζόλης με τον καρατζαφουρερ δεν είναι?