Xριστος κι αποστολος! :o
Απορια...κυλοτα φοραει?
η ιδια φωτο σε μεγεθυνση...
[URL unfurl="true"]http://press-gr.blogspot.com/2010/07/blog-post_7952.html[/url]
αντε αν ανοιξει δικο της και δουλευει η ιδια θα κανω την υπερβαση και θα παω τυποι μου
μένει να ανοίξει η παπαρήγα κι αυτή μπουρδέλοτο πλεον σοβαρο σχολιο απο το λινκ που παραθετεις..
politis είπε...
Ο κωνσταντόπoυλος πρόεδρος στον ΠΑΟ η λιάνα P.R. στη SOULA, (κάποτε κράταγε και τα τεφτέρια της Μιμής), έτσι θα ζήσουμε την απόλυτη διακαίωση τη ελληνικής αριστεράς .
14 Ιουλ 2010 3:27:00 μ.μ.
Κί όποτε μπαίνουν κακές κριτικές να γράφει προβοκάτσια του καπιταλιστικου συστήματοςμένει να ανοίξει η παπαρήγα κι αυτή μπουρδέλο
με μοντελάκια από την πρώην ΕΣΣΔ και ουρές για μια πίπαΚί όποτε μπαίνουν κακές κριτικές να γράφει προβοκάτσια του καπιταλιστικου συστήματος
αντε αν ανοιξει δικο της και δουλευει η ιδια θα κανω την υπερβαση και θα παω τυποι μου
Ολοι θα παμε
Ε ΡΕ ΚΑΝΤΑΝΤΙΑ Η ΝΕΟΛΑΙΑ
εστω και με δοντια τυπε μου;αντε αν ανοιξει δικο της και δουλευει η ιδια θα κανω την υπερβαση και θα παω τυποι μου
σε κάποιες από τις κοινωνικές εκπομπές που τη φιλοξενούν, και στις οποίες μοιράζει αυτόγραφα σε μαθητές δημοτικών σχολείων, υπό τα χειροκροτήματα των δασκάλων τους
μπραβο φιλε και γαμω την διαπαιδαγωγηση εχειςΚι όμως δεν φταίει αυτή... έφαγε καμιά ανάποδη όταν ήταν μικρή? Το ξύλο δεν βγήκε τυχαία από τον παράδεισο!!! Άντε γιατί με την καραμέλα "μην διαταράξουμε την ψυχολογία του παιδιού!!!" έχουν γίνει τσογλανάκια και πουτανίτσες...
φίλε μου και η κωλάρα της τόσο ξεκολιασμένη είναι που χωράει μέσα και την πουστάρα που σουλατσάρει μαζί τηςΕΓΩ παντως την τσουλια την γαμαω μονο απο κολο αν θελει γιατι το μουνι ξεχειλοθηκε απο τον αλλονε.
γαμω την καριολα μασ γαμω ρε μαλακες
θα έχουμε πρωθυπουργό κυριολεκτικά για τον πούτσο τότερε σκεφτειτε να βαζε υποψηφιοτητα στις εκλογες. πρωθυπουργο θα τη βγαζαμε
Κι όμως δεν φταίει αυτή... έφαγε καμιά ανάποδη όταν ήταν μικρή? Το ξύλο δεν βγήκε τυχαία από τον παράδεισο!!! Άντε γιατί με την καραμέλα "μην διαταράξουμε την ψυχολογία του παιδιού!!!" έχουν γίνει τσογλανάκια και πουτανίτσες...