Νέα

Εγκύκλιος υπουργείου για μείωση στα ενοίκια που πληρώνουν οι δήμοι. Ισχύει??????

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ss21
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 35
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
σε κοτέτσι το αμόρε μου?

δεν μπορώ να το επιτρέψω αυτό

ειναι ζουλιαρικο το αλβανο λατρεια μου.  ζουλευει που δεν ηταν τα λεφτα που σε εκανα δικο μου αλλα η ομορφιαμ :-*

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
σαλτα γαμησου ρε βρωμιαρη κομπλεξικε.
δεν ασχολουμε μαζι σου.

να αφησεις τις νυχτερινες μαλαματινες και να πας κανα νυχτερινο λυκειο ρε βλακα μου. η μονη ιδιοκτησια ακινητου και ακατοικητου που εχεις ειναι η καουκα σου  :uglystupid:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ειναι ζουλιαρικο το αλβανο λατρεια μου.  ζουλευει που δεν ηταν τα λεφτα που σε εκανα δικο μου αλλα η ομορφιαμ :-*
τι να τα κάνεις τα λεφτά όταν δεν έχεις μία, μανίτσα μου?

Geppetto33

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
479
Πόντοι
301
να πω κι εγω την μαλακια μου.νοιακιαζω κι εγω το χωρο ποε εχω το μαγαζι θελω να πω οτι οσοι εχουν πολλα ακινιτα σαν τουσ δικους μου ειναι ΜΟΥΝΙΑ.σε γαμανε και θελουν μονο το ενοικιο ποσα λεφτα μου εχει φαει δεν λεγεται απο αερα σε ενοικια.καναμε νεο συμβολαιο και εβαλε αυξησει ενω καθυστερω να πληρωσο το υπαρχων ποσο.αφου εγινε της πουτανας και τον απειλισα οτι φυεγω και μεχρι να φυγω δεν ξαναπερνεις λεφτα εβαλε νερο στο κρασι του .ευχομαι στο φιλο που ανοιξε το θεμα να φυγει ο δημος να του μεινει ξενοικιαστω για κανα χρονο και μετα να σκεφτεται οτι εκανε μαλακια που δεν μειωσε το ενοικιο.αυτη την στιγμη υπαρχουν απειρη χωροι για τα παντα και με σωστα παζαρια βρισκεις τα παντα και τερμα ο αερας λες και σου νοικιαζουν και δουλεια μαζι με τον χωρο ουστ ρε !!!!

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.652
Πόντοι
3.575
η υποθεση των ενοικιων στην ελλαδα ειναι μια φουσκωμενη ιστορια,που καποτε πρεπει να ξεφουσκωσει.απο οτι φαινετε ηρθε η ωρα να γινει.καλα θα κανουν πολλοι ιδιοκτητες ακινητων,ειδικα καταστηματων,να μην κλαψωμουνιαζουν πολυ.πηραν πολλα μαυρα λεφτα απο αερα,και απο ενοικια,και τωρα που κοπηκε αυτο,αρχιζουν την κλαψα.καλα θα κανουν οσοι εχουν ακινητα,(βαζω και εμενα μεσα)ετσι οπως εγιναν οι εποχες,να χαμηλωσουν το ενοικιο,ωστε να μπορουν να το παιρνουν ανετα,παρα να εχουν μεγαλο ενοικιο,και να ειναι απληρωτοι,κανα 4-5 ενοικια.πλεον φερρεγγυος δεν ειναι κανεις μας οπως εγιναν τα πραγματα,σημερα εισαι,αυριο δεν υπαρχεις καν.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.652
Πόντοι
3.575
ο ΑΕΡΑΣ ηταν μεγαλη απατη που επληξε αρκετους νεους επιχειρηματιες
και εκοβε τα κυριολεκτικα ποδια σε οποιον αποτυχαινε στο στησιμο της επιχειρησης του
(δεν ξανανοιγε αλλου μαγαζι οταν εκλεινε γιατι σκεφτοταν και τον αερα)

johny_car

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
μεγαλε μου φαινετε οτι εισαι απο αυτους που περνοντας ενοικιο απο μια δημοσια υπηρεσια,θελανε να λυσουν το οικονομικο τους προβλημα.μακαρι να παρεις τα αρχιδια τους,και να στο ξενοικιασουν κιολας,και αν ειναι δυνατον αυτος ο κωλοδημος να παει σε ιδιοκτητο χωρο,και να στο εξηγησω κιολας γιατι στο λεω αυτο,για να μην στραβωσεις,αλλα και να στραβωσεις κιολας στα αρχιδια μου να ξερεις.
αν το κτιριο σου το νοικιαζε ιδιωτης και σε πιστολιαζε μερικα ενοικια,θα ετρεχες να τον βγαλεις,θα πληρωνες δικηγορους και στο τελος θα επαιρνες ενα αρχιδι.και ξερεις γιατι?γιατι θα σου ελεγε δεν εχω ρε φιλε να σε πληρωσω απλα και καθαρα,και δεν θα μπορουσες να κανεις τιποτα.σε σχεση τωρα επειδη εχεις νοικαρη το δημοσιο,θελεις οχι μονο να χασεις ενοικιο,αλλα και να μην χασεις ουτε 1 ευρω απο το ενοικιο που εχεις συμφωνησει.αρα ειδες τι μαλακας εισαι? αν ητανε ιδιωτης δεν θα εκανες κιχ παλιοκουφαλα.μακαρι να σε κοψει το ενοικιο το δημοσιο,και ακομα καλυτερα να φυγουν και να πανε σε δικο τους κτιριο.τοτε μονο εσεις ολα τα πουσταρια θα καταλαβετε τι γινετε στην αγορα,και ποσοι κωλοι γινοντε γαρυφαλα,για να περνετε τα ενοικια σας,ολοι εσεις.

Του τα είπες πολύ ωραία...... Συμφωνώ με 10000000000000 μαζί σου......

Για εσένα που άνοιξες το thread.... Εδώ ρε φίλε ολοκλήρα Υπουργεία και Περιφέρειες ζητούν μείωση των ενοικιών και πολλές φόρες φεύγουνε και πάνε αλλού.... Έχει βουήξει ο τόπος από αυτά τα νέα.... Εύχομαι να σου μείνει ξενοίκιαστο, που νόμιζες ότι βρήκες την αγελάδα και θες να την αρμέγεις μέχρι να ψοφήσει.... Εδώ η πλειοψηφία των ΟΤΑ είναι χρεωμένοι κι εσύ θες το ενοίκιό σου.... Κάνε κανένα αστείο να πας δικαστικά κι άμα δικαιωθείς σφύρα μου κλέφτικα.... 

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
για να μπει μια ταξη σε ολη αυτη την ιστορια με τα ενοικια του δημοσιου γενικα,πρεπει να γινουν παρα πολλα πραγματα.

1. πρεπει το κρατος να βαλει ενα χρονοδιαγραμμα ωστε ολες οι υπηρεσιες του,να μεταφερθουν σε ιδιοκτητα κτιρια,και αν δεν υπαρχει ιδιοκτητο κτιριο,να βρει χωρο με χαμηλοτερο ενοικιο,με ευθυνη του διευθηντη τις καθε υπηρεσιας.

2.πολλες δημοσιες υπηρεσιες νοικιαζουν κτιρια σε κεντρικους δρομους σε καθε πολη,λες και ειναι τιποτα πολυεθνικες με τρελους τζιρους,και πληρωνουν και τρελα ενοικια,αλλα και καταλαμβανουν τεραστιους χωρους,και συνηθως ειναι και παλια κτιρια,και θελουν και πολλα λεφτα για συντηρηση.καλυτερα να μεταφερθουν σε δρομους πιο αποκεντρους,και εν αναγκη εκτος κεντρου τις καθε πολης,ωστε να μην υπαρχει και κυκλοφοριακο.

αν γινουν ολα τα παραπανω θα απελευθερουν χωροι στο κεντρο καθε πολης,θα υπαρχουν κενοι χωρο περισσοτεροι,και θα πεσουν και τα ενοικια,και θα ειναι προς οφελως τον επιχειρηματιων.αλλα και θα παρουν ζωη καποιοι απομεροι δρομοι,που δεν περναει ανθρωπος.

παντως η αγορα,με ολο αυτο που γινετε,αρχιζει και ξεκαθαριζει το τοπιο,ηδη ο αερας δεν υπαρχει πλεον,υπαρχουν  πολλα ξενοικιαστα μαγαζια,αλλα και πολλοι ιδιοκτητες μειωσαν τα ενοικια,για να μην μεινουν τα μαγαζια τους αδεια.

τωρα αν κατι μαλακες πανε και καρφωνετε με αερα ακομα,και δεν παζαρευουν τα ενοικια που δινουν,τοτε αυτοκτονουν.

παντως αν μπορεσει το δημοσιο και μειωση τα ενοικια του,θα ειναι καλο,διοτι θα παρασυρη και ολη την αγορα,σε μειωσης ενοικιων.

Επισκέπτης
για να μπει μια ταξη σε ολη αυτη την ιστορια με τα ενοικια του δημοσιου γενικα,πρεπει να γινουν παρα πολλα πραγματα.

1. πρεπει το κρατος να βαλει ενα χρονοδιαγραμμα ωστε ολες οι υπηρεσιες του,να μεταφερθουν σε ιδιοκτητα κτιρια,και αν δεν υπαρχει ιδιοκτητο κτιριο,να βρει χωρο με χαμηλοτερο ενοικιο,με ευθυνη του διευθηντη τις καθε υπηρεσιας.

2.πολλες δημοσιες υπηρεσιες νοικιαζουν κτιρια σε κεντρικους δρομους σε καθε πολη,λες και ειναι τιποτα πολυεθνικες με τρελους τζιρους,και πληρωνουν και τρελα ενοικια,αλλα και καταλαμβανουν τεραστιους χωρους,και συνηθως ειναι και παλια κτιρια,και θελουν και πολλα λεφτα για συντηρηση.καλυτερα να μεταφερθουν σε δρομους πιο αποκεντρους,και εν αναγκη εκτος κεντρου τις καθε πολης,ωστε να μην υπαρχει και κυκλοφοριακο.

αν γινουν ολα τα παραπανω θα απελευθερουν χωροι στο κεντρο καθε πολης,θα υπαρχουν κενοι χωρο περισσοτεροι,και θα πεσουν και τα ενοικια,και θα ειναι προς οφελως τον επιχειρηματιων.αλλα και θα παρουν ζωη καποιοι απομεροι δρομοι,που δεν περναει ανθρωπος.

παντως η αγορα,με ολο αυτο που γινετε,αρχιζει και ξεκαθαριζει το τοπιο,ηδη ο αερας δεν υπαρχει πλεον,υπαρχουν  πολλα ξενοικιαστα μαγαζια,αλλα και πολλοι ιδιοκτητες μειωσαν τα ενοικια,για να μην μεινουν τα μαγαζια τους αδεια.

τωρα αν κατι μαλακες πανε και καρφωνετε με αερα ακομα,και δεν παζαρευουν τα ενοικια που δινουν,τοτε αυτοκτονουν.

παντως αν μπορεσει το δημοσιο και μειωση τα ενοικια του,θα ειναι καλο,διοτι θα παρασυρη και ολη την αγορα,σε μειωσης ενοικιων.
3.Να γίνει ο Βγενόπουλος πρωθυπουργός!!! :2funny:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Μα ο παπαζόλης με τον καρατζαφουρερ δεν είναι?  :think: :think: :think: