Νέα

Εγκύκλιος υπουργείου για μείωση στα ενοίκια που πληρώνουν οι δήμοι. Ισχύει??????

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ss21
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 35
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ss21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2005
Like
58
Πόντοι
1
Καλημέρα παιδιά
Έχω ένα ακίνητό το οποίο το ενοικιάζω σε ένα μεγάλο δήμο της χώρας. Σήμερα μου είπαν μέσα από το δήμο ότι ήρθε εγκύκλιος από το Υπουργείο (Οικονομικών προφανώς) για αναγκαστική μείσωση του μισθώματος κατά 20%. Πρώτα από όλα θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζει κανεί το οτιδήποτε σχετικά με αυτήν την εγκύκλιο. Αν είναι όντως έτσι (γιατί δεν πρόλαβα να το ψάξω), αν μπορώ κάπως να την παρακάμψω κτλ.
Και δεύτερον έχουν δικαίωμα να μου αναθεωρήσουν το ενοίκιο μονομερώς ενώ υπάρχει συμβόλαιο για άλλα 3 χρόνια. Στο τηλέφωνο που μιλήσαμε με τον υπάλληλο μου είπε κάτι του τύπου "αν δεν συμφωνείς, κινήσου δικαστικά" αλλά το θέμα είναι αν κινηθώ δικαστικά, σημαίνει πως δε θα υπογράψω καινούριο συμβόλαιο που θέλουν αυτοί (γιατί αν υπογράψω ουσιαστικά αποδέχομαι τους νέους όρους) και μάλλον θα χάσω το Δήμο από πελάτη, το οποίο δεν το θέλω σε καμία περίπτωση.
Μιας και από ότι κατάλαβα το θέμα είναι γενικό και αφορά όλους τους δήμους, μπας και έχει τύχει σε κάποιον συναγωνιστή κάτι παρόμοιο για να μου δώσει καμιά συμβουλή?

Thanks

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
μεγαλε μου φαινετε οτι εισαι απο αυτους που περνοντας ενοικιο απο μια δημοσια υπηρεσια,θελανε να λυσουν το οικονομικο τους προβλημα.μακαρι να παρεις τα αρχιδια τους,και να στο ξενοικιασουν κιολας,και αν ειναι δυνατον αυτος ο κωλοδημος να παει σε ιδιοκτητο χωρο,και να στο εξηγησω κιολας γιατι στο λεω αυτο,για να μην στραβωσεις,αλλα και να στραβωσεις κιολας στα αρχιδια μου να ξερεις.
αν το κτιριο σου το νοικιαζε ιδιωτης και σε πιστολιαζε μερικα ενοικια,θα ετρεχες να τον βγαλεις,θα πληρωνες δικηγορους και στο τελος θα επαιρνες ενα αρχιδι.και ξερεις γιατι?γιατι θα σου ελεγε δεν εχω ρε φιλε να σε πληρωσω απλα και καθαρα,και δεν θα μπορουσες να κανεις τιποτα.σε σχεση τωρα επειδη εχεις νοικαρη το δημοσιο,θελεις οχι μονο να χασεις ενοικιο,αλλα και να μην χασεις ουτε 1 ευρω απο το ενοικιο που εχεις συμφωνησει.αρα ειδες τι μαλακας εισαι? αν ητανε ιδιωτης δεν θα εκανες κιχ παλιοκουφαλα.μακαρι να σε κοψει το ενοικιο το δημοσιο,και ακομα καλυτερα να φυγουν και να πανε σε δικο τους κτιριο.τοτε μονο εσεις ολα τα πουσταρια θα καταλαβετε τι γινετε στην αγορα,και ποσοι κωλοι γινοντε γαρυφαλα,για να περνετε τα ενοικια σας,ολοι εσεις.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
είσαι σκληρός... αλλά η βασική ιδέα της απάντησης σου είναι σωστή!!!

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
είσαι σκληρός... αλλά η βασική ιδέα της απάντησης σου είναι σωστή!!!
φιλε το κρατος εγινε μπουρδελο,γιατι οταν μιλουσε καποιος σκληρα,τον ελεγαν φασιστα,λαικιστη,και αλλες τετοιες μαλακιες.
ηρθε η ωρα να μιλαμε σκληρα πλεον,για να γινει δουλεια.
η αληθεια ειναι παντα πικρη να ξερεις.

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Μαγκιεψε και το καθε αγαμητο μαλακισμενο τωρα?
Θα μου κανει μονομερη αλλαγη ορων συμβολαιου ιδιωτης ή κρατος?
Πας καλα ρε νουμερο?
Ας ερθει να μου κανει κανα τετοιο κανεις, γαμιωντας θα τον παω.
Κρατος και μη.

OP
OP
S

ss21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2005
Like
58
Πόντοι
1
μεγαλε μου φαινετε οτι εισαι απο αυτους που περνοντας ενοικιο απο μια δημοσια υπηρεσια,θελανε να λυσουν το οικονομικο τους προβλημα.μακαρι να παρεις τα αρχιδια τους,και να στο ξενοικιασουν κιολας,και αν ειναι δυνατον αυτος ο κωλοδημος να παει σε ιδιοκτητο χωρο,και να στο εξηγησω κιολας γιατι στο λεω αυτο,για να μην στραβωσεις,αλλα και να στραβωσεις κιολας στα αρχιδια μου να ξερεις.
αν το κτιριο σου το νοικιαζε ιδιωτης και σε πιστολιαζε μερικα ενοικια,θα ετρεχες να τον βγαλεις,θα πληρωνες δικηγορους και στο τελος θα επαιρνες ενα αρχιδι.και ξερεις γιατι?γιατι θα σου ελεγε δεν εχω ρε φιλε να σε πληρωσω απλα και καθαρα,και δεν θα μπορουσες να κανεις τιποτα.σε σχεση τωρα επειδη εχεις νοικαρη το δημοσιο,θελεις οχι μονο να χασεις ενοικιο,αλλα και να μην χασεις ουτε 1 ευρω απο το ενοικιο που εχεις συμφωνησει.αρα ειδες τι μαλακας εισαι? αν ητανε ιδιωτης δεν θα εκανες κιχ παλιοκουφαλα.μακαρι να σε κοψει το ενοικιο το δημοσιο,και ακομα καλυτερα να φυγουν και να πανε σε δικο τους κτιριο.τοτε μονο εσεις ολα τα πουσταρια θα καταλαβετε τι γινετε στην αγορα,και ποσοι κωλοι γινοντε γαρυφαλα,για να περνετε τα ενοικια σας,ολοι εσεις.
Φίλε καταλαβαίνω τι λες γιατί έχω ακούσει κι εγώ για ενοίκια τύπου 20 και 30 χιλιάδων ευρώ. Ωστόσο το δικό μου ακίνητο είναι τελείως άλλη φάση. Έχει ένα πολύ λογικό ενοίκιο για την περιοχή που μένω και καθόλου εξωφρενικό (είναι περίπου 2500 ευρώ για ένα ακίνητο συνολικού εμβαδού 300 τμ. και μάλιστα σε κεντρικό σημείο). Για να εξηγούμαι, δεν είναι χαμηλό το ενοίκιο αλλά αν πέσει 20% θα γίνει χαμηλό για τα δεδομένα της περιοχής μου. Πριν λίγους μήνες ιδιώτης νοίκιασε οτ διπλανό κατάστημα από το δικό μου και που είναι ίδιου μέγέθους και σε χειρότερο σημείο και πληρώνει 3000 ευρώ. Όπως καταλαβαίνεις δεν είμαι από τα κοράκια που λάδωσαν και κατάφεραν να παίρνουν από το Δημοσίο ενοίκια 30000 ευρώ όταν η αγορά πλήρωνε 3000. Είμαι από αυτούς που κατά τη γνώμη μου αυτή τη στιγμή γαμάει το νομοσχέδιο.
Και να σου πω και το άλλο εγώ παίρνω 2500 από αυτό το ακίνητο και αν μου το πάνε τώρα στις 2000, τη νιώθω τη διαφορά. Δε λέω ότι δε βγαίνω αλλά τη νιώθω. Κάποιος που έχει ένα υπέρογκο ενοίκιο των 25.000 και του το πάνε στις 20.000 είναι μια φαγούρα στα αρχίδια του. Και πριν τη μείωση κλέφτης ήταν μετά τη μείωση κλέφτης θα είναι.
Από όσο το έψαξα πάντως τώρα το βράδυ σε άρθρα εφημερίδων, το κράτος έχει το δικαίωμα να κινηθεί δικαστικώς εναντίον μου σε περίπτωση που δεν δεχτώ τη μείωση γιατί....“το Ελληνικό Δημόσιο έχει την δυνατότητα προσφυγής στην Δικαιοσύνη με αίτημα την εύλογη μείωση των μισθωμάτων για όλες τις ενεργείς συμβάσεις λόγω της απρόβλεπτης μεταβολής των συνθηκών κατά το άρθρο 388 του Αστικού Κώδικα”.
Πέρα από όλα αυτά....Τα βρισίδια με το καλημέρα και χώρις να ξέρεις όλη την υπόθεση δείχνουν ένα πρόβλημα συμπεριφοράς δε νομίζεις?

OP
OP
S

ss21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2005
Like
58
Πόντοι
1
Όσο για το αν θα έκανα μόκο σε ιδιώτη...Πριν από καμιά 10αρια χρόνια ένας ιδιώτης κάποια στιγμή αποφάσισε να φύγει ενώ το συμβόλαιο προέβλεπε να μου δώσει αποζημίωση 12 ενοίκια σε περίπτωση που έφευγε πριν τη λήξη του συμβολαίου. Τότε η αποζημίωση ήταν 6.000.000 δρχ. Του έκανα δικαστήριο και όντως πήρα τα αρχίδια του γιατί στο τέλος δεν είχε τίποτα στο όνομα του. Έλα όμως που 10 χρόνια μέτα τον πέτυχα να έχει ανοίξει άλλη επιχείρηση σε άλλη πόλη στο όνομα της γυναίκας του. Μάλλον όμως δεν της είχε και πολύ εμπιστοσύνη και είχε τραπεζικό λογαριασμό στο όνομα του. Αφού έμαθα από τους πελάτες του με ποια τραπεζα συνεργάζεται το πήγα στο δικηγόρο μου ο οποίος κίνησε μια διαδικασία. Ψάξαμε επίσημα μέσα από τα δικαστήρια στη συγκεκριμένη τράπεζα για το αν έχει λογαριασμό (που ήξερα ήδη ότι έχει) και χρησιμοποιώντας την καταδικαστική απόφαση πάνω στην οποία μετρούσαν δικαστοί τόκοι 10% κάθε χρόνο ο εισαγγελέας του άνοιξε το λογαριασμό και του πήρα κοντά 50.000 σαν αποζημίωση. Περιττό να σου πω ότι διαμαρτυρήθηκαν πάμπολες επιταγές που είχε μοιράσει και την έκλισε και την άλλη επιχείρηση.
Για να καταλάβεις ότι δεν κάνω μόκο σε κανέναν όταν καταπατούν τα δικαιώματά μου. Και ότι κάτι ενοικιαστές πειρατές που νόμιζαν ότι θα μου άφηναν πιστόλια τους πήγα καροτσάκι μέχρι εκεί που δεν το περίμεναν.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Μαγκιεψε και το καθε αγαμητο μαλακισμενο τωρα?
Θα μου κανει μονομερη αλλαγη ορων συμβολαιου ιδιωτης ή κρατος?
Πας καλα ρε νουμερο?
Ας ερθει να μου κανει κανα τετοιο κανεις, γαμιωντας θα τον παω.
Κρατος και μη.
κάνεις σαν να μην σου έχουν φάει ποτέ λεφτά.

Επισκέπτης
Μιας και από ότι κατάλαβα το θέμα είναι γενικό και αφορά όλους τους δήμους, μπας και έχει τύχει σε κάποιον συναγωνιστή κάτι παρόμοιο για να μου δώσει καμιά συμβουλή?
Επιλέξατε τον κατάλληλο ιστότοπο για την άντληση συμβουλών σε θέματα μισθωμάτων ακινήτων, κ.ss21.
Σύσσωμο το Σώμα των Συναγωνιστών βοά (εν τη ερήμω):
Θυσιάσατε το ατομικό συμφέρον για το γενικό  :headbang:.

Ευλογημένε Μακρυγιάννη...

Quazzar

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
Μονομερής τροποποίηση σύμβασης; Force majeure (απροβλεπτη μεταβολή συνθηκών) μια απόφαση του υπουργού; μη χέσω!  Αν αλλάξουν οι δικές σου συνθηκες και θέλήσεις να αυξήσεις το ενοίκιο 20% μπορεις; όχι!  Για το μνημόνιο κατανόησης εχει κατατεθεί προσφυγή και δεν μπορούν να το επικαλεστούν μέχρι να τελεσιδικήσει.
Δεν εισαι υπευθυνος για την καταντια της χώρας και γιατι να πληρώσεις ΕΣΥ;  
Απο την άλλη, καλό ειναι να υπάρχει λογική.  Αναλογα τι όρους περιέχει το συμφωνητικό μίσθωσης πράξε.  Τι διάρκεια είναι υπολλειπόμενη;  Τι άλλους όρους περιέχει;  Έχει υπάρξει ανανέωση συμβολαίου;  Πως εχετε συμφωνήσει την αναπροσαρμογή του μισθώματος ανα έτος ή αλλως;  Μην πας με αντιδικία αμέσως καλημέρα, αλλα δες τι δυνατότητες έχεις.  Ίσως μπορέσεις να πετύχεις καλύτερη συμφωνία π.χ. στην διάρκεια ή αλλού.

Οι δικηγόροι θα σου πούνε πάμε δικαστικά γιατι θέλουνε να εισπράξουνε την αμοιβή τους.
Γενικά οι δημοτικές και δημόσιες επιχειρησεις/υπηρεσιες δύσκολα μετακομίζουν, για πολλούς λόγους.  Οπότε μην μασάς.  Υπόψιν στον ανταγωνισμό ειδικά αν υπάρχουν πολλά άδεια μαγαζιά στην περιοχή.

ΕΓΩ, προτιμώ να τα παίρνει τα λεφτά ο φίλος για το ΜΙΣΘΩΜΑ του, παρά να τα φάνε οι δήμαρχοι ή η τρόικες...

EDIT: Θα τα γαμίσουμε όλα με τα μνημόνια; ΔΕΝ υπάρχει κράτος πια ;  Έλεος...

SEX_PYR

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Αντιστοιχη εγκυκλιος εχει παει σε ολες τις υπηρεσιες και αφορα ολες τις μισθωσεις, οχι μονο τα ενοικια. Δεν εισαι υποχρεωμενος να δεχτεις, αυτο που κανουν οιθ περισσοτεροι ειναι μια αντιπροταση για να διξουν και καλα οτι βοηθουν το κρατος στην δυσκολη αυτη περισταση. Αν ομως δεν δεχτεις σκεψου το ενδεχομενο οτι μπορει να χασεις τον ενοικιαστη και μετα να ψαχνεσαι. Γι αυτο στην προκειμενη περιπτωση κανε μια αντιπροταση και αρκεσου σε αυτα. Οι εποχες ειναι δυσκολες για ολους και θα σου μεινει το ακινητο αδειο. Φιλικα.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Φίλε καταλαβαίνω τι λες γιατί έχω ακούσει κι εγώ για ενοίκια τύπου 20 και 30 χιλιάδων ευρώ. Ωστόσο το δικό μου ακίνητο είναι τελείως άλλη φάση. Έχει ένα πολύ λογικό ενοίκιο για την περιοχή που μένω και καθόλου εξωφρενικό (είναι περίπου 2500 ευρώ για ένα ακίνητο συνολικού εμβαδού 300 τμ. και μάλιστα σε κεντρικό σημείο). Για να εξηγούμαι, δεν είναι χαμηλό το ενοίκιο αλλά αν πέσει 20% θα γίνει χαμηλό για τα δεδομένα της περιοχής μου. Πριν λίγους μήνες ιδιώτης νοίκιασε οτ διπλανό κατάστημα από το δικό μου και που είναι ίδιου μέγέθους και σε χειρότερο σημείο και πληρώνει 3000 ευρώ. Όπως καταλαβαίνεις δεν είμαι από τα κοράκια που λάδωσαν και κατάφεραν να παίρνουν από το Δημοσίο ενοίκια 30000 ευρώ όταν η αγορά πλήρωνε 3000. Είμαι από αυτούς που κατά τη γνώμη μου αυτή τη στιγμή γαμάει το νομοσχέδιο.
Και να σου πω και το άλλο εγώ παίρνω 2500 από αυτό το ακίνητο και αν μου το πάνε τώρα στις 2000, τη νιώθω τη διαφορά. Δε λέω ότι δε βγαίνω αλλά τη νιώθω. Κάποιος που έχει ένα υπέρογκο ενοίκιο των 25.000 και του το πάνε στις 20.000 είναι μια φαγούρα στα αρχίδια του. Και πριν τη μείωση κλέφτης ήταν μετά τη μείωση κλέφτης θα είναι.
Από όσο το έψαξα πάντως τώρα το βράδυ σε άρθρα εφημερίδων, το κράτος έχει το δικαίωμα να κινηθεί δικαστικώς εναντίον μου σε περίπτωση που δεν δεχτώ τη μείωση γιατί....“το Ελληνικό Δημόσιο έχει την δυνατότητα προσφυγής στην Δικαιοσύνη με αίτημα την εύλογη μείωση των μισθωμάτων για όλες τις ενεργείς συμβάσεις λόγω της απρόβλεπτης μεταβολής των συνθηκών κατά το άρθρο 388 του Αστικού Κώδικα”.
Πέρα από όλα αυτά....Τα βρισίδια με το καλημέρα και χώρις να ξέρεις όλη την υπόθεση δείχνουν ένα πρόβλημα συμπεριφοράς δε νομίζεις?

Έχεις δίκιο και τα λες σωστά...
Μονομερής βλαπτική ως προς τον αντισυμβαλλόμενο τροποποίηση όρων σύμβασης ΔΕΝ γίνεται και το δημόσιο νοικιάζει ως ιδιώτης και όχι ως κρατική εξουσία...
Αυτό που γίνεται είναι να προσφεύγει ο μισθωτής (δημόσιο ή ιδιώτης, αδιάφορο) στα δικαστήρια και να ζητά μείωση του μισθώματος επικαλούμενο έκτακτες συνθήκες όπως το βρήκες στην εφημερίδα...
Τα δικαστήρια συνήθως κάνουν δεκτά τέτοιες αγωγές και μειώνουν το μίσθωμα...

Από εκεί και πέρα, όποιος ιδιοκτήτης αντιλαμβάνεται το κατάστημα ως μια επένδυση, θα μειώσει από μόνος του το νοίκι κατόπιν συμφωνίας με το μισθωτή, ακριβώς για να μην του μείνει ξενοίκιαστο...
Αν πάλι έχει ένα μαγαζί και περιμένει από αυτό να ζει όλο το σκατόσογο πλουσιοπάροχα και φέσια θα φάει και ξενοίκιαστο θα του μείνει και καλά να πάθει...

Όσο για το αν θα έκανα μόκο σε ιδιώτη...Πριν από καμιά 10αρια χρόνια ένας ιδιώτης κάποια στιγμή αποφάσισε να φύγει ενώ το συμβόλαιο προέβλεπε να μου δώσει αποζημίωση 12 ενοίκια σε περίπτωση που έφευγε πριν τη λήξη του συμβολαίου. Τότε η αποζημίωση ήταν 6.000.000 δρχ. Του έκανα δικαστήριο και όντως πήρα τα αρχίδια του γιατί στο τέλος δεν είχε τίποτα στο όνομα του. Έλα όμως που 10 χρόνια μέτα τον πέτυχα να έχει ανοίξει άλλη επιχείρηση σε άλλη πόλη στο όνομα της γυναίκας του. Μάλλον όμως δεν της είχε και πολύ εμπιστοσύνη και είχε τραπεζικό λογαριασμό στο όνομα του. Αφού έμαθα από τους πελάτες του με ποια τραπεζα συνεργάζεται το πήγα στο δικηγόρο μου ο οποίος κίνησε μια διαδικασία. Ψάξαμε επίσημα μέσα από τα δικαστήρια στη συγκεκριμένη τράπεζα για το αν έχει λογαριασμό (που ήξερα ήδη ότι έχει) και χρησιμοποιώντας την καταδικαστική απόφαση πάνω στην οποία μετρούσαν δικαστοί τόκοι 10% κάθε χρόνο ο εισαγγελέας του άνοιξε το λογαριασμό και του πήρα κοντά 50.000 σαν αποζημίωση. Περιττό να σου πω ότι διαμαρτυρήθηκαν πάμπολες επιταγές που είχε μοιράσει και την έκλισε και την άλλη επιχείρηση.
Για να καταλάβεις ότι δεν κάνω μόκο σε κανέναν όταν καταπατούν τα δικαιώματά μου. Και ότι κάτι ενοικιαστές πειρατές που νόμιζαν ότι θα μου άφηναν πιστόλια τους πήγα καροτσάκι μέχρι εκεί που δεν το περίμεναν.

Αργά αλέθουν οι μύλοι των θεών που έλεγε και ο φίλος Τομίτο...
Άπαξ βγει μια απόφαση και γίνει αμετάκκλητη, τον έχεις τον άλλον στο χέρι για τα επόμενα 20 χρόνια τουλάχιστον...
Απλά το ζήτημα είναι να τον ξαναπετύχεις- εκεί θέλει και αρκετή τύχη...
Η λύση θα ήταν η πρόσβαση στον Τειρεσία και σε ιδιώτες με την προϋπόθεση ότι η απαίτησή τους έχει αναγνωριστεί δικαστικά γιατί κάτι ιδιωτικές βάσεις δεδομένων (ικαπ) δεν είναι και ό,τι καλύτερο.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕ ΚΕΦΙΑ

θάνατος

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
5
Πόντοι
6
επειδή οι εποχές είναι περίεργες και δε λέει να σου μείνει αμανάτι ανοίκιαστο το ακίνητο κάνε τους αντιπρόταση ώστε να μεγαλώσει η διάρκεια του συμβολαίου, ή να μειώθει το ποσοστό μείωσεις απο το 20% στο 10-15%,

πάρε συμβουλές απο κανένα φίλο δικηγόρο ή μεσίτη να δεις τι σε συμφαίρει.

και όντως σε όλες τις υπηρεσίες (ΔΕΚΟ, υπουργεία, υπηρεσίες) που νοικιάζουν έχουν έρθει εντολές προς τους ιδιοκτήτες για διακανονισμό και μείωση ενοικίου απο το Φεβρουάριο (τώρα και στους δήμους μάλλον) και οι περισσότεροι, το δέχτηκαν με βαριά καρδιά! αλλά το δέχτηκαν.

ελπίζω να βοήθησα λίγο

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
To ίδιο συμβένει και στα ενοίκια των διαμερισμάτων, εδώ και χρόνια.

Αν ο ενοικιαστής είναι ντάξη στις πληρωμές, δεν γίνεται πλέον λόγος για αύξηση.

Φεύγουν και οι Αβλανοί και αφήνουν φέσια μηνών οι περισσότεροι.

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
η υποθεση των ενοικιων στην ελλαδα ειναι μια φουσκωμενη ιστορια,που καποτε πρεπει να ξεφουσκωσει.απο οτι φαινετε ηρθε η ωρα να γινει.καλα θα κανουν πολλοι ιδιοκτητες ακινητων,ειδικα καταστηματων,να μην κλαψωμουνιαζουν πολυ.πηραν πολλα μαυρα λεφτα απο αερα,και απο ενοικια,και τωρα που κοπηκε αυτο,αρχιζουν την κλαψα.καλα θα κανουν οσοι εχουν ακινητα,(βαζω και εμενα μεσα)ετσι οπως εγιναν οι εποχες,να χαμηλωσουν το ενοικιο,ωστε να μπορουν να το παιρνουν ανετα,παρα να εχουν μεγαλο ενοικιο,και να ειναι απληρωτοι,κανα 4-5 ενοικια.πλεον φερρεγγυος δεν ειναι κανεις μας οπως εγιναν τα πραγματα,σημερα εισαι,αυριο δεν υπαρχεις καν.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
η υποθεση των ενοικιων στην ελλαδα ειναι μια φουσκωμενη ιστορια,που καποτε πρεπει να ξεφουσκωσει.απο οτι φαινετε ηρθε η ωρα να γινει.καλα θα κανουν πολλοι ιδιοκτητες ακινητων,ειδικα καταστηματων,να μην κλαψωμουνιαζουν πολυ.πηραν πολλα μαυρα λεφτα απο αερα,και απο ενοικια,και τωρα που κοπηκε αυτο,αρχιζουν την κλαψα.[size=20pt]καλα θα κανουν οσοι εχουν ακινητα,(βαζω και εμενα μεσα[/size])ετσι οπως εγιναν οι εποχες,να χαμηλωσουν το ενοικιο,ωστε να μπορουν να το παιρνουν ανετα,παρα να εχουν μεγαλο ενοικιο,και να ειναι απληρωτοι,κανα 4-5 ενοικια.πλεον φερρεγγυος δεν ειναι κανεις μας οπως εγιναν τα πραγματα,σημερα εισαι,αυριο δεν υπαρχεις καν.

:2funny:

α να χαθεις βλακα πλακατζη μεσημεριατικα  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom