Νέα

Έγκλημα στον Ερυθρό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα brabus67
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 158
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.089
Πόντοι
2.606
περίληψη ένας νοσηλευόταν με μηχανική υποστήριξη στον ερυθρό και χάλαγε τον ύπνο ενός από δίπλα τι πιο φυσικό ο διπλας τράβηξε την μπριζα για να κλίσει κάνα βλέφαρο οπωσ Θα κάναμε και ‘μείς με το σκουπόξυλο στο ταβάνι αΜα γαμαγε ο από Πάνω καμία χοντρή το βραδυ :cheesy::confused:τώρα τον κατηγορούνε τον ανθρωπάκο για ανθρωποκτονία γνώμες :cheesy:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 201520

Επισκέπτης
Εμ τι είναι; καλά νοσοκόμες δν πήγαν; αφού χτυπάει το σύστημα όταν κάτι δν πάει καλα

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.304
Πόντοι
2.356
Κοίτα Brabus, δεν ξέρω αν το συγκεκριμένο θέμα "προσφέρεται" για πλάκες και παραλληλισμούς με αστεία συμβάντα που λίγο πολύ σε όλους μας έχουν τύχει. Αυτό που συνέβει είναι απόλυτα φρικτό αν αποδειχθεί ότι πράγματι έτσι έγινε.

OP
OP
brabus67

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.089
Πόντοι
2.606
Κοίτα Brabus, δεν ξέρω αν το συγκεκριμένο θέμα "προσφέρεται" για πλάκες και παραλληλισμούς με αστεία συμβάντα που λίγο πολύ σε όλους μας έχουν τύχει. Αυτό που συνέβει είναι απόλυτα φρικτό αν αποδειχθεί ότι πράγματι έτσι έγινε.
Το φρικτό του πράγματος θέλω να αναδείξω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Το φρικτό του πράγματος θέλω να αναδείξω Τον απόλυτο παραλογισμό που ζούμε

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.532
Πόντοι
736
Συμφωνώ με τον Brabus εδώ. Κυκλοφορούν γύρω μας τόσο φρικτοί άνθρωποι που καταντάει αστείο. Από την άλλη όμως μπορεί το θύμα να ήταν απόστρατος CIA από πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων (γι αυτό και στην Ελλάδα, off-grid), με αυστηρή φύλαξη και να φύτεψαν δίπλα του τον δράστη (τον οποίο απειλούσαν ότι αν δεν το κάνει ή ότι αν μιλήσει θα του σκοτώσουν την οικογένεια). Από τη ζωή βγαλμένα.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.461
Πόντοι
6.256
ο μπραμπους προσεγγισε το θεμα με ενα δικο του τροπο, ιδιαίτερο:confused:

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.438
Πόντοι
3.296
Τύπε νηματοθέτη με όλο το σεβασμό και μόνο και μόνο επειδή χαρακτηρίζεις χαιδευτικά ως ''ανθρωπάκο'' αυτό το ζώο σου θέτω το εξής ερώτημα:

Αν ήταν στη θέση του ανθρώπου με τον αναπνευστήρα ο πατέρας σου πως θα ένοιωθες για τον ''ανθρωπάκο''?Θα ήταν ανθρωποκτονία ναι ή οχι?

Η ερώτηση είναι διατυπωμένη με όλο το σεβασμό προς το ιερό πρόσωπο του πατέρα σου με πάσα ειλικρίνεια και να ναι καλά ο άνθρωπος όπου κι αν είναι να χαίρει άκρας υγείας.

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.532
Πόντοι
736
Τύπε νηματοθέτη με όλο το σεβασμό και μόνο και μόνο επειδή χαρακτηρίζεις χαιδευτικά ως ''ανθρωπάκο'' αυτό το ζώο σου θέτω το εξής ερώτημα:

Αν ήταν στη θέση του ανθρώπου με τον αναπνευστήρα ο πατέρας σου πως θα ένοιωθες για τον ''ανθρωπάκο''?

Η ερώτηση είναι διατυπωμένη με όλο το σεβασμό προς το ιερό πρόσωπο του πατέρα σου με πάσα ειλικρίνεια και να ναι καλά ο άνθρωπος όπου κι αν είναι να χαίρει άκρας υγείας.

Ρε σεις είναι εμφανές ότι το γράφει με διάθεση μακάβριου χιούμορ ο Brabus, ήμαρτον ρε τύποι

OP
OP
brabus67

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.089
Πόντοι
2.606

Αν ήταν στη θέση του ανθρώπου με τον αναπνευστήρα ο πατέρας σου πως θα ένοιωθες για τον ''ανθρωπάκο''?Θα ήταν ανθρωποκτονία ναι ή οχι?

Τυπε με όλο το σεβασμό και εγώ προς το δικό σου πρόσωπο δεν γράφω αυτό που κατάλαβες

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.438
Πόντοι
3.296
Ρε σεις είναι εμφανές ότι το γράφει με διάθεση μακάβριου χιούμορ ο Brabus, ήμαρτον ρε τύποι
Η τοποθέτησή μου καλύπτει και αυτή την περίπτωση αγαπητέ since με το ωραίο αβαταρ.

Σε μια οικογένεια επικρατεί πένθος και θρήνος για την απώλεια του αγαπημένου τους συζύγου πατέρα αδελφού κι εμείς εδώ κάνουμε πλάκα.

Σου φαίνεται ωραίο?

Και μετά σας χαλάνε τα δικά μου ωραία πραγματικά ανάλαφρα και αστεία θεματάκια.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 201520

Επισκέπτης
Το άλλο στην Κυπαρισσία; μπήκε ο παππούς στον Γερμανό και λόγω ανεβασμένο λογαριασμού πυροβολησε τν άλλον εξ επαφής και πεθανε. Από τν κρίση και τώρα με τν κορονοϊό εχουν ξεφύγει τα πράγματα. Θέλει πολύ προσοχή πλέον. Παντού τρελοί.

Αν και πιστεύω πως θα γίνουμε σιγά σιγά Αμερική με αστυνομία σε εμπόλεμη ζώνη και οπλοκατοχή ελεύθερη. Ροντβαιλερ να τρώνε παιδιά και φυλακές από μειονότητες.

Ήδη εδώ και χρόνια έχει ανέβει η πώληση ψυχοφαρμακων και σε πολύ μικρές ηλικίες. Η θα γίνουμε Αμερική ή Ρωσία με τις βοτκες. Όποιος θέλει διαλέγει.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.438
Πόντοι
3.296
Τυπε με όλο το σεβασμό και εγώ προς το δικό σου πρόσωπο δεν γράφω αυτό που κατάλαβες
Εγώ τύπε μου,αν μιλάμε για πραγματικό γεγονός,δε μπορώ ούτε να γελάσω ούτε να το δώ ως θέμα γενικότερου προβληματισμού με χιούμορ.
Αντίθετα επιθυμώ να πάρω ένα ρόπαλο στα χέρια και μια σιδερογροθιά και να σαπίσω στο ξύλο τον μαλάκα που τράβηξε τη μπρίζα.
Αυτό ένοιωσα όταν διάβασα το ποστ σου.

OP
OP
brabus67

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.089
Πόντοι
2.606
Η τοποθέτησή μου καλύπτει και αυτή την περίπτωση αγαπητέ since με το ωραίο αβαταρ.

Σε μια οικογένεια επικρατεί πένθος και θρήνος για την απώλεια του αγαπημένου τους συζύγου πατέρα αδελφού κι εμείς εδώ κάνουμε πλάκα.

Σου φαίνεται ωραίο?

Και μετά σας χαλάνε τα δικά μου ωραία πραγματικά ανάλαφρα και αστεία θεματάκια.
Τυπε αν Η προσέγγιση μου σου προσβάλλει την αισθητική είναι σεβαστό σου ζήτω συγνώμη Μπορείς να μην παρακολουθείς το θέμα η να να κανεις αναφορά και να ζητήσεις την διαγραφή του

Horny7

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
2.292
Έχει τρελαθεί ο κόσμος. Ο δράστης είχε παρελθόν πάντως επιθέσεων.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.438
Πόντοι
3.296
Τυπε αν Η προσέγγιση μου σου προσβάλλει την αισθητική είναι σεβαστό σου ζήτω συγνώμη Μπορείς να μην παρακολουθείς το θέμα η να να κανεις αναφορά και να ζητήσεις την διαγραφή του
Τίποτα από αυτά τύπε μου.
Δε θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο ειδικά σε κάποιον που γενικά εκτιμώ πολύ τη γραφή και το χιούμορ του.Εδω με ξαφνιασες ομως.
Σορυ αλλά εγώ έτσι ένοιωσα τύπε.
Συζήτηση κάνουμε και καλό είναι σαν άνθρωποι να γίνουμε λίγο πιο ευαίσθητοι.

OP
OP
brabus67

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.089
Πόντοι
2.606
Εγώ τύπε μου,αν μιλάμε για πραγματικό γεγονός,δε μπορώ ούτε να γελάσω ούτε να το δώ ως θέμα γενικότερου προβληματισμού με χιούμορ.
Αντίθετα επιθυμώ να πάρω ένα ρόπαλο στα χέρια και μια σιδερογροθιά και να σαπίσω στο ξύλο τον μαλάκα που τράβηξε τη μπρίζα.
Αυτό ένοιωσα όταν διάβασα το ποστ σου.
Το ίδιο θα έκανα και εγώ τυπε μου κι αν ήταν Κι ο δικός μου ο πατέρας παθών το σκιπταρι θα το βρίσκανε τσιμέντομενο σε ορυχείο στο Λαύριο Αλλά αυτό δεν λέει απολύτως τίποτα

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.438
Πόντοι
3.296
Το ίδιο θα έκανα και εγώ τυπε μου κι αν ήταν Κι ο δικός μου ο πατέρας παθών το σκιπταρι θα το βρίσκανε τσιμέντο με ορυχείο στο Λαύριο Αλλά αυτό δεν λέει απολύτως τίποτα
Απλα φαντασου πως ο αποθανων ειναι καποιου ο πατερας...αυτο μονο τυπε μου

nosokomos

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Κριτικές
20
Like
1.058
Πόντοι
1.011
Γίνανε προσπάθειες με το γνωστό ηλεκτροσόκ αλλά προφανώς κατέληξε ο άνθρωπος πιο νωρίς.Βασικα είχε υποκείμενα νοσήματα και ήθελε καιρό ακόμη μηχανική υποστήριξη από ΜΑΦ.
Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.532
Πόντοι
736
Trubaman ανταποδίδω την φιλοφρόνηση και σε επαινώ και εγώ για τις ωραίες ιστορίες σου (οι οποίες πρέπει να μαζευτούν κάπου όλες μαζί).
Άνθρωποι πεθαίνουν με τραγικό τρόπο κάθε μέρα. Ο θάνατος του συγκεκριμένου ανθρωπάκου ήρθε με αστείο τρόπο. Ο διπλανός του τράβηξε την μπρίζα και ο ανθρωπάκος έφυγε. Εκεί εστίασε ο brabus και όχι στον ίδιο τον θάνατο που είναι πάντα τραγικός.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.452
Πόντοι
12.756
Αλβανος εξηνταρης ο θυτης με διπολικη διαταραχη,2 καταδικαστικες αποφασεις στην πλάτη του με την μια για θεματα με ανηλικους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom